Nokia N95 8GB

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
kocapro
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 10. Avg 2006. 00:06

Post od kocapro »

Ljudi sad sam se bas razocarao,izgleda da obicna n 95,ima bolju kameru od n95 8gb ,ja sam gledao na onom sajtu , MOBILE REVIEW ,sad mi je bas krivo ako je to istina,mozda to poprave sa novim verzijama softvera :uhuh: :uhuh: Jel zna neko vise o tome
Forever !!!

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

nema sanse,ista je kamera... a N82 i N95/N95 8 gb su skoro isti,razlika u flesu i bateriji... i velicini ekrana...
Nokia E71... Elegant, but deadly

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

i u tome sto n82 ima prvi softver i pravljen je kao n73, camera phone..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 30. Jun 2007. 00:06

Post od Stefan33 »

pre svega da prokomentarisem prve postove :
1.ovo je tema za nokiu n95 8gb,a ne za sony ericson
2.ovaj telefon se ni u jednom slucaju ne moze nazvati komadom plastike
3.i sony ericson je po meni,ali stvarno objektivno gledano jedna obicna kanta od telefona,i w960 mi je smesan u onosu na n95 8gb....
e sad pitanja...naime drug treba da uzme nokiu n95 8gb,i trebaju mu par saveta oko formiranja i punjenja baterije,jer nikad nije formirao ni jednu i stalno je punio po celu noc ,mrzelo ga da vodi racuna o tome sad je resio da se opameti,koliko traje formiranje?kako se formira?kako ga je najbolje puniti,?,cuo sam da ga ne valja tako puniti po celu noc,jos kad baterija nije skroz prazna...?

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

pazi ove nove baterije nije potrebno puniti,al ako bas hoce onda 3 puta po 12 sati,kad se potpuno isprazni nek ga stavi na puunjac i to je to... nema neke mudrosti... al kazem ti,formiranje nije potrebno kod ovih baterija...
Nokia E71... Elegant, but deadly

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

pa da bas zato sam i ja pitao,i ja sam cuo da se ne vormiraju jer su litijum jon?a jel moze onda da im steti to 3x12?i zasto proizvodjac to nalaze ako nije potrebno?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Stefan33, ovde imas temu koja u kojoj se detaljno objasnjava punjenje baterije.

viewtopic.php?t=1595

evo poredjenje brzine kamere na N95 8gb i N82
http://symbianworld.wordpress.com/2007/ ... is-faster/

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

na n95 obicnoj ne moze da se stavi slika preko celog ekrana????jesam u pravuu?jel moze to da se uradi na n95 8gb??

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pet, 28. Okt 2005. 12:10

Post od Phantom Lord »

Ne moze ni na jednom symbian telefonu,pa ni na n95 8gb.To je ogranicenje sistema.
lion,poly baterije se ne formiraju i ne prazne do kraja,mozete samo da ih ostetite tako.Najbolje je puniti 2h,odnosno dok indikator ne pokaze da su pune,a ponovo punjenje kad je baterija na nekih 20% kapaciteta.Ako mi ne verujete,mozete uvek da posaljete email Nokia Care Centru,valjda oni znaju ponesto o svojim telefonima :D

E sad ono sto mene zanima o n95 8gb,a sto nisam uspeo da pohvatam u review-ima,jeste sledece:
1.Da li moze pritiskom na zastitu da se dodirne ekran,tj da li se vide tragovi na tft-u telefona?
2.Da li je plastika i konstrukcija ista kao i kod n95 (tj losa)?

I ako moze bez flejma vlasnika :)

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

znaci punnjenje kad pisti da nema baterije,a iskljucivanje s punjaca kad pise da je puna bat :D super,thanks,a video sam da je pozadina fabricka preko celog ekrana,mislim da je to tema,e pa jel moze ta tema da se preradi pa da stavim samo za pozadinu sliku koju hocu??tj da tema bude sa zeljenom slikom pa da bude preko celog ekrana

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Phantom Lord »

E to vec moze,cak i preko samog telefona u besplatan program 'Theme DIY' ili tako nesto :) ,

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

zar ova tema ne bi trebalo da ide pod sticky???daj link tog testa,nemoguce da je na obicnoj n95 bolja...jel istina da se tako lako grebe??cuo sam da se svima guli tel?

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

Ako ti nebude radila prodaj je meni :P Salu na stranu, za koliko para moze da je donese? Mislim da nema razloga da ne radi kod nas, pa ogromna vecina telefona koji su trenutno u opticaju su dekodirani tako da bi i N95 8gb isto tako trebala da radi osim ako nisu nesto novo smislili u sta iskreno cisto sumnjam

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

pa placena je 1000e jbt,kupljena u nemackoj,sad me drug tripa da mi nece 100% raditi,ali ja ne vidim razlog i necu da ga dekodiram,mislim oce raditi bez dekodiranja??

Phantom Lord
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Phantom Lord »

Ako je kupljena u radnji radice,ako je kupljena kao deo ugovora kod operatera,nece.Ali cim je 1000 eur,znaci da je kupljena i radice :wink:

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

da da kupljena je u radnji.............joj nemate pojma kako sam se uplasio,thanks poz :D

da li je moguce da n95 8gb ima losiji softwer od obicne n95 cuo sam neke price,a mislim da vi ovde znate da li su istinite or not :D

malisa
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Sub, 30. Sep 2006. 20:38
Kontakt:

Post od malisa »

Meni izgleda sjajno ovaj telefon...

Planiram uskoro da ga kupim,ali cim prodam moju staru ragu E61i :D
Mobil Manijak*

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

jel za n95 8gb ima ona ,da kazem fabricka,futrola kao za obicnu n95 sa sinama??i cuo sam negde da je softwer losiji nego na obicnoj,jel to moguce??

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od Stefan33 »

jel ima neko link gde ima snimak sniman nokia-om n95 8gb u najvecoj rezoluciji i najveceg kvaliteta????

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

pokusaj ovde mada nisam pregledao snimak: http://www.gsmarena.com/nokia_n95_8gb-review-188p6.php ...

Odgovori