Nokia X7-00

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

VeNoM, ma Severena, uh dobra 8) :oops:Slika

znemanja
Moderator
Moderator
Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
:: Samsung S20 Ultra
:: Samsung A52

Post od znemanja »

VeNoM napisao:da li se meni učinilo ili apk ono peva severina na mobu
Da, nisi pogršio, to je Severinina pesma sa kojim se predstavila na evroviziji
:D

Ensiferum
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pet, 07. Nov 2008. 21:13
:: Xiaomi Mi 9T 6/128
:: Nokia 8 4/64

Post od Ensiferum »

Da, svira Severina, i to ona pesma 'Moja stikla' sa Evrovizije!;-) Blesavi italijani!:D Pozdrav svima!
"U svetu bez iluzija, covek je stranac" A.Kami

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

deksicom, nije valjda da ti se Severina svidja ?! :D Nista brale, moraces da zaradis vise para od onog mangupa i da imas bolji telefon :)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

e sada uinat neču da kupim x7 zbog Severine :P :P
šalu na stranu da li je konačna odluka da kamera neće imati AF ili pak se to može promeniti?i zašto takva odluka na x7??x6 ima AF pa ne vidim zašto ova ne bi imala.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

VeNoM, a vise ni ja te stvari ne razumijem :( Evo bas sam na nekom postu cudom se cudio kako neki noviji modeli nemaju AF :( Tesko da ce da se promjeni, bar po mom misljenju :(

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

promenuce se al sa novim N series modelima,koji ce imati i dalje mocne kamere,ostale serije moci ce da se pozdrave sa AF..to je bila politika,mada ne razumem da upropastice C7 i X7...

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

gledao sam slike sa c6-01 i za moje potrebe tj ono zasta "koristim" kameru na telefonu fokte su fantasticne.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

snenad, nije bitno sta slikas, ali recimo kad se zathjeva nekakva mirnoca ili nekakav tekst da slikas ili nesto blize na recimo 30-ak centimetara, ne mozes reci da ce slika biti fantasticna... I dalje mislim da je na "vrhunskim telefonima" ( telefoni za koje dajemo preko 300 Eur ) potrebna i solidna kamera, ali solidna je samo ako ima AF... moje misljenje.... :wink:

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

zavodnick, nisam na to tako gledao, jer i ne razmisljam o kameri kad su telefoni u pitanju. slikacu neki tekst pa javljam kako je to ispalo

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

pa zar nije glupo da N79 koji je izasao pre 3 godine,odvaljuje ove nove sa fotkama,o androidima necu da pricam,ali vidim da je i Nokia krenula tim stopama :( sto se meni iskreno uopste ne svidja :shock: jer cesto trebam kamericu,a naravno necu nositi aparat sa sobom!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

generalno mi se ne svidjaju dve stvari na x7 koliko sma mogao da vidim.prva je naravno nedostatak AF(imam poluprofi aparat tako da mi kamera i ne treba ali po nekada se zadesi da ti zatreba a čudo kod sebe nemaš pa da iskoristiš mob)
druga stvar je onaj srednji taster.mogli su to malo bolje da odrade.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

skar, to je to! Nevjerovatna je stvar da su neki telefoni, medju kojima mogu da kazem da se nalazi i N95-2, da imaju bolju kameru nego danas telefoni sa "astronomskim ciframa"... :disgust:
Rekao sam sa "astronomskim ciframa" jer dajem 300-injak Eur za telefon koji ima "malo" bolji OS nego kod mog, definitivno losiju kameru... :angry: Onda, sta sam time dobio ?! :x
Ispada da je bolje imati nekakav telefon koji je stariji 2-3 godine, nego ove danasnje !
Bas kao sto je deksi jednom rekao:" Cim vidim nazive novih NOKIA uredjaja, sve mi je jasno
(00, 01)..." Po meni, uveli su 2 nove serije, kojima medju ozbiljnim proizvodjacima mobilnih telefona, nije mjesto... Ako se dobro sjecam samo je Siemens imao nekoliko serija, a svi znamo kako je Siemens zavrsio :(
Cak mogu da kazem da X i C serija, nemaju ni kvalitetnije ekrane od starijih uredjaja N ili E serije! :x
Ono sto mi daje za pravo da kazem je, da mislim da je NOKIA upala u jednu "krizu" u kojoj "izbacivanjem" novih uredjaja bi trebalo da dobiju nesto, ali koliko mi se cini, time jako puno gube!

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

zavodnick, (takoje sve je tako) to sam i ja puno puta napisao. Nokia je 2008 toliko usporila bas kada je ostatak trzista dao gas do daske. Samsung je na Omniji HD koja je na symbianu jos pocetkom 2009 ugradio procesor od 600 MHz i ram 256 MB. i taj telefon je imao kameru od 8 MP. sa AF. Zasto li je takva strategija razvoja Nokije neznam.
Danasnji Nokijini telefoni su meni zanimljivi iako su na dodir ali bez auto fokusa i dva stereo zvucnika nije mi to kompletno izdanje.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

deksicom, mislim da se takva strategija sastoji u sledecem:
1. pravljenje jeftinijih touch telefona
2. stizanje trzista na izradi
3. strah da ce, ako ne "izbacuju" redovno telefone, izgubiti potencijalne klijente...

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

deksicom, ta radnja uvek "prva ima" sve nove modele telefona, ali kad ih nazoveš ustvari ih nemaju već će ga kao dobiti do kraja nedelje, i to je informacija svake nedelje kada pozoveš do momenta kada ga i svi ostali dobiju u ponudi... a tad i za cenu kažu da je okvirna pa kad se stvarno pojavi kod nas ovaj model i dobije ga više radnji sigurno cena neće biti ta...:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Ninolina, pa vjerovatno je tesko da nabave telefon, jer ako im padne cijena, onda gube pare... A vjerujem da rade telefone po narudzbi :)

Ninolina
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
:: Galaxy Note 9 White
:: Galaxy Watch Active2

Post od Ninolina »

zavodnick, pišem ovde iz ličnog iskustva... Tako je bilo za nekoliko modela za koje sam se lično interesovala i uvek je bila ista priča...:(
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Ninolina, da, vjerujem ti! I ja sam nailazio na isti problem u nekim radnjama u RS, jer "upravo je momak krenuo po robu", "ako zelis mozemo da nabavimo", "u skladistu nam je" ... :D

Odgovori