Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Evo danas sam nakacio prvi put 3.5m slusalice ove moje UE i mogu reci da je zvuk jacine skoro ko na iPodu,sad dal je to do slusalica ili do cega al zvuk je stvarno extra,bas sam se prijatno iznenadio.Al me nervira ovaj taster sto malo "skripi"
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
Ja mislim da je i do plejera a i slusalica.Dobar je taj plejer na n82,ima i osmostepeni ekvilajzer,mada ne sumnjam da su te tvoje slusalice kvalitetne.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
evo ja ceo dan koristim N82,pravo iz kutije,Drndam je onako znatizeljno,i radi perfektno... nit skripi nit sta zeza(da kucnem u drvo) i jos ima 2 crte... a oko pola sata sam pricao danas...
kapoerista90, cestitam na kupovini,sve vise ljudi sa foruma je kupilo 82-ojku.Jesi nov uzeo i koliko si ga platio?
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Hvala Sale_M... Nov sam uzeo naravno,370 sam ga platio... Full... neki sitan popust sam dobio zato sto sam cekao oko nedelju i po na nju... IDzO,verovatno da moze da se zameni,al ne zelim ni da znam koliko kosta :S
Evo ja da se javim da nakon koliko vec dugog koriscenja jos uvek nemam ni jednu zamerku, presrecan sam sa telefonom, svakome ga preporucujem... Jednom mi je ispao pa je pukao na dva coska (gornjem i donjem desnom cosku), ali mi to ne smeta nesto preterano, posto nije strasno...
Mogli su ga napraviti malo kvalitetnije, ali s obzirom da sam trcao tada, i da je pao na beton, mogu da kazem da je dobro sto nije pukao ekran, ovo sa strane i nije strasno...
Evo,2 dana je izdrzala... a bilo je oko 3 sata muzike,oko 50 poruka,i 20 minuta razgovora... i bogami dobar broj slika.... I zadovoljan sam... dok nije 1 dan super je
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.