Nokia E61
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Taman cu da pratim tvoja iskustva dok cekam da mi drug donese e61i.Slovo ed koje ja imam ima po 30000 reci obostrano,znate na sta mislim.Ako nekome treba neka me kontaktira na pp i dobija ga.Da imam love kupio bih jedno 5 novih e61i i taman bi ih imao narednih 10-20god
Previse mi se svidja ovaj tel,a kad mu vidim displeycinu ostanem bez texta.Super je e71,ali mu je poprilicno manjih display nego na e61i

Note IV N9100 dual
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 06. Avg 2008. 00:47
Da li neko zna da li je moguće podesiti E61i da prilikom poziva slika pozivaoca bude veća i ime pozivaoca kompletno na ekranu. Naime trenutno koristim SE P990i i imam preko 1000 kontakata u telefonu sa oko 600 pridruženih slika. Ozbiljno razmišljam da pređem na E61i ali mi taj telefon prilikom poziva (npr. Aleksandar Stanimirovic) izbaci malu sliku i natpis Aleksandar St.... za razliku od SE kod kog je slika i kompletno ime preko celog ekrana.
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Sre, 06. Avg 2008. 00:47
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
araphel, koliko ja znam postoje samo 2 programa koja rade to, ali oba imaju neke bugove. Jedan od njih je Magic Message Manager koji trenutno koristim, mada mi sada nesto ne radi, a ja ne znam sta mu je. Drugi je Rock Your Mobile Message Tones koji je bagovit, radi par sati i onda prestane da daje znake zivota od sebe. A samim tim, i ne cujes vishe kad ti dolazi poruka, moras da iskljucis program, ili da restartujes fon.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
pozdrav svim vlasnicima e61!Ja sam postao vlasnik od pre neki dan i odusevljen sam!!!!imao sam problem sa ubaciivanjem tema i nekih aplikacija,kada mi je izbacivalo certificate error,ali uspeo sam da ga resim!i evo da podelim resenje sa vama
http://www.e-series.org/archives/192
smesno je koliko je prosto!
http://www.e-series.org/archives/192
smesno je koliko je prosto!

- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
Kao prvo nam reci da li imas srpsku tastaturu? Ako nemas nema nista od update-a.
Inace product code koji si pomenuo na 'firmware' temi bi trebalo da radi,jesi li siguran da si promenio product code? (mislim na to da je mozda program zakazao)
Inace product code koji si pomenuo na 'firmware' temi bi trebalo da radi,jesi li siguran da si promenio product code? (mislim na to da je mozda program zakazao)
Poslednja izmena od Phantom Lord u Ned, 10. Avg 2008. 01:07, izmenjeno 1 put ukupno.
- Phantom Lord
- Mobil poznavalac
Pa evo imam ova slova koja sam napisao u predhodnom postu i tu nema nasih slova,sve je u pitanju kolko vidim engleska slova.
Al koji su Balcan product codovi za ovaj model,recimo za neke sam modele pronalazio i po 2 ili 3 razlicita product koda sa kojima je uvek sve uspesno prolazilo,na mojoj N73 sam uspesno ubacio kod od N73ME pa kad mi se nije svidelo vratio sam njen regularni i tako sa jos nekim fonovima ali sa ovim sam pokusao sa jednim kodom kojim sam nasao ovdee na forumu i posle upgrade fw nista se nije promenilo po pitnaju jezika.
Al koji su Balcan product codovi za ovaj model,recimo za neke sam modele pronalazio i po 2 ili 3 razlicita product koda sa kojima je uvek sve uspesno prolazilo,na mojoj N73 sam uspesno ubacio kod od N73ME pa kad mi se nije svidelo vratio sam njen regularni i tako sa jos nekim fonovima ali sa ovim sam pokusao sa jednim kodom kojim sam nasao ovdee na forumu i posle upgrade fw nista se nije promenilo po pitnaju jezika.