Nokia N8

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Za scroll sve radi dobro... Pritisnem na mapu 3-4 puta i on se prebaci u taj neki rezim za scroll i onda samo pregledam i radim sta vec hocu sa mapama i kao sto rekoh ne koci i ne izbacuje vise. :) A to za kamere iskreno ne znam, sjecam se prije na N82 kad sam koristio kroz Italiju i prikazuje brzinska ogranicenja na svim putevima kao i upozorenja od kamera ali sam imao ukljucen internet tako da vjerovatno sam zbog toga i imao upozorenje za kamere.

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

janka_88, upravo ti o tome pricam... pitao sam da li moras da imas potpomognuti GPS? To je taj GPS koji se nakaci na net i to je to, ali problem sa tim je roaming, i jako velika potrosnja kb... :(
Drago mi je da ti sve radi :)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

jerkann
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
:: Samsung Galaxy S4
:: Nokia 808

Post od jerkann »

Vi i dalje cepate svoje, a admina nigd. Ljudi postoji tema o gps-u i tu iznesite svoje probleme i resenje istih jer ce neko imati mozda slican problem i nece ga naci u odgovarajucoj temi.

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

janka_88,zavodnick,ako pricate o GPS-u,kao sto je napisao jerkann imate temu sa odgovarajucom tematikom u podforumu "Kafic".
janka_88,nema veze to sto si imao ukljucen net,ja sam na N82 imao sva ta obavestenja bez ukljucenog neta,ti podaci su "ubaceni" u City Navigator Europe,pa odatle i ta upozorenja.
Ili,ako vec ne dolaze sa mapom,onda se dodatno mora instalirati Garmin World Speedcams.Vise o tome klik.
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Fox, izvinjavam se, ali to sam i napisao u postu na podforumu Kafic! Mozda si vidio a mozda i ne!

rudulan
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 28. Jul 2010. 15:19

Post od rudulan »

imam problem sa povezivanjem telefona na comp preko Digia Image expo programa, takodje ne mogu da ga povezem sa programom remote, pa ako neko zna kako da rijesim taj problem molio bih da mi javi :)

jocko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 09. Dec 2010. 15:07

Post od jocko »

Ljudi moze li mi neko reci kako da iskljucim zvuk camera kad slika, pre mi se nije cuo sad sam nesto brljao sa softverom morao reset i sad ima onaj glup zvuk kad pravi sliku? Hvala unapred

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

rudulan, zasto ces da se povezujes sa tim programom ?! Zar nemas instaliran PC Suite i sve ok?! :P
jocko, ja to iskljucim na laganiji nacin i mnogo efikasniji... Lijepo u profilima namjestim SILENT mode i stavim tamo da nemam nikakvih zvukova i onda kad slikam, prebacim tel na SILENT mode i ja sam problem rijesio ;)

rudulan
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od rudulan »

Imam instaliran PC Suite, ali mi je mnogo lakse kad povezem telefon sa kompijuterom preko wirelessa, a ne preko usb-a, a ovi programi sto sam nabrojao bas sluze za to da se tel poveze sa kompom preko wirelessa i svi imaju razlicitu namenu :)

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

rudulan, kad nesto instaliras telefon je pored tebe,zar ne ?! Pa kakve onda veze ima da li je povezan preko wireless-a ili neceg drugog ? :D Vjerujem da si izgubio kablic ;)
Al` rijec kompIjuter... ovo je vrh! :oops:

rudulan
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od rudulan »

nbt. :D vidim ja malo se sprdas sa mnom :)
a kompIjuter ne znam znasto tako izgovaram, valjda navika od malena, pa ne mogu ispravit :)

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

rudulan, ma hajde... opusteno, malo se salim. Nego, ozbiljno, ako je telefon blizu tebe, mozda je bolje da koristis kabal i PC Suite :D
Ne znam, meni je to malo logicnije. Drugo bi bilo da radis u nekoj firmi gdje ima 50-ak kompova pa ti neko nesto salje preko wireless-a... Da li me razumijes?! Hajde pokusaj da radis kao sto sam ti rekao, pa ako i tako bude nekakvih problema, probacemo da nadjemo rjesenje. Moze ?!

gangsta
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 13. Apr 2010. 21:52

Post od gangsta »

mislim da N8 nece da se poveze na PC Suite, mora biti Ovi Suite :) ili pak gresim, ali cini mi se da ne...

rudulan
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od rudulan »

ako zavodnick kaze da moze preko PC suite onda moze :p

Fora je u tome sto npr. preko programa `remote`mogu da obavljam neke funkcije sa kompa. na mob. npr posle zavrsenog filma, ne moram da se ustajem da gasim komp. nego ga ugasim uz pomoc telefona.A i nemam toliko dugacak usb kabal da bih mogao da ga razvucem od kompa do trosjeda :)

jocko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od jocko »

zavodnick, nece ni tako nema sanse citam na vise mesta da je to u novom softveru tako jer sad je fora da u Evropi i Americi ne mozes da slikas nikog a da on to ne zna, a meni bas ovo odgovaralo da slikam predavanja na faksu da ne moram pisati sve sad kad me navatal jedna drzala mi predavanje 15 min da se to ne sme otkad je univerziteta. Jel znas jel mogu da vratim stari softver jel tamo je bila opcija off a ovde samo mozes da biras 4 tona i kad ga stavis u silent samo to se cuje od zvukova?

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

jocko, more uslikao si ti profesorku, zato je ona galamila. :D
Stvarno malo nezgodno sto su to napravili da se zvuk pri slikanju nemoze iskljuciti, a da smanjis ton na minimum ima li efekta.

nenad.fil
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 20. Nov 2008. 19:30

Post od nenad.fil »

Ljudi o cemu vi pricate?

Ja sam na svojoj N8 sasvim normalno iskljucio ton slikanja.Opusteno slikam i nista se ne cuje...

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

I ja isto tako normalno u opcijama kamere stavim na OFF ali eto nemam potrebe da gasim zvuk pa mi bude upaljeno. Ne moram cak ni na silent prebacivati, a da naglasim da je telefon kupljen u Švajcarskoj a softver nije mijenjan, tj. product code. Pozdrav

nenad.fil
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 20. Nov 2008. 19:30

Post od nenad.fil »

Ni meni nije menjan softver, u podesavanjima kamere isto tako: stavim samo na "off" i nista se ne cuje.Inace je za UK trzista.

jocko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od jocko »

I ja kad sam uzeo sam mogao da stavim off sad posle update preko nokia ovi suita nema toga vise probacu preko nokia software update neku drugu drzavu mozda upali, ako to ne uspe imam nekog komsiju doktor za telefone malo mu fali da pocne da ih pravi pa cu njemu da odnesem. Nije neki strasan problem ali me nervira sto je moglo a sad ne.

Odgovori