Nokia Lumia 925

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
novak
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 04. Jan 2009. 06:09

Re: Nokia Lumia 925

Post od novak »

Sto je tehnika sofisticiranija vise je stvari koje se mogu pokvariti.
Ne znam koliko ti je star mob, ali regularno kupljeni telefoni imaju dobre garancije, apple i sad huawei daju i te premium opcije tako da to i nije na kraju strasno.

Diogenes985
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 16. Nov 2013. 02:19
:: LG G4
:: Tesla 6.1

Post od Diogenes985 »

Narucio ja one donje senzore za lumiu moju,i reko ae da probam jer mi je nelogicno da ekran ima odziv,zvik se cuje ,mogu da ga otkljucam,ali ne vidim nista...i nista..dobijem ja sta sam naroucio,rasturim mob,staavim,kad ono ,ni zvuk vise,ni odziv ekrana nistaa....ispalo je da mi je lik poslao sjeban deo,tacnije flet koji ide u plocu...e sad mi to daje nadu da je ipak crkao taj donji senzor,jer kod mene davalo znake zivota,sve sem da vidim sta ima na ekranu,a sa tim zeznutim senzorrom,i kablom,nije davao nikakve znake..kad stigne nov deo u utroak,videcu da li je otiso taj senzor,pa se zato na ekranu ne vidi nista ,iako ima odziva.ili je crko dipslej....ali koja sansa je da rikne displej dok je telefon u dzepu,to mi je neshvatljivo...ako je tako,dzaba nokijama super kamera i sve to,ako im je taj hardveerski deo tako los!
Diogenes985

9R94
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Uto, 15. Jan 2013. 18:08
:: Lumia 520
:: 6233

Post od 9R94 »

Mozda je glupo sto ovo pisem ali meni je na staroj 6233 otisli pikseli preko noci, telefon mi je bio na komodi pored kreveta. Budim se ujutru a ono na ekranu ko Snake da sam igrao, al dobro, to je otislo nakon 4god koriscenja telefona. A to za dzep dok je telefon u njemu, cini mi se da su mi na taj nacin otisli pikseli na stari T610. Nema tu pravila kad i sta ce da rikne.

filip89x
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sub, 07. Sep 2013. 17:38
:: Nokia808PureView
:: Xiaomi Mi note 10

Post od filip89x »

^^ Meni je tako otkazao display na lumiji 535. Sve ostalo radi, tach, zvuk. Telefon je ukljucen ali ekran mrtav. Nov telefon posle dve nedelje minimalnog rada. Kad sam vratio u Nemacki Mediamarket, rekao sam "Display kaput"... Medjutim oni su mi tamo rekli da nije display vec taster :| ...

U svakom slucaju nije izuzetak na Lumijama...

A kod dzepova i posle spavanja. Drugaru je crkla maticna ploca na Samsung S3 dok mu je bio u dzepu, a posle ponovo na Samsung S4 dok je bio na punjacu tokom noci... Tako da nema prvila, kvarovi se desavaju... Oba puta prihvatili su mu garanciju, kao i meni na 535 8) Srozava se kvalitet telefona al sta da se radi :wacko:

novak
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 04. Jan 2009. 06:09

Post od novak »

Nijedan brand nije imun na kvarove. Sve je stvar da li ce tebe zapasti takav model.
To oko maticnih ploca je bio cesci kvar na nekim htc modelima, ne znam tacno koji. Neisplativo je bilo za popravku.

_Dario_
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pet, 20. Feb 2015. 21:19
:: nemam u nabavci
:: samsung galaxy tab 3

Post od _Dario_ »

A desava se svima ima i puno sony telefona kojima je crkava maticna i to ne moze da se zna pre kupovine. Nije cak ni do nekog modela vec jednotavno postoje serije sa greskama.

9R94
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od 9R94 »

Ihhh, rikne covek kada to ne ocekuje a kamoli telefon. :D

_Dario_
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od _Dario_ »

Pa dobro nije bas svejedno ali sta da se radi ne mozes znati kada ce da crkne pa da prodas. Nesto jednostavno mora da se desi

Diogenes985
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Diogenes985 »

Ma narucio sam ja senzore donje...i molim boga da je to...ne verujem da je displej,,,nije pada nije nista...u dzepu da ckrne tek tako displej,ne verujem...kad zamenim sutra senzore,videcu da li je to...sto je vrlo moguce...cim skinem taj flet i stavim neki koji je pokvaren,vise nema ni svuka ni odziva ekrana...kad vratim moj,cujem zvuk i ekran reaguje,ali se ne vidi nista..videcu sutra..ako to ne radi..prodam za 50 u sve u kompletu pa nek mu rade sta oce...a taman sam mislio da sam nasoa mob koji necu da menjam skoro...zbog kamere,,kad ono,prcc
Diogenes985

_Dario_
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od _Dario_ »

Jbg desava se da crkne a sto se tice toga da li ce da crkne u dzepu ili pri padu nema pravila. Moze da crkne i ako ti nikad u zivotu nije ispao a moze i da ti ispada da mu nije nista. :D

9R94
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od 9R94 »

Bas kao moja 6233, mazen pazen telefon, stalno u futroli od plisa i koze nosen, nikad ispadao i jedno jutro odose pikseli. To je neizbezno da ce riknuti pre ili kasnije i nema pravila sta, ekran, ploca, baterija, zvucnik... I u NASA riknjavaju takve stvati a kamoli kod nas obicnih smrtnika :D nego eto covek momentalno pomisli da je najveci maler na svetu kada se njemu tako nesto dogodi.

Diogenes985
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Diogenes985 »

Ma nisam ja najveci maler,samo nemam pare za drugi telefon :D
Diogenes985

_Dario_
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od _Dario_ »

Ma sta se nerviras pa nisi jedini pola zemlje ne bi moglo da kupi cim im crkne (ako moze to malo da te utesi) :D

yocasylver
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
:: Huawei P40 Pro

Post od yocasylver »

Moj kolega kupio IPhone6 i da sad ostane bez njega verujem da bi mesecima nosi neki sto se vise i ne proizvodi.

Diogenes985
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Diogenes985 »

Promenio senzor i def je otiso displej,...iako ima odziv taouch i ima zvuka,nema nicega na ekranu :S ...sta mislite ljudi,da li mi se isplati da prodam ovo za delove,i da uzmem nekku lumiu 535 ili nesto tako...ili da trazim polovan displej i menjam to? :S svidja mi se kamera u pm,zato sam ga i uzeo..i posle sto godina na androidu,win mi je bio osvazenje.....pojma nemam sta da radim...
Diogenes985

9R94
Mobil manijak
Mobil manijak

Post od 9R94 »

Auuu bas bezveze :|
Sta znam, ne znam da li da si porucio sa alien express, deal extreme ekran ali mozda cekas i mesec dana dostavu a i pitanje je kolika je cena na sajtu mada sigirno je manja nego kod nas....

_Dario_
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od _Dario_ »

Ako nadjes negde po oglasima povoljno promeni. Sto se narucivanja tice cekaces dugo . Za kameru mogu da ti kazem i da je na lumii 535 jako dobra sad sve zavisi za sta je koristis :D

Diogenes985
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od Diogenes985 »

Meni je kamera najbitnija.zato sam i bio uzeo lumiu925....posle mi je prijao i windows...e sad..nema sile da ja to krpacim...stavio sam na oglas i mob i delove..pa ako ga prodam prodam,ako ne u atome cu da ga rastavim i pojedem koliko sam izpizdeo :)
Diogenes985

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Diogenes985, prodaj nekom servisu za 60-80€, skupi neku kintu, i uzmi 1020, ili cak 830. Garantovano neces pozaliti.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

_Dario_
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od _Dario_ »

Mislim da je bolje da uzme lumiu 830 zato sto je manja a i lepsa. Probaj to da prodas i sakupi pare lumia 830 ti je od 200e pa na gore zavisi kako naletis.

Odgovori