Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Mislim da sam i ja rekao da nece da bude ispod 500 Eurica
Ne znam sta vise da vjerujem sad... Evo OVDJE pise da ima AF a na mobilnomsvet-u pise da nema...
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Razumem da je ovo telefon iz biznis serije i da im kamera mnije primarna,ali vec ako su naduvali cenu i stavili kameru od 8mpx sa dual led blicem stvarno im je ovo nerezonski potez....
Adams, bas tako! Ipak je ovo malo previse za biznis seriju, ali mozda se ubuduce pomislja da bi biznis serija trebala biti luksuznija malo... Pogledaj samo E7 telefon
ne znam za vas ali ja bas volim da prosto imam na raspolaganju auto-fokus, makar ga i ne koristio bas cesto, kao sto ga i nekoristim... jako malo koristim kameru na mobilnom ali opet...
mada je ovo veoma dobar model za moje potrebe... ekran VGA, qwerty itd...
Ja AF odavno ne smatram za neku dodatnu opciju vec kao osnovnu stvar na bilo kom telefonu koji ima kameru >2mpx . AF mi je generalno potreban i mislim da ce NOKIA ovim potezom odbiti od ovog modela potencijalne kupce koji vole da imaju all in one uredjaje sa jakom baterijom,muzickom reprodukcijom i kamerom + sto ce ekran na dodir olaksati mnogo surf....
dodatna ili ne, nokia je odavno pocela sa filozofijom ''ovo je business phone a ovo je multimedia''... to je razlog zasto cela nova E serija nema auto fokus... jedino nam preostaje da po ko zna koji put kupimo E72-71 i imamo all in one
luca, da, ali Nokia je takodje napravila "ultimativni" ( po mom skromnom misljenju ) business phone E7, tako da je ostavljen prostor za napredak, a to moze znaciti da ce se u buducnosti mozda stavljati i u takve telefone odlicna kamera, sa jos boljim ostalim performanasama
luca, pa mozda, ali mozda bude jeftiniji... Ja evo imam nekakve ponude, ali je jos uvijek iznad 500 Eur, tako da se moze uskoro ocekivati ispod 500 Eur, ali... tek mozda krajem septembra ili oktobra
jedino sto me raduje je to sto meni u oktobru istice dve godine sa VIP-om pa cu imati pravo na jos jedan aparat, taman ce se cena srediti malo... iskreno, ovaj model jesto nov i mali korak Nokije unapred ali ipak nista revolucionarno, tako da ce i cena biti ubrzo u duhu sa tim...
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.