Nokia N97

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
60sec
Banned
Pridružio se: Pon, 06. Jul 2009. 00:55

Post od 60sec »

Cegevara, pa konkretno meni se izgulila kamera tako ta nije fotomontaza ali SAMO kamera nista vise hvala bogu ostalo je ok :-) :wink:

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Moj savet bi ipak bio da ne trci pred rudu...Sacekaj jos 1-2 isporuke i da prodje one all-day koriscenja testove pa da vidis kako se pokaze. 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

Leonel
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 27. Feb 2008. 03:17

Post od Leonel »

@Che
Zasto samo hrabro? Ako si ti isao u startu i dao 550, i posrecilo ti se sa modelom, ne znaci da ce meni 2 nedelje kasnije za 450 takodje da se posreci :wink:

Npr, na forumu imam 3 N97-mice, od kojih jedna ima JEDAN OD NAJVECIH PROBLEMA na ovom telefonu, sto nije bas svejedno, razumijes sta hocu da kazem?

@60sec
Nzm, brate bukvalno si izgubio kameru na bas dobrom i skupom telu, i kazes "hvala Bogu, samo to"? ja bih rekao hvala Bogu ako bi me zapao bagoviti primjerak, a ne neki sa hardverskim ostecenjem odnosno manom.

@dimi89
Najvjerovatnije cu tebe poslusati... hvala :wink:
Primarno:Nokia N97 black, full + 8GB
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710

60sec
Banned

Post od 60sec »

Leonel, pa da se sve to strefilo na ovaj telefon tacno ne znam sta bi bilo :uhuh: mislim da bi ga ja licno razbio (Poznat sam po razbijanju telefona) a inace ih cuvam do bola i kada mi se nesto desi ili mi sam tel iznervira svakako prolaze lomio sam ekrane tako sto tel priblizim cosku stola i samo spucam odpozadi i na kraju zavrsi tel sa rupom na sebi tacnije srafcigerom ga probusim :-DDDD tako da ne znam posto je ujakov tel ne konkreno moj ali ja sam ga koristio i ofuljio kameru suzdrzao sam se inace i nebi toliki kes bacio ovo sto sam lomio bilo je oko 200e :-) tada npr 6230i :-D itd ali ne volim da me zeza tel na zalost veoma sam zivcan i to mi je jako losa strana :( :( bedak ali tako je! tako da je n97 moj (a mozda ga otkupim) i da nastavi sa ovim mislim da nebi lepo zavrsio pa razmiljam da ga vratim ujaku :-D bolje je i sigurnije :-DDD

Wicker Man
Expert
Expert
Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
:: HTC Desire
:: Sony Ericsson K800

Post od Wicker Man »

Cegevara napisao:@Leonel
Od cekanja 2-3 nabavke neces imati vajde...Mislim da kikseva uvek ima ali i fotomontaza i slicnih radnji dezurnih danguba...Zato samo hrabro! 8)
Kako nema vajde?Pa kada prodju 2-3 nabavke situacija je mnogo cistija kakav je telefon i sta mu fali a sta je OK.Takodje i cena moze da se koriguje,a ja sam uvek za ustedu ako je moguce.
U IT-ju nikada ne treba zuriti da se bude "prvenac" osim ako nije bas neophodno.
When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!

Cegevara
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 16. Okt 2006. 00:33
Kontakt:

Post od Cegevara »

Naravno kolega...za svaki tehnicki proizvod kad prodje neko vreme,donosi se bolji zakljucak,eventualno niza cena...nisam mislio na to,vec na sam kvalitet fona,smatram da ce sad i za 2-3 isporuke biti isti kvalitet i da se konkretne manjkavosti javljaju na malom broju modela,a da je buke neuporedivo vise(nesto s razlogom a mnogo vise bez) jer zaboga ipak je u pitanju "vrh Nokijine game".

60sec
Banned

Post od 60sec »

Cegevara, mislim da je ova nokia izasla samo da nam zamaze oci tj tel je poranio u odnosu na najavu i mislim da je zato dosta skart modela i mislim da ce se svakom iz prve serije guliti kamera 99% ako si ga uzeo u prvoj seriji kada tada ce ti se ofuljiti jer tako je napravljeno! Milsim da ce to biti reseno kod n98!

Cegevara
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od Cegevara »

Ne slazem se sa konstatacijom,mislim da je telefon jakoo dobar,ali boze moj svako od nas ima pravo na svoje misljenje!

dimi89
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 07. Feb 2007. 09:25
:: Samsung Galaxy Neo
:: LG Optimus 4X HD

Post od dimi89 »

Leonel najbolje je da poslusas sebe(nase komentare samo trebas da uzmes u razmatranje) jer na kraju tvoja idluka je uvek presudna.Ja sam reko kako bi ja postupio.Sto se tice polemike da li je telefon dobar tu nema sumlje jer je napravlej nda bue direktna konkurencija iPhonu 3GS( ne 3G vec 3GS) i jos par modela konkurentskih firmi.Sto se tice procesora do sad se niko nije zalio na na njegovu brzinu ili na nesto u vezi sa njim a mislim da je to najvaznije.Iskreno tesko mij e da poverujem da je nokia ponovo napravila brljotinu sa nvoim modelom kao sto je to bilo sa 5800XM i njenim zvucnikom. 8)
>>>Samsung S3 Neo GT I9301I<<<LG Optimus 4x HD<<<LG KS20 <<<....Nokia N76 {Symbian v60 3rd hacked}...

60sec
Banned

Post od 60sec »

Cegevara, nema ti sta da se slazes ja ni rec nisam rekao da je LOS cak sta vise sjajan je ali ima puno zamerki eto na keperu jel to te bi normalno za tel o 500e?! Aj budi realan pa ko da su ga kinezi pravili po meni je sramota od strane nokie da napravi ovakav propust a satro testiraju kamere itd! Ja garantujem da ti sada pazis kameru ko oci u glavi jer se plasis da ti se ne desi isto i nemozes poreci to kada bi je normalno koristio video bi kako se lagano stvaraju sitne ogrebotine! Ja sam realan i mislim da ovaj tel ne vredi 500 e jer ima veliki broj propusta pa zato je sada 450e znaci tel nije los zaista je dobar i BUM je kada ga uzmes u ruke i svi ti gledaju ko da si izvadio dzambo dzet ( mada ja setam 8210 jer mi je cool i jer volim taj tel ) ali tel me je razocarao jer ne mogu da verujem da mi se nakon 2 ipo nedelje desilo sto se desliko jednostavno ne mogu se pomiriti sa tim! :disgust:

Marko_NS
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 08. Maj 2009. 18:06

Post od Marko_NS »

dimi89, nadam se da si svesan KOLIKO je ranije izasao n97 tj predstavljen nego iPhone 3GS?! :uhuh:
60sec, to sto je TEBI zapao los model,ne znai da ce i nama. Citaj malo, MNOGO vise je ljudi koji nemaju nikakav hardverski problem nekgo onih koji imaju makar to bilo malo grebanje kamere. ;) :wink:
iPhone 4.

60sec
Banned

Post od 60sec »

Marko_NS, ne znam brate ali skeptican sam i mislim da ako ga ne cuvas ima svakom da se izgrebe 99% :?

Cegevara
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od Cegevara »

Pa u principu svaki tel ako ne cuvas ode...Licno cuvam telefone,ne robujme im,ali se i ne bacam s njima...Volio bih da je materijal sa zadnje strane fona napravljen od gumenizirane plastike kao na n95 8gb koji se meni sjajno pokazao.

60sec
Banned

Post od 60sec »

Cegevara, da taj meterijal je vrh kao na 6233 ubedljivo najkvalitetniji tel po meni! :wink:

Cegevara
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od Cegevara »

Obavestenje za sve vlasnike N97 !
Svi mi koji smo updejtovali firmware sa V 10 na V 11 Serbian,vise nemamo mogucnost koriscenja izuzetno dobre aplikacije "FM TRANSMITER" iz prostog razloga sto je Srbija jedna od samo par zemalja na svetu u kojoj je koriscenje fm transmitera nelegalno!!! Kakvi smo mi Evropljani!!!!
Da nije smesno bilo bi tuzno!!!

Izvolite pogledati
http://europe.nokia.com/get-support-and ... ansmission

milos123
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pon, 15. Okt 2007. 16:59

Post od milos123 »

daj Boze da Nokia resi taj problem u sledecim isporukama, ali 6500 slide problem nikada nije resen (grebanje tastature). Evo ja imam 6500s skoro 2 godine, moja sestra je pre par nedelja kupila novi (crni) i njoj su se pojavile linijice po tastaturi. Nista strasno ali ipak sam ocekivao da Nokia to ispravi. NAdam se da ce sa N97/N86 situacija biti bolja.

A sto se tice FM Transmitera, pa samo promenis product kod za neku evropsku zemlju i onda ce ti raditi (ali gubis nasa slova).

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Cegevara, ne mogu da verujem da je to moguce da izbace... :o Kod mene u BiH (vise volim reci Republika Srpska) je legalno koliko mogu primjetiti tako da nemam tih problema ukoliko budem imao fon sa FM transmiterom (mada koristim fm transmiter na auto-upaljac) :)

Cegevara
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Kontakt:

Post od Cegevara »

Ma naravno da se moze resiti...ne gubi se nista 8)
Ubaciti firmware za HR i postoji i transmiter i Srpski i hr jezik 8)

misha
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 10. Apr 2004. 18:20
Kontakt:

Post od misha »

Kada su u pitanju verzije software-a, ja uvek ubacujem paket EURO1, jer uvek verujem da za zapadnoevropsko trziste sve mora da bude odradjeno besprekorno;) kada vidim tehnicku robu sa srpskim jezikom, pomislim da ce se pokvariti sutra:P Predrasude, znam, ali sta ces... E da, ja ga kupih u Samsung mobile legalno, tako da ne moram da brinem da li ce se nesto pokvariti ili ne, dobih normalnu garanciju od dve godine:) Nego, Do juce sam koristio iphone 3g i kada je u pitanju korisnicki interfejs, iphone osX je zaista ZMAJ u odnosu na S60v5. pozdrav!

Leonel
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sre, 27. Feb 2008. 03:17

Post od Leonel »

Misha, ako nije tajna koja je cijena? po z
Primarno:Nokia N97 black, full + 8GB
8910, 8850, 8210, 8310 i 7710

Odgovori