Nokia E66
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 22. Apr 2010. 21:02
pokusao sam da instaliram novi software za e66 preko programa NSU(Nokia Software Updater) sve lepo krene program prepozna telefon ,krenem da instaliram software ... onda dobijem error kaze da : izvadim bateriju , izvadim kabal od usb-a , da ubacim bateriju ,da upalim telefon pokusao sam ovo nekoliko puta i isti problem
Da li neko moze da mi pomogne koji je imao isti problem ili da mi kaze koliko je otrpilike , i da li se moze updatovati software
Da li neko moze da mi pomogne koji je imao isti problem ili da mi kaze koliko je otrpilike , i da li se moze updatovati software
-
- Slučajni prolaznik
-
- Slučajni prolaznik
ss
200.xx.xx a zadnja je 410.xx.xx mob je kupljen u slobodnoj prodaji znaci nije kupljen u nekom tarifnom paketu tipa telecom tarife ugovori i td... sve ostale fone mogu update-ovati osim ovog
- napalm death
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 21. Okt 2006. 13:47
Ljudi,malo pre sam ubacivao novi softver u telefon 501.21.001 v13 (EURO) sve je bilo OK.Medjutim nema srpski u ovoj verziji.Pa mi djavo nije dao mira pa sam hteo da vratim na verziju 500.21.009 v11 (EURO) koja ima srpski i cvrc.Pretpostavljate šta dalje.Radio sam preko Phoenix_Service_Software_2010.12.008.42304 i sada kada bih opet pokušao da ga upalim pokazuje da hoće i samo upali diode na dugmićima i ništa više.Sada kada ga povezujem preko kabla kompjuter ga više ne vidi.Pitanje za prijetelje? Da li mom telefonu ima spasa? Ujedno i mojim živcima? Unapred Hvala na bilo kom odgovoru!
hmmm kako to da si ti ubacivao 500.21.001 kad ja imam 410.21.010 a Software Updater mi kaže da je to poslednja verzija :S msm ne znam o čemu se radi, a zanima me...zar Nokia Software Updater ne bi trebalo da ažurira update istog trenutka kad izađe novi?bejz napisao:Ljudi,malo pre sam ubacivao novi softver u telefon 501.21.001 v13 (EURO) sve je bilo OK...
zanima me još nešto... instalirao sam ebuddy, skype, i josh neke app. ,ali teme nikako ne mogu da instaliram... mada snašao sam se... našao sam onaj theme creator, i njega sam uspeo da instaliram na mob i sad tako sam pravim teme, ali opet nije to to, hteo bih da promenim ikonice itd, a ovo samo menja pozadinu glavnog screen-a, menu-a, i playera, da li postoji tako neki program kojim i ikonice mogu da se menjaju? hvala unapred na odgovoru.
Izmenila Ninolina:: nemoj pisati poruke jednu za drugom.. koristi opciju Izmeni.. Takodje, nemoj da citiras cele poruke vec samo deo na koji se odnosi tvoj post.. Obavezno procitaj pravila foruma..
MarkoBgd,iako je ova tematika sazvakana mali milion puta ovde na forumu,ipak cu napisati odgovore na tvoja pitanja.
Nokia ne izbacuje sw za sva trzista istovremeno,cak stavise dogadja se da odredjeni model dobije update a da s druge strane isti model za drugo trziste ne dobije nikada taj update.Da bi se to "sredilo",potrebno je da promenis product code telefona u odgovarajuci product code za taj model za koji postoji sw update.Kako i sta uraditi imas opisano u odgovarajucoj temi klik pa se baci na citanje iste.
Resenje za drugi problem,odnosno nemogucnost instalacije nekih aplikacija (tema) je da,za prvu pomoc vratis datum na telefonu za nekih godinu-dve dana i da tada pokusas da instaliras sta zelis.
Ako to ne upali,sledece je da napravis za svoj telefon sertifikat kojim ces potpisati aplikacije i bez problema ih instalirati,i trece i mozda najbolje resenje da hacknes sw svog telefona pomocu aplikacije "HelloOX" i tada ces moci sve bez ikakvih problema i ogranicenja da instaliras.
Teme o svemu ovome sto sam napisao odavno postoje na forumu,pa bih ti preporucio da proucis te teme i da vidis sta ti je ciniti.
Nokia ne izbacuje sw za sva trzista istovremeno,cak stavise dogadja se da odredjeni model dobije update a da s druge strane isti model za drugo trziste ne dobije nikada taj update.Da bi se to "sredilo",potrebno je da promenis product code telefona u odgovarajuci product code za taj model za koji postoji sw update.Kako i sta uraditi imas opisano u odgovarajucoj temi klik pa se baci na citanje iste.
Resenje za drugi problem,odnosno nemogucnost instalacije nekih aplikacija (tema) je da,za prvu pomoc vratis datum na telefonu za nekih godinu-dve dana i da tada pokusas da instaliras sta zelis.
Ako to ne upali,sledece je da napravis za svoj telefon sertifikat kojim ces potpisati aplikacije i bez problema ih instalirati,i trece i mozda najbolje resenje da hacknes sw svog telefona pomocu aplikacije "HelloOX" i tada ces moci sve bez ikakvih problema i ogranicenja da instaliras.
Teme o svemu ovome sto sam napisao odavno postoje na forumu,pa bih ti preporucio da proucis te teme i da vidis sta ti je ciniti.

Samsung S8,Sennheiser CX300 II