Lomnica_city, Hvala...
1. Kazesh lako je uraditi update..? Preko NSS-a, NSU-a..? Chitao sam tu temu, ali nisam bash vesht sa tim programima, codovima, etc. a i imam dial-up konekciju... Ne znam kako bi mi to uspelo, a ne bih bash da se igram sa takvim telefonom... I da jel mozesh da mi kazesh koliko bi koshtao flash..? Ako ne moze ovde, zamolio bih te na pp...
3. Koliko chuvam telefone..? Pa recimo da mi je ona gumica na 6630 posle 11 meseci josh uvek chitava... Malo se iskrzala, ali bash malo... To je zato shto vibrira na stolu..!
4. Pa jel mozesh da mi poshaljesh na pp koje su cene za 512mb, 1gb i 2gb, neke dobre marke, i gde mogu da ih nadjem... Transcend, Kingston... Imam Apacer na 6630 pa mi baguje, zato i kazem...
i josh neshto da pitam vezano za Telenor... Hocu da kupim tamo phone, ali da dam karticu burazeru, a da ja svoju 064 ubacim u n73... Prochitao sam da je phone codiran, zashticen, kao 064 uopshte nece da radi... Jel to istina..?
Pozz!

"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali