Nokia N95
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
skyliner, malo sam se informisao u vezi tvog problema i mislim da nema resenja za to jer n95 kao ni ostali modeli nepodzavaju tu vrstu konekcije.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
mile500 mozda mozes da pokusas ovako:
viewtopic.php?t=12631
pise da je za konekciju za bluetooth ali moze i preko USB.
viewtopic.php?t=12631
pise da je za konekciju za bluetooth ali moze i preko USB.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
Hvala ti video sam ali taj program gunbox nepostoji za nokiju n95 nalazio sam neke programe ali svi su u fazou instalacija istekla,nemoze da pokrene program,restartovanje i tripovanje tako da cu morati da nadjem drugo resenje ako znas jos nesto napisi....
Uostalo seto sam se, ako znas treba mi programcic za net pokusavao sam kada mi je radio net na mobu da otvorim multimedijalne sadrzaje ne samo na youtubu nego na svim sajtovima gde ima video formata ali uvek je davao nedostaje ovo i ono a kada pokusam da instaliram programe koje mi on ponudi da bi mogao da gledam on kaze greska ili program nije podrzan i tu se sve zavrsava.Pokusao sam da trazim ali uzalud...Treba mi neki programcic koji se ponasa kao ovaj net na kompu bez ogranicenja ili koliko je to moguce....
Hvala ti unapred...
Uostalo seto sam se, ako znas treba mi programcic za net pokusavao sam kada mi je radio net na mobu da otvorim multimedijalne sadrzaje ne samo na youtubu nego na svim sajtovima gde ima video formata ali uvek je davao nedostaje ovo i ono a kada pokusam da instaliram programe koje mi on ponudi da bi mogao da gledam on kaze greska ili program nije podrzan i tu se sve zavrsava.Pokusao sam da trazim ali uzalud...Treba mi neki programcic koji se ponasa kao ovaj net na kompu bez ogranicenja ili koliko je to moguce....
Hvala ti unapred...
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
mile500 pravo da ti kazem, neznam da li postoji takav program, izasao sam iz s60 3rd OS sveta, sad sam vise aktivniji u uiq3 svetu, tako da slabo pratim sam razvoj aplikacija za tvoj OS, nadam se da ce neko od mojih kolega znati odgovoriti na tvoje pitanje.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
-
mile500, probaj da nadjes program Flash Player verzija 3.00.Sa njim bi trebalo da imas mogucnost video streaminga.
Sale_M,pa ja imam na fonu flash lite v2 ali pokusavao sam da nadjem v3 ali bezuspesno nasao sam je ali treba da ostavim gomile podataka o sebi kao da kupujem nukrearno oruzije a ne neki programcic ako znas sajt molim te napisi gde mogu da ga skinem bez pomuke naravno ja cu i dalje traziti program.... hvala ti
Jordan23,hvala na savetu ali kako da update-tujem nokiju? ako mislis na reinstalaciju onda nebi se s tim petljao jer neznam sta mogu da upropastim,tako da moram da ga nosim u servis i da platim,a niko mi ne garantuje da ce posle to da radi,i ako neradi dzabe sam bacio pare....
Jordan23,hvala na savetu ali kako da update-tujem nokiju? ako mislis na reinstalaciju onda nebi se s tim petljao jer neznam sta mogu da upropastim,tako da moram da ga nosim u servis i da platim,a niko mi ne garantuje da ce posle to da radi,i ako neradi dzabe sam bacio pare....
poz ljudi, hteo bih da pitam da li neko ima neki picture editor koji bi mogao da se koristi na n95 kao shto je recimo windows paint, jer posle editovanja bilo koje od slika sa mobilnog u paintu (smanjim ih na 640x480) one budu po 30-40kb, e sada, mene zanima da li postoji neki takav program koji bi mi omogucio da to mogu uraditi i na mojoj n95 direktno bez konektovanja na kompijuter jer ce mi to trebati u bliskoj buducnosti
-
Koshuta glupo pitanje.Naravno da postoji takva mogucnost jer n95 kao i ostali telefoni ima i graficki i video editor integrisan u telefonu.Znaci kad hoces da resize-ujes sliku udjes u Galeriju,stanes na zeljenu sliku pa Edit i otvorice ti se novi meni gde menjas sliku.
-
luca,ja mislim da je obzirom na to sto si napisao problem ipak hardveske prirode i morao bi da ides da reklamiras.Znam dosta ljudi koji su koristili wifi na N95 bez problema jos kad je telefon bio svez na trzistu i prvim verzijama softvera,mada mozes da pokusas sa updateom za svaki slucaj.