Nokia N78
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
wasssup, cestitam na kupovini i neka te dugo sluzi
Ocekujem od tebe za par dana mali review u kome bih voleo da mi kazes izmedjuostalog i kakav zvuk muzike na slusalicama,pozz

Ocekujem od tebe za par dana mali review u kome bih voleo da mi kazes izmedjuostalog i kakav zvuk muzike na slusalicama,pozz

XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 20:16
- :: Samsung galaxy Ace 2
D akrenem prvo od zvuka na slusalicama...I ako slusalice nisu one koje treba da se dobiju,neko xpressmusic slusalice,zvuk je odlican!I ako neko voli da experimentise za ekvilajzerima(kao sto sam ja uradio) moze dobiti i vise nego dobar zvuk!To kazem sa sigurnoscu jer sam prestao da koristim mp4 player
!Dalje baterija me takodje odusevila jer i pored ne ispustanja iz ruku i drndanja non-stop on je izdrazao 2 dana.Jedino mu je ta tastatura i uopste svi dugmici malo problematicni,ali samo prvog dana.A evo meni posle 5-6 dana korsicenja apsolutno odgovara tastatura!Znaci lako je privici se!Kamera,za moje pojmove je dobra,lepo se vide slike na kompu!A dobre slike pravi i u zatvorenom prostoru!I isto da napomenem da je telefon zadivljujuce brz!!!To kazem ja koji sam preso sa samunga D600 koji je imao skoro momentalni odziv!
A navi wheel je prilicno zgodna stvarcica,moze da posluzi,a i zanimljiva je!
E i da kazem da sam koristo wifi koji odlicno radi!Naime u mojoj skoli imaju wirless internet i bezicno,putem rutera ga rasturaju po skoli,i onda mi skola dodje kao hot-spot
Nema bolje zanimacije na casovima!Znaci jednom recju,prezadovoljan sam.....pozz

Ace 2 + 16Gb Patriot Class 10
- nick6
- Mobil fan
- Pridružio se: Čet, 12. Okt 2006. 21:20
- :: Cubot Note S
- :: Lumia 640
Hm, ruzan telefoncic
ali ima uglavnom sve sto treba
.
@Wassup, da li moze nekako da se iskljuci Multimedia key (mislim onako potpuno, da ne radi uopste) jer mislim da dosta smeta pri koriscenju levog softkey-ja ?
Drugo pitanje, da lis se mnogo vide masni otisci na prednjem panelu (od prstiju) ?

@Wassup, da li moze nekako da se iskljuci Multimedia key (mislim onako potpuno, da ne radi uopste) jer mislim da dosta smeta pri koriscenju levog softkey-ja ?
Drugo pitanje, da lis se mnogo vide masni otisci na prednjem panelu (od prstiju) ?
Motorola Moto G
-
- Mobil fan
Iz podesavanja ne moze..mozda uz pomoc nekog programa,neznam!Navi wheel moze da se iskljuci i podesavanjima ako nekom smeta,ali to je bas zgodno!A sto se tice levog soft keya prvog dana mi je smetalo,a sada uopste ne!A primetio sam da kada mi neko uzme tel jedva pogadja crvenu slusalicu i lefi soft key
!Ali vrlo lako i brzo se naviknes..A da vide se.Mislim kada ga obrises i on se sav sjaji!A onda ga uzmes u ruke i pipnes neki taster i to mu dodje malo ruznjikavo...
Ali posle minuta-dva se nista ne primecuje!
Ali stvarno...

wasssup,cestitike za fon i de mi malo objasni ovo navy wheel kako to funkcionise,jel to osjetljivo na dodir,npr.kao kod laptopa,ili kako,htjeo bi mijenjati n73 za n78 (jako privlacna ponuda pa...) a pojma nemam kako to radi,i kako oni tasteri za menu,i oni ostali oko numericke tastature rade jel isto tako ili?
Nokia N95 8GB
-
- Mobil fan
Hvala,hvala!
Pa da osetljivo je na dodir,samo navy wheel!I to samo ona povrsina unutar d-pada!Znavi kada tu napravis ceo krug on ide po meniju i mozes vrlo brzo da skrolujes gde ima povise fajlova(muzika,poruke....)Znaci samo prelazis prstom u krug preko tog kvadrata i on pici!Ali to je stvarno jako dobro odadjeno da se ne aktivira npr. kad predjes preko njega kore-dole,nego samo u krug.Znaci slicno je kao kod laptopa samo sto je potrebno napraviti krug da se aktivira!Uff koliko li sam puta napisao krug...
Vrlo dobro radi i lako se koristi!A svi tasteri su mu mehanicki,znaci nema senzore(osi navy wheelcheta
)I veoma su dobro odradjeni,lako se pritiskaju i koriste!Ja sam bas imao zelju da uzmem N73ME kao i sto sam znas,ali eto odlucio sam se za ovaj jer je dosta noviji i brzi!A i prilicno je zanimljiv sa dugmicima koji lice na senzore,a nisu!I jos navy wheel....

Niste mi jasni zasto kupujete N78 kada imate N82 koji je puno bolji od N78,to je moje misljenje... ali meni se ne svidja ni jedan ni drugi,tako da sam opredeljen za N95 8gb i imam je tek 8dana i sasvim sam zadovoljan,ali stvarno bolje uzmite N82 nego N78 mala je razlika u ceni.POZZDRAV
N95 8gb zauvek!