Nokia E72
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Wicker Man
- Expert
- Pridružio se: Sub, 06. Jan 2007. 14:53
- :: HTC Desire
- :: Sony Ericsson K800
Au, ova crna E72 izgleda vanserijski,mislim da sada je zaista frka, kada bi se uzimao nov telefon.Da li ici na E71 ili pak jos cekati i uzeti ovu crnu E72.Opet, problem je cekanje, da se dodje do prihvatljive cene, a trziste je sada nesto vrlo zbunjujuce. 

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
luca, da li je ovo cena sa porezom i ostalim dazbinama?
Nije visoka cena s` obzirom sta nudi .
Nije visoka cena s` obzirom sta nudi .
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Ufffffffffffffffff
Pustite vi te priče, nokia ako ovako nastavi zadržaće NO1 poziciju!
Telefon fenomenalno izgleda u svm varijantama, a i ima zavidne specifikacije koje se nikako ne mogu okarakterisati kao "ništa novo", u poređenju sa E71, iz mog ugla ima.
-NEUPOREDIVO lepši dizajn, navigaciona grupa je ludilo, prednji deo MNOGO lepši, samo su zvučnik postavili na učmalo mesto kao kod kineza
-5MP kamera
-VGA rez. video (naspram QVGA, nažalost 15FPS)
-NaviWhell
-FP2
-Bolja optimizacija baterije (FP2....)
-600MHz+ 128 MB RAM-a za Fp2 telefon je ludilo
-Nešto bolja tastatura sa više znakova
-3.5 mm ulaz mnogo znači
-Punjenje telefona preko USB-a (zapravo ovo je proizvod toga što svi proizvođači potenciraju na microUSB punjačima i USB kablovima, Samsung jet, omniaII, N85, n86, n97, e72....)
-Digitalni kompas
-250MB interne mom. (E71 ima 110MB)
-microSD kartice sada idu do 16GB

Pustite vi te priče, nokia ako ovako nastavi zadržaće NO1 poziciju!
Telefon fenomenalno izgleda u svm varijantama, a i ima zavidne specifikacije koje se nikako ne mogu okarakterisati kao "ništa novo", u poređenju sa E71, iz mog ugla ima.
-NEUPOREDIVO lepši dizajn, navigaciona grupa je ludilo, prednji deo MNOGO lepši, samo su zvučnik postavili na učmalo mesto kao kod kineza

-5MP kamera
-VGA rez. video (naspram QVGA, nažalost 15FPS)
-NaviWhell
-FP2
-Bolja optimizacija baterije (FP2....)
-600MHz+ 128 MB RAM-a za Fp2 telefon je ludilo
-Nešto bolja tastatura sa više znakova
-3.5 mm ulaz mnogo znači
-Punjenje telefona preko USB-a (zapravo ovo je proizvod toga što svi proizvođači potenciraju na microUSB punjačima i USB kablovima, Samsung jet, omniaII, N85, n86, n97, e72....)
-Digitalni kompas
-250MB interne mom. (E71 ima 110MB)
-microSD kartice sada idu do 16GB

Nokia C6
Evropska komisija je donela odluku da svi proizvodjaci mobilnih telefona moraju omoguciti punjenje preko mikro USB ulaza i to da bude standardna procedura kod svih novih modela koji dolaze na trziste.tehno maniac napisao:Punjenje telefona preko USB-a
Bila je nedavno vest o tome.

Radujem se E72!

Blizi se jesen ali onda se smorim kada pocnem razmisljati o ceni koja ce biti kod nas!

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Wicker Man
- Expert
Heh, takodje, i ja se zaletim i odlucim da definitvno moram pazariti nesto od ovih silnih noviteta a onda se setim naseg "divnog" i "razvijenog" trzista sa sve cenama pride i gle cuda,odjednom mi moja N70 postane tako draga da mi se uopste ne menja.IDzO napisao:Blizi se jesen ali onda se smorim kada pocnem razmisljati o ceni koja ce biti kod nas!

When I'm walking a dark road I am a man who walks alone!
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
Čitam temu i vidim IdZoV komentar kako mu se ne sviđa ne-qwerty deo tastature (funkcijiski tasteri) meni baš taj deo daje šmek i prelep dizajn novoj generaciji E-series uređaja.
I meni mnogo lepše izgleda ova "pesak boja" od crne!
I da, na početku teme vidim priče o "prepakivanjima". Pa jedino što nokija prepakuje jeste kamera (za koju kažete da vam nije važna), ekran, baterija, i symbian!
Po meni je ovo pun pogodak od nokije, uz E55, E52, N97, N86 probudiće nokiju iz mrtvih
EDIT Lobachevsky kada budeš prešao na TS, nećeš se više nikada vratiti na obične telefone, to ti garantujem
I meni mnogo lepše izgleda ova "pesak boja" od crne!
I da, na početku teme vidim priče o "prepakivanjima". Pa jedino što nokija prepakuje jeste kamera (za koju kažete da vam nije važna), ekran, baterija, i symbian!
Po meni je ovo pun pogodak od nokije, uz E55, E52, N97, N86 probudiće nokiju iz mrtvih

EDIT Lobachevsky kada budeš prešao na TS, nećeš se više nikada vratiti na obične telefone, to ti garantujem

Nokia C6
- Lobachewsky
- Gatekeeper
- Pridružio se: Uto, 30. Avg 2005. 07:56
- :: Huawei P20 lite DS
tehno maniac, znam, to sam osetio i ja. Isto vazi i za QWERTY.
Pre N85 sam imao SE M600, i ne mogu nikako da ga zaboravim. Iako je Nokia perfektan telefon i bar 10 puta funkcionalniji sa tri puta duzom baterijom, meni fale te dve stvari... Tastatura posebno. Bez toga kao da mi nije kompletan telefon. Ma samo da je M600 imao kameru...
Pre N85 sam imao SE M600, i ne mogu nikako da ga zaboravim. Iako je Nokia perfektan telefon i bar 10 puta funkcionalniji sa tri puta duzom baterijom, meni fale te dve stvari... Tastatura posebno. Bez toga kao da mi nije kompletan telefon. Ma samo da je M600 imao kameru...
Vip Neo 3 + Vip Net 100 GB, dual sim
Ih, to je to po funkcijama, ali M600 je mnogo ljepši, naročito u bijelom outfitu. Kultni model.
Ja se slažem sa tehno maniacom da je E72 veliko unaprjeđenje u odnosu na E71. Možda nije potpuno novi telefon, ali kad ga uporedimo sa "promjenama" koje je, recimo, 3GS doživio u odnosu na 3G (senzacionalno!!!!
), onda je E72 model koji je trebalo da izađe za 10 godina
Što se mene tiče, kao da me neko iz Nokije pitao šta bih promijenio na E71 da bi bio savršen telefon, pokupio sve to što sam ja rekao i igrom slučaja zaboravio da poveća displej, a sve ostalo uradio.
Pozdrav!
Ja se slažem sa tehno maniacom da je E72 veliko unaprjeđenje u odnosu na E71. Možda nije potpuno novi telefon, ali kad ga uporedimo sa "promjenama" koje je, recimo, 3GS doživio u odnosu na 3G (senzacionalno!!!!

Pozdrav!

iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!
- Wicker Man
- Expert