Nokia N73

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Cacanin
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Čet, 25. Maj 2006. 20:05

Post od Cacanin »

albumag
Ima "Bipove" 100% primetio ja :shock:

megatron
Sta vredi kad BestCallRecorder nece da radi na N-73 :o !

Izmenio i spojio:gameforce:ne postuj 2 posta uzastopno.Zahtevi za linkove SAMO na pp!

megatron
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 21:31

Post od megatron »

luca, ja koristim neki drugi browser (operu) umjesto integrisanog pa mi se to ne desava nego samo pritisnem app. malo duze i izaberem operu pa nastavim.... a mozda je to rijeseno na novom IE firmw. pitaj nekog ko je update-ovo :wink:

Cacanin
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Cacanin »

Neverovatno , da ne postoji ni jedan CallRecorder koji ima opciju da moze da snima razgovore bezz BIPOVA , i da ima u opcijama kada te neko zove ili ti pozivas da te pita hoces li ili NE !

PVR - moze samo automatski ako ne nastelujes da snima on snima svaki razgovor

CallRecorderPro - Ima oboje ali ima BIPOVE

BestCallRecorder - Ne radi na nokiji N-73

eRecorder - Nema BIPOVE ali ne pita pre svakog razgovora da li da snima ili ne !!!

:o :o :o

albumag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 08. Okt 2006. 23:13
Kontakt:

Post od albumag »

eRecorder ne pita za snimanje ali mozhesh da namsetish precicu za aktiviranje, npr pritiskom na zvezdu *
CallRecorderPro ima bipove prilikom snimanja ali pri reprodukciji odnosno preslushavanju nema,tako da nije problem valjda???

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

albumag, pa cilj snimanja razgovora, između ostalog, je da te onaj s kim razgovaraš ne provali da ga snimaš...a ako ima BIPa dok se snima, taj zvuk čuje i onaj s kim pričaš... :shock:
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Cacanin
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Cacanin »

Da u pravu si ninolina ali ja ne mogu nista da nadjem , mislim ni jedan program koji ima opciju da sam izaberes da li ce da snima ili ne , odnosno da te pita pre poziva , i da nema bipove ! :o

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 12. Apr 2006. 12:29

Post od korki »

Naleteo sam u oglasima na lika koji dekodira mobilne i pitam ga da li moze da dekodita n73 on kaze da moze i da mu treba serijski broj telefona i na koju mrezu je kodiran pa ce mi on poslati kod koji ukucam u tel i tel se dekodira :chytry: da li je ovo tacno s obzirom da sam nekoliko servisa pitao i rekli su mi da je nemoguce dekodirati taj tel, bar za sad! Ja treba da mu uplatim dopunu od 350 dinara!!
U Austriji kao moze i trazili su mi prvo 50 a kasnije 80 oera :lol:
RENAULT F1 TEAM...............RENAULT F1 TEAM

Lomnica_city
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Avg 2005. 03:48
:: Alcatel Idol Ultra
:: Nokia N82

Post od Lomnica_city »

Naravno da ne moze,uzece ti pare za dopunu,dati ti pogresan kod ili cak i nekoliko njih a imas samo 3 pokusaja da otkljucas telefon kodom,ako to ne uspes mora da ide na reset,a cak i Dejan Kaljevic koji radi BB5 Nokie trazi da ima bar jedan preostali pokusaj upisa koda!!
Pozdrav 8)

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od korki »

Hvala, hvala, lomnica_sity to mi je odma bilo sumnjivo da covek za 350 dinara dekodira tel., a jos kako sam citao u novinama da tako prevare brzoplete i nakupe na pri paid broj kredit konkretno je pisalo 15 000 dinara da bi kasnije taj broj prodali na buvljaku za 7-8000 dinara!! Sta se sve radi? :o

6630 app
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Uto, 28. Mar 2006. 15:15

Post od 6630 app »

korki, ko moze u Austriji opereter kupovinom kodova? Imas nekog rodjaka ili poznanika tamo kome bi mogao da posalje telefon da ti to zavrsi?

korki
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od korki »

Telefon je uzela moja mama, ali posto ona tel koristi za razgovore i nista vise, onda on prelazi u moje vlasnistvo 8)
Nisam je pitao gde ga je odnela da li servis ili, mada mi je nesto spomenula da ga je odnela tamo gde ga je i kupila!! :)

Cacanin
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac

Post od Cacanin »

Da li uopste ima besplatan Anti Virus za Nokiju N-73 , ovaj F-sec... koji se nalazi u telefonu samo traje 1 mesec ....? :o :o

megatron
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Jun 2006. 21:31

Post od megatron »

Cacanin, naravno da ima javi se na pp.

:wink: .

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

Ljudi, hteo bih neshto da pitam vezano za ovu mashinicu... :roll:
1. Jel valja da se uzme preko Telenora..? Mislim, jel tamo imaju n73 sa novijom verzijom..?
2. Kako bih mogao da proverim koja je verzija na telefonu? *#0000#..?
3. Da li se isplati uzeti ovaj phone..? Sigurno se necu pokajati..? Poshto je prelazak sa 6630 na n73... :roll:
4. Moze li neko na pp da mi poshalje adresu ili telefon gde bih mogao da kupim mem. karticu za n73..? pa da se raspitam...

Hvala unapred!

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

1.Ne postoji pravilo,ali oni koji su je do sada uzimali su je dobili sa v2 softverom,a odavno postoji v3... pa i nisu bas"sveze"ali mozda ce nova tura biti a i ako nisu lako je odraditi update!
2.Bas tako!
3.Zavisi sta ocekujes,ima jacu bateriju,bolju kameru,ful 3G je,bolji ekran... u odnosu na 6630,ali kazu da je maska bas nezna pa ne znam kako pazis svoje telefone i da li ce ti presesti kupovina vec posle nekoliko nedelja ili meseci!
4.Moj burazer prodaje 512MB miniSD koju je dobio uz N93,a ako ti je to malo mogu ti nabaviti do 2GB memorijske pa se javi ako te zanima da ne ispadne da se reklamiram ovako!!
Pozdrav 8)

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

Lomnica_city, Hvala...
1. Kazesh lako je uraditi update..? Preko NSS-a, NSU-a..? Chitao sam tu temu, ali nisam bash vesht sa tim programima, codovima, etc. a i imam dial-up konekciju... Ne znam kako bi mi to uspelo, a ne bih bash da se igram sa takvim telefonom... I da jel mozesh da mi kazesh koliko bi koshtao flash..? Ako ne moze ovde, zamolio bih te na pp...
3. Koliko chuvam telefone..? Pa recimo da mi je ona gumica na 6630 posle 11 meseci josh uvek chitava... Malo se iskrzala, ali bash malo... To je zato shto vibrira na stolu..! :D
4. Pa jel mozesh da mi poshaljesh na pp koje su cene za 512mb, 1gb i 2gb, neke dobre marke, i gde mogu da ih nadjem... Transcend, Kingston... Imam Apacer na 6630 pa mi baguje, zato i kazem...
i josh neshto da pitam vezano za Telenor... Hocu da kupim tamo phone, ali da dam karticu burazeru, a da ja svoju 064 ubacim u n73... Prochitao sam da je phone codiran, zashticen, kao 064 uopshte nece da radi... Jel to istina..?

Pozz! 8)
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

belli_tigric
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Pon, 10. Apr 2006. 10:24
Kontakt:

Post od belli_tigric »

Poz svima imam jedno pianje radio sam update softwera i kad sam posle upalio tel sve je radilo odlicno ali vise mi ne trepti onaj indikator svetlosti da li neko zna u cemu je problem...ja sam perfekcionista pa me svaka sitnica nervira??? :unsure: :dry: :wacko:

b_udder
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 15. Dec 2005. 02:33
:: iPhone 3GS

Post od b_udder »

belli_tigric, nema potrebe da isto pitanje postavljaš u dve teme...

pozdrav...

Lomnica_city
Expert
Expert

Post od Lomnica_city »

1.Zavisi do radnje,ali najcesce flesovanje Symbian telefona kosta oko 15 do 20 eura maksimalno!!
3.E onda neces imati problema sa N73!
4.Ja sam nasao Kingstone od 1GB za nekih 1000 dinara ako se ne varam i 2GB Corsair (valjda) za nekih 1800 dinara,samo se malo potrudi i potrazi,puni mi se telefon pa ne mogu da vidim broj tog prodavca!
5.Nisam uzimao nikad telefon od njih,i necu jer sam Telekomov korisnik pa ti ne mogu pomoci oko toga,ali vecina kaze da im telefoni NISU zakljucani (recimo one N73 sto su bile nedavno)!
Pozdrav 8)

vlaki
Mobil fan
Mobil fan

Post od vlaki »

Lomnica_city, ok, hvala... *3... :wink:

3. Jel se brzo rasklima poklopac od camere, mislim i kad ga bash chuvam..? :?
4. 2gb-1800din!?! :blinky: :o :blinky: Pa onda su ove kartice bash jeftine... RS-MMC od 512mb koshta 1800, pa se zato chudim...
5. Ma necu ja uzimati njihovu karticu (nego buraz), i ja sam Telekomov korisnik, i ostacu, pa zato pitam... ja bih SAMO phone! :D
Sorry shto te gnjavim... :oops:

Pozz! 8)

Odgovori