Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Au ovaj upakovan u crnu maskicu je prelep, jedva cekam da ga uzmem, moram da priznam da mi se pored svih karakteristika n82 kao mana jedino cinila njegova siva maskica ali ova crna od njega pravi sasvim drugu pricu, do duse tako je bilo i sa ostalim nokiama uvek mi se svidjala vise svaka u crnoj varijanti, naravno mislim na N seriju...
Uzeo sam danas fon i stvarno se super ali imam problem sa updateom firmwarea. Naime pise da je up to date, verzija 10.0.046. Zna li neko do cega je to?
I moze li da se ubaci srpski writting language nekako, navikao sam na T9, a sad mi nedostaje jer nema srpski!
Ja se izvinjavam, nisam ocekivao da je na prvim stranama
Inace nasao sam tal tekst nocas i uradio to i imao nocne more! Izbacivao mi poruku Failed to start-up. Contack retailer. Ali internet cudo itrebalo je samo hard reset i sve je ok!
Danas sam u BG koristio nesto GPS i na momenat mi je zatrebao net,garmin sam bacio u pozadinu i kad sam usao u web fon zakuca Evo posle 20 dana koriscenja mogu reci da iskreno kamera nije nesto :S mnogo bolja sa vise opcija po meni licno je bila na K800 jedina prednost n82 je bolji blic i bolji video.
iPad 3G + Samsung Galaxy Tab 10.1 9 + iPhone 4 32gb White + HTC Evo 3D
madness99, jel ti bilo upaljeno u tom trenutku jos nesto osim Garmina?Inache Garmin je mnogo velika palikacija i zauzima mnogo Ram-a a to za kameru se svakako ne bih slozio.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
nista samo garmin i web je upaljen,tu fon zakuca i moralo vadjenje baterije.Cuj sto se tice kamere mogu reci da nista revolucirano nije,mogli su barem da ubace "rucna" podesavanja u kameri a ne njihove retardirane ...
Evo celu noc sam drzao na punjacu n82 i pisalo da se puni al baterija samo jedna crta,jutros tako pisalo,i ponovo ga stavio,promenio uticnicu i posle 6h opet prazno i non stop gubi signal Dal neko ima ideju sta moze biti?
Drugar je imao problema sa punjenjem ali ne na N82 i kada ga je odneo u servis rekli mu da se gubi kontakt u toj jedinici za napajanje. Valjda se nije mogla struja preneti do baterije pa da se puni!
A jel si ti siguran da ti je punjac ispravan mozda ima neki prekid u njemu?
Pa punjac nit sam gde nosio sve vreme bio kuci,ispravan sad sam gledao kablove.Sutra cu odneti do drugara u servis da probam na njegovom.Al cudno mi ako je baterija na 1 crti onda ne bi mogao da izdrzi vise od 12h,to bi trebalo da znaci da on dobija struju al nesto drugo vuce.Sad sam proverio ne radi niti wifi niti sta drugo
Moguce je da nesto drugo vuce struju ili da onaj indikator koji pokazuje stanje baterije da ne radi redovno!
Da li mozda imas neki program ili pokusaj da njadjes na netu (pa ga instaliraj u telefon) koji pokazuje trenutno stanje baterije i koliko % je ostalo u njoj!
Evo ti jedan isecak da postoji taj program koji omogucava taj pregled stanja baterije! Pokusaj ga naci mozda ti pomogne u resavanju problemcica!
...." To check how strong the battery is, I installed nSys on my N95 8GB which shows how much power the battery got. Before I started this batterylog,I charged the N95 8GB the whole night, choose GSM as my network mode and set light sensor to middle. Besides I deactivate Bluetooth and WLAN scanning to save more power.".....
madness99, moguce je da se to ploako pojajvljiju izvesni bagovi u softveru,mislim na to sto se mreze tice a za punjac moguce da je neispravan,ali me cudi kako ti ne radi wifi.Najbolje sto mozes sam da uradis je master reset *#7370# a pre toga backup-uj podatke na memorijsku.
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
da,iskljucen je ,jednom mi je ostao upaljen preko noci i baterija bila prazna.Evo sad sam ga uspeo nekako napuniti jedno 15-tak minuta.Ako za enkih 2h ne bude hteo da radi kako treba master reset
Znam da sam ja na N73 gubio signal... Problem je bio sto kartica ne legne uvek dobro i gubio mi je kontakt I to mi se nekoliko puta desavalo...A za Bateriju stvarno ne znam sta moze da bude...
au! pa to nista ne valja! takav telefon a takva situacija. daj Boze da je problem softverske prirode, samo da ne bude nesto do hardvera. madness99 srecno!!!
madness99, jesi li uspeo da resis probleme sa telefonom?Kako ti sada radi,da li i dalje baguje?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.