Nokia Lumia 925
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Re: Nokia Lumia 925
Koliko vidim trenutno mi je najpristupacniji Samsung Ativ za 190 evra pa cu u medjuvremenu skupiti za neku Nokiju, odnosno sad Microsoft.
Festina lente.
Ako imas nekoga u BiH preko pik.ba se moze pazariti L830 za oko 250€.
Apolo, lik na Benču je prodao 830 sa 24 meseca garancije Telenora sim free za 200e.
Što bi kupovao Ativ kad možeš da kupiš Lumiu za iste pare?
Što bi kupovao Ativ kad možeš da kupiš Lumiu za iste pare?
- Apolo
- Expert
Nemam nikog u BiH. Na Bencu? Koji je to sajt, nisam u toku? A znas kako, trenutno nisam bas finansijski posto trebam da prodam LG G2 mini i nesto malo sto sam skupio da prodam.
Festina lente.
Ma već je prodao lik, nego ti kažem samo da se ne zalećeš ako ti nije hitno.
Bolja je Nokia od Samsunga svakako, zbog toga ti kažem.
Bolja je Nokia od Samsunga svakako, zbog toga ti kažem.
- Apolo
- Expert
Imao sam Nokiju, znam o cemu je rec
samo ovaj samsung gotivim samo zbog wp.

Festina lente.
Proveri prvo da li će taj Samsung dobiti 10ku, koliko znam i 8.1 mu je kasnio.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Uto, 20. Jan 2015. 20:35
- :: Nokia Lumia 925
Instalirao sam mu viber i kad izadjem iz vibera ne stizu mi poruke, a kad udjem u aplikaciju sve radi normalno. I kontakti nemaju slike a pise da je sinhronizovano sta moze da bude problem jel moze neko da pomogne ?
Proveri u battery saver da li ti aplikacija ima mogućnosti da radi u pozadini, meni na L520 radi normalno.
navramoski, da ti nije upaljena ušteda baterije ?
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
koliko baterija drži nakon denim apdejta?
gledao sam neke printskrinove ljudi koji imaju 920 i njima sa denimom može 2 dana izgurati. kakva je situacija sa 925?
gledao sam neke printskrinove ljudi koji imaju 920 i njima sa denimom može 2 dana izgurati. kakva je situacija sa 925?
Ako si non stop na 3g onda dan. Ako guraš wifi, može da istera dva dana osrednje upotrebe. To je neko moje iskustvo. 3g jednostavno jede bateriju na ovom telefonu.
- kopitaneskita
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 16. Jan 2011. 01:28
za 2g i pitam, 3g samo gde nema wifi. 
"Vaša poruka sadrži 37 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60."

"Vaša poruka sadrži 37 karaktera. Minimalni broj karaktera koji morate uneti je 60."
Mislim da najvise bateriji jede mijenjanje sa 3g na H+. Ja sam probao par puta na 2g ali mi je onda pravo spor protok, pa onda prebacuj na 3g. Odustao sam od toga. Stalno je na 3g, mozei izgurati od 7 do 22-23. L830 je u pitanju, al mislim da bi i tvoj mogao makar 12 sati izvuci dok ne dodjes kuci.
-
- Entuzijasta
- Pridružio se: Pon, 25. Nov 2013. 23:13
- :: Htc One m9
- :: Nokia Lumia 920
ma to sve zavisi kako ti koristis telefon...takodje postoje aplikacije koje za 10 min skinu 20%...tu nema pravila
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Ako se instalira vise aplikacija koje rade povremeno normalno da ce trajati krace, znaci da to zavisi i od korisnika.
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 22. Dec 2014. 18:07
Primetio sam da dosta toga zavisi odakle stize uredjaj, tj. da za koje trziste je namenjen. Siguran sam i da kvalitet izrade zavisi od toga. Meni na Viberu i Skajpu bukvalno prozdire bateriju, nakon 20 minuta sigurno nestane vise od pola pune baterija a uredjaj se toliko ugreje da ne mogu da verujem kako se ne ugrasi, neprijatno ga je drzati u ruci. Ukoliko ne koristite ove servise, koristite za obicne pozive, poruke, malo neta itd. moze baterija traje oko 30 sati.
Ja nemam takvih problema. Skajp povremeno koristim a Viber redovno i ne primjećujem da baš toliko ždere bateriju, posebno ne da se tako pregreva. Mora da postoji neki problem, jer nisu to toliko zahtjevne aplikacije da bi toliko opteretile procesor.
- kobeBRYANT
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 11. Feb 2015. 15:17
- :: lumia925
Pozdrav ljudi
Da li neko zna gde ima da se kupi s shape futrola za ovaj telefon? ceo Novi Sad sam obisao i nema nigde, one ostale mi nisu interesantne vec bas ta?
http://s.s-bol.com/imgbase0/imagebase/l ... 540375.jpg
ovakva

http://s.s-bol.com/imgbase0/imagebase/l ... 540375.jpg
ovakva

-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 22. Dec 2014. 18:07
Pored toga, skajp i viber mi ocajno rade, viber radi dobro kada je sagovornik na spikerfonu, cim je regularno sece i gubi se zvuk