Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
kunkun, ako mislis da iskljucis trackpad funkciju, mislim da ne moze. Mozes samo da iskljucis osvetljenje istog, i da podesis osetljivost samog trackpada. meni je inace to ubedljivo najzgodnija funkcija, non stop tako koristim telefon.
Jel moze neko da mi preporuci neke igrice koje funkcionisu na ovom telefonu? Nesto jednostavno, tipa Bejeweled i tome slicno.
moze da se isključi, settings>personalization>optical navi key, pa na off
meni npr jednostavnije mehanicki da ga koristim jer mi cesto odleti gde ne treba
Nema na čemu !
Meni samo hvali ExplodeArena, ali nema je za ovu rezoluciju. I sad je ponekad odigram na bratovoj N70. (Po mom subjektivnom mišljenju, najbolja simbian igrica svih vremena).
Inače oduševljen sam u svakom pogledu sa E72.
Pre nje sam imao 5800, i 5530, i iskreno zgadili su mi se touch-screen telefoni. Svaka čast svakome ko može da trpi onu masnoću od prstiju na ekranu!!! Ko bre da u ruci držim dasku na kojoj je upravo tranžirano svinjče!
Polako planiram da uzmem ovaj telefon pa me zanima da li je kvalitet izrade isti kod svih boja? Bolje da su napravili samo jedu verziju da sada ne moram da lupam glavu
Drustvo, postoji li nacin da sa E72 uploadujem nekako fotku direktno na Facebook? I ako bi neko znao da mi kaze sta treba da podesim da bih Nimbuzz mogao da koristim i za besplatne pozive preko wifi, a ne samo za chat, bio bih jako zahvalan
fotke mozes da uploadujes sa mobilne verzije fb iz fabrickog ili opera mini/mobile browsera, a imas i furtiv fb uploader, ja sam ga dobio sa dve poslednje verzije firmware-a, a ima i na ovi store samo mislim da se naplacuje sto mi je skroz cudno.
a sto se tice nimbuzza, samo umesto chata, u opcijama izaberes call, bar je bilo tako do sada, ako mislis na msn ili gtalk (a ranije i skype dok ga nisu ukinuli pod pritiskom skypea)
djoxie, ja na mobilnoj verziji FB nigde ne videh opciju za upload fotki, hajde please prosvetli me. treba mi cesto ta funkcija. Sto se Nimbuzza tice, bas sam na to mislio, da sa nekim ko je na MSN pricam umesto da kuckam....ako mozes malcice da mi pojasnis, bio bih zahvalan, jer mi je onaj Nimbuzz-ov meni totalno konfuzan. Ako sam dobro shvatio, treba samo kontakt koji mi je online da izaberem, i umesto opcije chat, kliknem na call?
Kako ste zadovoljni email inboxom na E72? Ja sam posle dosta mucenja i kojekakvih proba, ipak skinuo Gmail sa Mail for Exchange varijante i drzim ga kao standardni email inbox. U praksi onih 15 minuta na koliko mi se refreshuje, kao da nije bas na svakih 15 minuta, jer mi se cesto desi da recimo u 16:00h dobijem mail, pa onda jedno sat vremena kasnije mail na kome vereme stoji da je 16:12h na primer. Pritom mi je data saobracaj uvek konektovan, a ne na onoj po potrebi varijanti.....
na mobilnoj verziji fb odes u svoj profil, dole ispod friendsa pšise koliko imas foto albuma tj to su slike, kliknes na to i onda imas dole opciju "add photos". dalje ide klasicna procedura "choose" pa tu biras da li uzimas sliku sa memorije fona ili kartice i iz kog foldera i uploadujes. nadam se da nije bilo prekonfuzno
a sto se nimbuzza tice, ja sam se izlupetao, sorry, ne moze, mada sam ubedjen da je moglo sigurno ranije, ali da su sve to povukli. skajp je radio savrseno, a siguran sam da sam isprobao i ostale, ali ne drzi me za rec.
djoxie napisao:
a sto se nimbuzza tice, ja sam se izlupetao, sorry, ne moze, mada sam ubedjen da je moglo sigurno ranije, ali da su sve to povukli. skajp je radio savrseno, a siguran sam da sam isprobao i ostale, ali ne drzi me za rec.
A fring dali je sa njime moguce.To jednog mog prijatenja isto zanima i treba da dodje kod mene pa da probamo razgovore sa fring app....
Ja na Nimbuzzu imam opciju za MSN kontakte koji su online da ih pozovem. Predpostavljam da se to odnosi na mogucnost voice chata, sto mi je sasvim dovoljno ako je istina.
djoxie, hvala puno na objasnjenju, evo sad cu da pogledam....
Interesuje me da li je kvalitet izrade bolji u poslednjim serijama? Tj kakav je poklopac baterije i ima li curenja svetlosti? Planiram da uzmem Topaz Brown verziju pa me zanima ... Je li kvalitet izrade isti kod svih boja?
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.