Nokia E61

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Araphel,onda sam ja odvalio glupost,onako napamet :D .

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

Taman cu da pratim tvoja iskustva dok cekam da mi drug donese e61i.Slovo ed koje ja imam ima po 30000 reci obostrano,znate na sta mislim.Ako nekome treba neka me kontaktira na pp i dobija ga.Da imam love kupio bih jedno 5 novih e61i i taman bi ih imao narednih 10-20god :) Previse mi se svidja ovaj tel,a kad mu vidim displeycinu ostanem bez texta.Super je e71,ali mu je poprilicno manjih display nego na e61i
Note IV N9100 dual

djurkash
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 26. Avg 2007. 19:04

Post od djurkash »

Da, na žalost....
Ipak je e61 u najzrelijim godinama, i najviše pruža za uložen novac...
Ja lično čekam bar 5MP kameru i veći ekran, bar 3 inča...za 6 meseci...
djurkash

Kickingbird
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 06. Avg 2008. 00:47

Post od Kickingbird »

Da li neko zna da li je moguće podesiti E61i da prilikom poziva slika pozivaoca bude veća i ime pozivaoca kompletno na ekranu. Naime trenutno koristim SE P990i i imam preko 1000 kontakata u telefonu sa oko 600 pridruženih slika. Ozbiljno razmišljam da pređem na E61i ali mi taj telefon prilikom poziva (npr. Aleksandar Stanimirovic) izbaci malu sliku i natpis Aleksandar St.... za razliku od SE kod kog je slika i kompletno ime preko celog ekrana.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Probaj Best Full Screen Caller v3.00.Ja iskreno takve stvari ne koristim jer na sve nacine cuvam ram memoriju jer mi je ona bas bitna posebno kad radim moj wap sajt pa sam na vise app istovremeno
Note IV N9100 dual

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Po meni je ipak bolji Skyestream Skyecaller. Ima jos slicnih programa, dosta sam ih isprobao, ovaj najvishe volim jer mi i za onog ko salje poruku stavi sliku na ceo ekran.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Jedno pitanje:ima li neki način da osim personalne melodije za poziv nekog kontakta,stavim personalnu melodiju i za poruku?Znači,da mi sms od neke određene osobe zvoni drugačije od ostalih?

Kickingbird
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sre, 06. Avg 2008. 00:47

Post od Kickingbird »

@Toda+Miodrage: hvala puno obojici za preporuku. Sinoc sam skinuo i instalirao Best Full Screen Caller v3.00. i za sada sam prezadovoljan brzinom i funkcionalnoscu. Videcu kako ce ici kad ga ful nakrcam slikama i kontaktima.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

araphel, koliko ja znam postoje samo 2 programa koja rade to, ali oba imaju neke bugove. Jedan od njih je Magic Message Manager koji trenutno koristim, mada mi sada nesto ne radi, a ja ne znam sta mu je. Drugi je Rock Your Mobile Message Tones koji je bagovit, radi par sati i onda prestane da daje znake zivota od sebe. A samim tim, i ne cujes vishe kad ti dolazi poruka, moras da iskljucis program, ili da restartujes fon.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

U pravu je miodrage,obe app su prepune bugova i ja sam ih odmah reinstalirao iz tel.Nista vam ne znaci to kad app nije uopste stabilna pa cas radi,a cas ne radi.Ja retko sta koristim sto mi radi u pozadini jer ne volim kad mi opada ram memorija
Note IV N9100 dual

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

Hmmm....šteta.To bi mi baš bila zgodna funkcija,da znam da li odmah da gledam poruku,ili mogu da je iskuliram do daljnjeg,kad sam u situacijama da mi nije bas sve hitno da odmah pročitam.Ništa,čekaću da se pojavi nešto što radi.

Marko_bg
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 08. Avg 2008. 18:50

Post od Marko_bg »

pozdrav svim vlasnicima e61!Ja sam postao vlasnik od pre neki dan i odusevljen sam!!!!imao sam problem sa ubaciivanjem tema i nekih aplikacija,kada mi je izbacivalo certificate error,ali uspeo sam da ga resim!i evo da podelim resenje sa vama

http://www.e-series.org/archives/192

smesno je koliko je prosto! :lol:

Bizmark
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 01. Jul 2007. 10:08

Post od Bizmark »

Dali neko od vas dobrih ljudi sa foruma zna neki dobar i proveren Balkanski product kod za E61 sa kojim se sigurno dobija srpski jezik........ :( :(

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

Bizmark pogledaj u temi koja se bavila time i jos je aktivna. tamo imas te produkte ono nokija izbacila updater tema...
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

Bizmark
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Bizmark »

@Venom
Pregledao sam u temi za N61 i u temi za Update i svugde sam nasao samo taj jedan jedini kod sa kojim se nedobija srpski nakon upgrade fw-a,pa zato i pitam ako ima neko da zna jos neki proveren kod bilo bi dobrao da kaze,unapred zahvalan.

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Phantom Lord »

Kao prvo nam reci da li imas srpsku tastaturu? Ako nemas nema nista od update-a.
Inace product code koji si pomenuo na 'firmware' temi bi trebalo da radi,jesi li siguran da si promenio product code? (mislim na to da je mozda program zakazao)
Poslednja izmena od Phantom Lord u Ned, 10. Avg 2008. 01:07, izmenjeno 1 put ukupno.

Bizmark
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Bizmark »

Al po cemu se zna dal je srpska tastatura ili neka druga,evo kako kod mene idu slova:
q,w,e,r,t,z,u,i,o
,a,s,d,f,g,h,j,k,l
y,x,c,v,b.n,m

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Phantom Lord »

Pa treba da imas srpska slova ako je tastatura srpska.Problem je u tome sto ako updatujes pogresnim firmwareom,napravice ti se zbrka na tastaturi jer se one medjusobno razlikuju ne samo po qwerty,qwertz,azerty rasporedu vec i po rasporedu znakova interpunkcije i ostalih znakova...

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Pa to je onda bas gadno ako ti na tasterima pise jedno,a oni imaju sasvim druge vrednosti.Gadno je kako se snaci tu
Note IV N9100 dual

Bizmark
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od Bizmark »

Pa evo imam ova slova koja sam napisao u predhodnom postu i tu nema nasih slova,sve je u pitanju kolko vidim engleska slova.
Al koji su Balcan product codovi za ovaj model,recimo za neke sam modele pronalazio i po 2 ili 3 razlicita product koda sa kojima je uvek sve uspesno prolazilo,na mojoj N73 sam uspesno ubacio kod od N73ME pa kad mi se nije svidelo vratio sam njen regularni i tako sa jos nekim fonovima ali sa ovim sam pokusao sa jednim kodom kojim sam nasao ovdee na forumu i posle upgrade fw nista se nije promenilo po pitnaju jezika.

Odgovori