pozZ ljudi, planiram da kupim ovaj fon, citao sam temu, a i ovako u jednoj radnji sam ga "testirao" na taj prvi pogled me zabrinula aktivacija kamere, tjs ono dugme pozadi ali ako kazete da je ok onda verujem

fon mi najvise treba zbog kamere pa mislim da je ovo pravi izbor, znam da k800 pravi opasne fotke nocu upravo zbog pravog blica, tu ni n95 ne moze da pridje, a volim i zurke da snimam, bacite pogled
http://www.youtube.com/user/zligor2000 i naviko sam na vga. imam par pitanja u vezi 6220:
1. imam backup svog fona (6288) uradjeno preko pc suite, da li sad mogu te podatke (poruke i imenik) da prebacim na 6220 ili neki drugi symbian fon???
2. vidim da podrzava geo tagging pa me interesuje kako to funkcionise... pretpostavljam da se prvo uspostavi veza sa satelitom pa onda slika, samo bi se bate baterija brzo ispraznila, i kakve info. nosi slika, dal pored vremena datuma ima i geografsku sirinu/duzinu???
a sad malo skrecem sa teme, nisam do sad koristio symbian telefone, malo sam pregledao neke teme i zakljucio sledece.... (ispravite me gde gresim)
* da bi koristio trial programe i igre nakon tog trial perioda treba mi sertifikat koji se odbija od kineza
* ngage igre su posebna stvar i za njih treba ngage instaler ili sl.
* za navigaciju je potreban garmin i mape. garmin sam vec naso ali ne znam mape odakle da skinem i da li su mape free ili se placaju
* aplikacije koje se cesto koriste je bolje instalirati na internoj mem. telefona nego na mem. kartici.
unapred hvala.