Crna maska N70

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Ma daj to je izivljavanje bre.Sacekacu ja malo da se pojavi ona na vise mesta,pa ce joj pasti cena.E za masku i ajde,ali za tastaturicu bi ih premlatio na keca,znaci ja sam nalazio original tastaturice,doduse sive,ali su stvarno original i kostaju 250din.Zasto nebi ta crna kostala 400-500din,a ne toliko.Izivljavanje :x :x :x p.s.To je kao kad se pojavio n95 pa kostao 1400eura,a posle 7 dana 700e....
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

pilgrim
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 11. Avg 2006. 00:22

Post od pilgrim »

Ja mislim da cu kupiti ovu masku.... 8) I mislim da sam ovcaaaaaaaaa... :oops: A ovce su za sisanje... :cry:
Nemojte mi slati PP - ne posecujem vise ovaj forum!

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

pilgrim, Kad kupis tu maskicu,javi dali je cela od zlata :P Ja cu ipak malo da sacekam da joj padne cena,posto opet tvrdima da je cena velika,jer ima samo na tom mestu da se kupi!

Edit:Ljudi kupio sam crnu tastaturicu kao na n70me 8) Znaci sad jos treba da narucim od coveka celu masku za neki manji kes...
Sad mi maskica izgleda ovako:
Slika

Ljudi,nasao sam original crnu maskicu(n70me) bez tastaturice je 30eura+300din crna tastaturica 8)

Vrh
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Nov 2006. 11:06

Post od Vrh »

jel ima neka maska kojoj poklopac kamere nece da se rasklima ??? :lol: :lol: :lol:
trik pitanje naravno....obozavam ovaj telefon ali je to oko maske jesklepano veoma loshe....inace crna maska je meni nezanimljiva...trenutno svako fura bas tu crnu me masku,po meni su favoriti ili skroz crvena sa srebrnim tasterima ili skroz naskrzos srebrni....
Blackberry 9700

Milos!1!
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Sre, 21. Feb 2007. 10:55

Post od Milos!1! »

Da,sad je bas fora imati tako neku cudnu boju a ne crnu,sad svaka druga osoba(da ne kazem svaka) ima crnu maskicu... :wink: a inema neke velike ralike u maskama.. moj brat ima crnu,a njegov ortak ME crnu,i iste su... Osim one notice...

Cegevara
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pon, 16. Okt 2006. 00:33
Kontakt:

Post od Cegevara »

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Cegevara, ti si iz Podgorice, jel da? Gdje si je nabavio? Moram je i ja uzeti! Please, javljaj mi dje da je nadjem!
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Vincent, Pa jer sam ja vec rekao da ima da se uzme kod mog drugara u prodavnici,ustvari da se naruci i da kosta 30eura+300din crna tastaturica....
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

voste zmaj reci ti tvom drugaru da skoci u dunav ...

There is no knowledge that is not power

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Igoritza, Cemu taj komentar?Ja sam lepo rekao da ima da se nabavi u prodavnici gde radi moj drug.Nedrzi on tu prodavnicu,on je samo radnik...
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

Igoritza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 23. Mar 2007. 00:52

Post od Igoritza »

dobro de, ne ljuti se, samo, dati 35 evra za masku je suludo, i mislim da svako ko da toliko u ovoj zemlji, a da nije doktorov sin, ili kriminalcev burazer - bolid je kompletan
There is no knowledge that is not power

vostezmaj
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Kontakt:

Post od vostezmaj »

Igoritza, -Pa vidi,jbg,original je maska,nigde neces naci original za manje pare.Osim ako je nenadjes za 5min straha :P Evo ja sam kupio onu crnu koja nije original,i sve je ok,ali pocela je da se ljusti pozadi,i skinula se farba sa vratanca za mmc,a platio sam je 300din,pre 20-ak dana.E sad treba da kupim novu,i mislis da bi trebalo opet da kupim tako neku i da menjam masku na svakih 20 dana,ili lepo da skupim malo para i uzmem original?Ova cena je cak i dobra,pa ja sam platio ovu crnu tastaturicu kao ovu fush maskicu,300din...A da nepominjem sto je neko ovde vec pominjao maskicu za 3300din+1100din tastaturica,e to je vec mnogooooo...
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

vostezmaj, ne vjerujem da tvoj drugar dostavlja u Crnu Goru... :D salim se, naravno. U svakom slucaju, mijenjam N70, ali sam htio bratu da je poklonim sa crnom maskom... Ako nadjem u Podgorici, nadjem, ako ne, stvaicu mu onu sivu sa naopakim bojama i opet promijenjen izgled :)

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Odgovori