Nokia N95

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

skyliner, malo sam se informisao u vezi tvog problema i mislim da nema resenja za to jer n95 kao ni ostali modeli nepodzavaju tu vrstu konekcije.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

skyliner
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Uto, 19. Jun 2007. 20:45

Post od skyliner »

Sale druze puno hvala i ja sam trazio ali NISTA, postoji li neki mob koji podrzava tako nesto??
Znasi li mozda=? 8)

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 14. Jul 2007. 20:24

Post od mile500 »

treba mi pomoc:
Da li mogu da se povezem na net preko usb kabla i kako? posto iman net na kompu preko kablovske a na mobu mi neradi ima nekih problema...
Hvala unapred...

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

mile500 mozda mozes da pokusas ovako:
viewtopic.php?t=12631
pise da je za konekciju za bluetooth ali moze i preko USB.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od mile500 »

Hvala ti video sam ali taj program gunbox nepostoji za nokiju n95 nalazio sam neke programe ali svi su u fazou instalacija istekla,nemoze da pokrene program,restartovanje i tripovanje tako da cu morati da nadjem drugo resenje ako znas jos nesto napisi....

Uostalo seto sam se, ako znas treba mi programcic za net pokusavao sam kada mi je radio net na mobu da otvorim multimedijalne sadrzaje ne samo na youtubu nego na svim sajtovima gde ima video formata ali uvek je davao nedostaje ovo i ono a kada pokusam da instaliram programe koje mi on ponudi da bi mogao da gledam on kaze greska ili program nije podrzan i tu se sve zavrsava.Pokusao sam da trazim ali uzalud...Treba mi neki programcic koji se ponasa kao ovaj net na kompu bez ogranicenja ili koliko je to moguce....
Hvala ti unapred...

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

mile500 pravo da ti kazem, neznam da li postoji takav program, izasao sam iz s60 3rd OS sveta, sad sam vise aktivniji u uiq3 svetu, tako da slabo pratim sam razvoj aplikacija za tvoj OS, nadam se da ce neko od mojih kolega znati odgovoriti na tvoje pitanje.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

mile500, probaj da nadjes program Flash Player verzija 3.00.Sa njim bi trebalo da imas mogucnost video streaminga.

Jordan23
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 30. Jul 2007. 14:35

Post od Jordan23 »

mile500, jeste, ali mu je lakse da update-uje Nokia-u N95 na v21 i dobice Flash Lite 3 player for free...:)
N97, iPhone 4 on its way!

mile500
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od mile500 »

Sale_M,pa ja imam na fonu flash lite v2 ali pokusavao sam da nadjem v3 ali bezuspesno nasao sam je ali treba da ostavim gomile podataka o sebi kao da kupujem nukrearno oruzije a ne neki programcic ako znas sajt molim te napisi gde mogu da ga skinem bez pomuke naravno ja cu i dalje traziti program.... hvala ti

Jordan23,hvala na savetu ali kako da update-tujem nokiju? ako mislis na reinstalaciju onda nebi se s tim petljao jer neznam sta mogu da upropastim,tako da moram da ga nosim u servis i da platim,a niko mi ne garantuje da ce posle to da radi,i ako neradi dzabe sam bacio pare....

Koshuta
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 05. Sep 2006. 23:10

Post od Koshuta »

poz ljudi, hteo bih da pitam da li neko ima neki picture editor koji bi mogao da se koristi na n95 kao shto je recimo windows paint, jer posle editovanja bilo koje od slika sa mobilnog u paintu (smanjim ih na 640x480) one budu po 30-40kb, e sada, mene zanima da li postoji neki takav program koji bi mi omogucio da to mogu uraditi i na mojoj n95 direktno bez konektovanja na kompijuter jer ce mi to trebati u bliskoj buducnosti

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

Koshuta glupo pitanje.Naravno da postoji takva mogucnost jer n95 kao i ostali telefoni ima i graficki i video editor integrisan u telefonu.Znaci kad hoces da resize-ujes sliku udjes u Galeriju,stanes na zeljenu sliku pa Edit i otvorice ti se novi meni gde menjas sliku.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Uto, 17. Maj 2005. 11:13
:: iphone 11 pro max

Post od iLuka »

da li neko zna zasto sa N95 ne mogu da uhvatim nista preko wi-fi -ja a preko N82 sam mogao na istim mestima u gradu (bgd)? da nema neko posebno podesavanje??!!! lzludeo sam pokusavajuci... pozz :wacko: :wacko: :wacko:

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

luca, ne verujem da treba neko posebno podesavanje mada mozes da pokusas sa programom Psiloc Hot Spot Finder.

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ma jok, nema tu nikakvih podesavanja.. Moguce da je problem hardverske prirode ili je jednostavno mreza u tom momentu bila previse slaba da bi je telefon registrovao kao potencijalnu na koju se mozes nakaciti.

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

luca, imam mogućnost poredjenja N95 i N82 i na NEKIM MESTIMA gde je signal slabiji pokazao se bolji N82.
Moguće da je signal slab tu gde si navikao da ga ima sa N82 :wink:
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

upravo to... do skoro sam koristio N82 i mnogo je bolje nalazio mreze nego sad N95... nasao sam u gradu sa N95 i nije bilo problema oko koriscenja ali N82 se ipak pokazao kao, pa ne puno ali dovoljno bolji po tom pitanju... hvala :wink:

iLuka
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od iLuka »

dajte,ljudi pomagajte! Ovo sad prevazilazi svu moju toleranciju. Juce sedim u kaficu koji ima svoj free hot spot a telefon nece da pronadje mrezu. Iz 58og puta je nadje ali ni tada nece da se konektuje! Sta da radim? Telefon je nov, u garanciji... Hvala unapred na svakom odgovoru...

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Jedino da probas sa flesovanjem, pod uslovom da je problem softverske prirode. Ako tako ne upali onda ga nosi u servis ili prodavnicu pa ga popravi tj. zameni. Nije normalno da ne moze da uhvati mrezu koja je svuda oko tebe i da kad je uhvati da nece da se konektuje...

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta

Post od Sale_M »

luca,ja mislim da je obzirom na to sto si napisao problem ipak hardveske prirode i morao bi da ides da reklamiras.Znam dosta ljudi koji su koristili wifi na N95 bez problema jos kad je telefon bio svez na trzistu i prvim verzijama softvera,mada mozes da pokusas sa updateom za svaki slucaj.

Vtec
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 21. Sep 2005. 08:30
Kontakt:

Post od Vtec »

Koja je oznaka slusalica sto dolaze uz N95? Ako neko zna gde u BG moze da se kupe originalne slusalice za njega neka vice na PP :)

Odgovori