Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
vlaki, nece se rasklimati poklopac kamere dobro je uradjen ali zato sve ostalo hoce da se rasklima na N73,najvise me nervira kod IC porta kad krcka ili poklopac baterije kad kucam poruku i skripuce.Kako je to mene izludjivalo da sam morao da zamenim za E50 sa kojim sam mnogo mnogo zadovoljniji nego sa N73,isto sve samo bez kamere od 3mp.Dobro je zamisljen N73 ali maska i dzojstik ocaj,promenio sam barem 5kom. N73 i ni jedan u pocetku ne skripi ali posto mi ne stoji pod staklenim zvonom nego ga koristim najnormalnije,ne igram fudbal sa njim i rasklima se kao da sam igrao, svi ali svi su skripali posle nekog vremena.
Ne znam kakva je maska na N73ME,nisam imao priliku da je koristim,nadam se da je bolja.
Ne znam kakva je maska na N73ME,nisam imao priliku da je koristim,nadam se da je bolja.
- belli_tigric
- Neredovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 10. Apr 2006. 10:24
- Kontakt:
- vlaki
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
- :: SG Note II
- :: Nokia 6630
Sad mi reche drug da fonovi iz Telenora nisu kvalitetni..?
To jest, kao, prodaju skoro polovne telefone...
Mislim, ne verujem u to, ali ajde i ovde da proverim...
Jel neko kupio preko Telenora..? jel moze da objasni da li ima razlike...?
n73 me zanima...
Pozz!

To jest, kao, prodaju skoro polovne telefone...
Mislim, ne verujem u to, ali ajde i ovde da proverim...
Jel neko kupio preko Telenora..? jel moze da objasni da li ima razlike...?

n73 me zanima...
Pozz!

"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
Maska na n73me je potpuno istog kvaliteta kao i obicna,znaci - nikakvog!Sto se tice tvrdnje da Telenor daje polovne telefone ili robu s greskom,to su najobicnije GLUPOSTI!Ljudi koji su kupili fon od Telenora nikako ne mogu da shvate da je nesto sto kosta 350 evra toliko lose,pa smisljaju teorije zavere...
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
- Koren
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Ned, 16. Apr 2006. 09:09
- :: Samsung Note 2
- Kontakt:
vlaki, nema razlike izmedju n73 iz telenora i iz neke druge radnje. U stvari mozda i ima ali samo u smisli da si uz ovu iz telenora malo sigurniji da si kupio telefon koji je legalno dospeo na nase trziste i kome nije neki "serviser" u nekom cumezu drndao po softveru!
A sto se tice te price da se bas telenorovi telefoni kvare, probaj da sagledas pricu iz ovog ugla:
Telenor je prodao npr 6 hiljada telefona (ne mislim samo na n73 ali nije ni bitno, ovo je hipoteticki), od toga mu se 200 vratilo na servis, to je vec panika i narod svasta prica da onu uvaljuju i tako dalje... A takodje u tom istom trenutku, neka manja prodavnica mobilnih telefona proda 10 komada, i svih 10 mu se vrati na servis, jer su u stvari prepakivani polovni i ko zna sta jos!
Sta mislite, sta ce narod pre primetiti onih 3% pokvarenih telenorovih ili onih 100% pokvarenih tog manjeg prodavca?
Ne znam koliko sam jasno napisao, ali poenta je samo iz kog ugla posmatras stvari...
PozZ

A sto se tice te price da se bas telenorovi telefoni kvare, probaj da sagledas pricu iz ovog ugla:
Telenor je prodao npr 6 hiljada telefona (ne mislim samo na n73 ali nije ni bitno, ovo je hipoteticki), od toga mu se 200 vratilo na servis, to je vec panika i narod svasta prica da onu uvaljuju i tako dalje... A takodje u tom istom trenutku, neka manja prodavnica mobilnih telefona proda 10 komada, i svih 10 mu se vrati na servis, jer su u stvari prepakivani polovni i ko zna sta jos!
Sta mislite, sta ce narod pre primetiti onih 3% pokvarenih telenorovih ili onih 100% pokvarenih tog manjeg prodavca?
Ne znam koliko sam jasno napisao, ali poenta je samo iz kog ugla posmatras stvari...
PozZ
Bravo,pogodio si poentu!S tim sto su moje informacije o broju reklamiranih n73 ovakve:vec posle mesec-dva od pocetka te kampanje,u Mobisu je 7% ovih n73 reklamirano,zbog hardverskih ili softverskih problema.Verujem da je taj procenat u nasim "sivim" prodavnicama barem 10 %.
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!
- vlaki
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
- :: SG Note II
- :: Nokia 6630
pilgrim, Koren, hvala...
Napomenuo sam gore da ne verujem u to shto pricha... i rekao mi je da prodaju takve fonove da bi ih nosili u njihov servis gde smo se po ugovoru obavezali da ako se pokvare da moraju ici tamo... i naravno, oderu nas...
Mislim, jesu gluposti, ali ajde...
Ne verujem da bi Telenor tako neshto dozvolio sebi...
Cacanin, probaj da nadjesh na google npr...
a i shta ce ti anti virus..? Scaniraj preko kompa sve shto unosish u phone i to je to...
Pozz!
Napomenuo sam gore da ne verujem u to shto pricha... i rekao mi je da prodaju takve fonove da bi ih nosili u njihov servis gde smo se po ugovoru obavezali da ako se pokvare da moraju ici tamo... i naravno, oderu nas...

Mislim, jesu gluposti, ali ajde...

Ne verujem da bi Telenor tako neshto dozvolio sebi...

Cacanin, probaj da nadjesh na google npr...
a i shta ce ti anti virus..? Scaniraj preko kompa sve shto unosish u phone i to je to...
Pozz!

"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
- Masterokrata
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 13. Jun 2006. 20:10
pilgrim, na ME N73 deluje da je maska kvalitetnija, ali mozda to ima veze s cinjenicom da je aparat koji sam ja gledao jako nov pa nije stigao da se rasklima?
Ma ne prodaje Telenor polovne telefone, kao sto ni ne kradu minute
ljudi pokvare, pa potrose pa im kriv Telenor
Nego jel neko izracunao koliko posle te 2 godine izadje taj n73?
ili kalkulator s toliko nula jos nije izmisljen? 

Nego jel neko izracunao koliko posle te 2 godine izadje taj n73?

5130+Koss the plug....
Eh sad i ti........ pa koji si ti Expert kad ne znaš to da izračunaš? 112.000 dinara minimum, ako ne praviš veći račun od onih 4000 koliko ti je zagarantovana suma mesečno, što je zbog neuračunavanja onih 1,5 din za uspostavljanje veze, jako teško, ali to je ide jako malo preko (osim ako nemate gomilu kratkih poziva).
Ali iskreno ja zaista ne znam kako bih uspeo da potrošim 4000 din mesečno obzirom da sada normalno trošim 600-700, a još onih 400 ili koliko već besplatnih poruka....... pa to bi značilo da ništa drugo tokom dana ne radim nego da se samo igram telefonom. A onda bi crko za mnogo manje od 2 godine. Poređenja radi jedan ortak radi u Telenoru i troši 5000-6000 dinara mesečnom ali njemu razgovor koji je kraći od 5-10 minuta nije razgovor, na poslu priča s mobilnog jer ga mrzi da se protegne do fixnog, a šlag na torti je da njega ortaci i ribe samo cimaju da bi on njih pozvao, pa ima na fonu po 2 sata dolaznih i 200 sati odlaznih poziva. E zato ni meni nije jasno kako je 6630_app uspeo za novaka da nabije 28.000 (osim ako nije roaming, ali i onda.......).

Ali iskreno ja zaista ne znam kako bih uspeo da potrošim 4000 din mesečno obzirom da sada normalno trošim 600-700, a još onih 400 ili koliko već besplatnih poruka....... pa to bi značilo da ništa drugo tokom dana ne radim nego da se samo igram telefonom. A onda bi crko za mnogo manje od 2 godine. Poređenja radi jedan ortak radi u Telenoru i troši 5000-6000 dinara mesečnom ali njemu razgovor koji je kraći od 5-10 minuta nije razgovor, na poslu priča s mobilnog jer ga mrzi da se protegne do fixnog, a šlag na torti je da njega ortaci i ribe samo cimaju da bi on njih pozvao, pa ima na fonu po 2 sata dolaznih i 200 sati odlaznih poziva. E zato ni meni nije jasno kako je 6630_app uspeo za novaka da nabije 28.000 (osim ako nije roaming, ali i onda.......).

Poslednja izmena od gargamel4 u Pet, 16. Mar 2007. 08:33, izmenjeno 1 put ukupno.