Nokia N95 8GB

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

tehno maniac, accelerometer plugin i ne radi ništa sam... on ti je neophodan da bi radile aplikacije koje koriste mogućnost telefona da prepoznaju pomeranje telefona... Na dam se da sam bila jasna u objašnjenju... :)

U svakom slučaju napravio si veoma dobar izbor telefona... 8) neka te dobro služi... ;)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

Demian
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 26. Apr 2006. 18:37
:: Samsung NOTE 9

Post od Demian »

Accelerometer plugin na N95 8gb nije potreban,ni za auto rotaciju ni za nijedan drugi program koji koristi mogucnosti Accelerometer-a ne znam zasto ga uopste instalirati kada se on dobija softverski sa svojim firmverom. :wink:
>> N7100 <<

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26

Post od tehno maniac »

Ninolina, hvala na objašnjenju.Instalirao sam marble maze i radi.Trenutno nemam šta bolje uzeti, nemam ni para a ni volje :D
E sad me zanima kako da mi se telefon automaCki okrene kada ga postavim u hor. položaj :)
Kao N82..razumete ? :)
Nokia C6

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

tehno maniac, idi u Settings/ General/ Personalisation/ Display/ Rotate screen/ On... :)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

Ma tu sam i išao.Nema te opcije :cry::cry: .
A verzija SW je v.10.Ako upgradujem na V.30, hoće li raditi hack?
Nokia C6

Ninolina
Moderator
Moderator

Post od Ninolina »

tehno maniac, e pa da.. to ne postoji u toj verziji... Moći ćeš da ga hakuješ i sa najnovijom verzijom v.30... Obavezno ga upgrade-uj... :)

tehno maniac
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od tehno maniac »

Ninolina, hvala, kad budem imao vremena upgrade će pasti. :)
Plašio sam se samo da ne radi hack, kao na N82 (taman sam iskusio sve čari igranja ngage igrica i ne zezanja sa sertifikatima :) ).
Nokia C6

zex91
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 24. Nov 2008. 23:45

Post od zex91 »

Imam par pitanja u vezi ovog telefona. Postao sam vlasnik pre 4 dana. E sad, pre njega sam imao N76 kojim sam bio zadovoljan jako, jedino sto me nerviralo je onaj hrom. Ali o tome na nekom drugom mestu. E sad moje prvo pitanje je: "Da li je moguce da je zvuk u slusalicama na N76 jaci nego na N95 8GB???" posto ocigledno, nisam gluv, znam da odredim sta je jace a sta slabije. Inace telefon mi je mnoogo vazan zbog muzike, pa bih voleo da mi kazete ako to nekako moze da se pojaca, da se kucka neki kod, nesto, nemam pojma (btw radio je glasniji od muzickog pleyera). Znaci iste sluske sam probao i na jednom i na drugom, iste pesme, sve isto. I N76 je bas glasniji. To je prvo. Drugo, da li je istina ako se instalira onaj N-Gage program, tj. aktivira, telefon pocinje da baguje malo i to. . . Ljudi unapred vam hvala, bice tu jos pitanja od mene, ali dosta je za sad.
:blinky: :) :wink:

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 11. Sep 2008. 03:40

Post od kostadin »

zex91, proveri koja ti je verzija softvera, mozda je to problem...ja nemam iskustva sa n76, ali znam da ovaj ubija koliko je glasan, fenomenalan je za muziku...vidi updejtuj mobilni, a ako to ne pomogne onda ces morati da obradjujes pesme koje ubacujes u fon....toliko od mene...

zex91
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od zex91 »

kad ukucam ono *#0000# pise mi v30.0.018. . . je**m li ga sad :). . . pa tooo ja hocu, da bude glasan :cry:. . .

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Prvo pogledaj kako ti je podesen ekvilajzer i jos tamo kakvih podesavanja ima oko plejera, pa onda pogledaj kakvog su ti kvaliteta pesme, mozda su losije pa je zato tise.

Ako to ne pomogne onda, pokusaj da formatiras memoriju telefona sifrom *#7370# i onda formatiraj onih 8 gb, pa ces videti kako se onda plejer ponasa.
Naravno pri formatiranju gubis sve podatke i programe iz telefona!

strahinjaNS
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 20. Nov 2008. 03:30

Post od strahinjaNS »

Poz svima. Nedavno sam uzeo telefon i zanima me par stvari koje ne mogu sam da provalim. Naime, interesuje me kako da "hackujem" telefon da bih mogao ubacivati programe i da mi neko objasni da li postoji opcija da kad zelim da zavrsim razgovor to mogu da uradim samo spustanjem slide-a jer koliko sam ja video telefon to ne radi, sto je opet po meni teska glupost. Ukratko, slide na dole i kraj razgovora a ne da moram da ga prekidam na slusalicu ?
Hvala unapred.

zex91
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od zex91 »

IDzO ekvilajzer je normalan, tj. default. I swe drugo je "po defaultu" :). treba da odem da uzmem drugi swejedno, jer owaj moj ima mrtwi pixel jedan. a kupio sam ga pre 5 dana. tako da sutra-preksutra cu zameniti tj. uzeti drugi. pa ako budem imao problema sa muzikom jawicu se. hwala!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

strahinjaNS,uputstvo za hack ti je upravo poslato na pp,a ti skini onaj fajl za hack za os9.2 jer tvoj telefon ima taj OS.Cudno mi je da n95 ne prekida razgovor kad se zatvara slajd jer se na mojoj staroj e65 prekidao,mada je za mene bole da ne prekida jer sam mrzeo da razgovaram dugo kada mi je tel rasklopljen
Note IV N9100 dual

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 30. Jun 2007. 00:06

Post od Stefan33 »

E velik problem imam, naime, drugu sam menjao soft. Tacnije promenio sam product code i updateovao ga na v30 i sad nemoze da se upali i pri paljenju pise nesto tipa inicijalizacija telefona neuspesna kontaktirajte prodavca i nista nemoze da se uradi, kad ga prikacim ugasenog na nsu ne prepoznaje fon, sta ciniti???

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Pokusaj da drzis *, zelenu slusalicu, 3 i da upalis telefon, ako to ne uspe moraces ga odneti u servis da ga ozive .

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

hmm, uspelo je. Nadam se da se problem nece vratiti .... hvala

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

Postoji li neki cam driver il nesto slicno za n95 8gb, nesto mi se cesto zamuti slika kad je mrak, kod druga to nije slucaj :angry:

V_u_K
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 30. Nov 2008. 02:42

Post od V_u_K »

Recimo da mi ukradu telefon...
Da li on moze da se pronadje preko GPS-a?
Nesto kao kod kola,da mu odrede tacnu lokaciju?

kostadin
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 11. Sep 2008. 03:40

Post od kostadin »

V_u_K, ja mislim da moze, ali samo ako je upaljen, tj u funkciji...jer mislim da mobilni salje informaciju u vidu seriskog broja operateru, tj. repetitoru gde hvata signal...izvinjavam se ako nisam u pravu....bas dobro pitanje, mogao bi neko to da pojasni malo bolje....

Odgovori