Nokia Lumia 925
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Pon, 22. Dec 2014. 18:07
- :: Nokia Lumia 925
Re: Nokia Lumia 925
Ovaj model podrzava 4G mrezu, zar ne? Tako ne pise na Telenor sajtu ali postoji opcija u samom uredjaju.
Da li postoji neka razlika izmedju L920 i L925 ili je to isti telefon samo za druga trzista ?
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Pisano je vise puta o razlikama... nemoj da te mrzi da citas.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
2 razlicita uredjaja. Razlicita izrada (L925 ljepsa, ima metalni ram cini mi se), razliciti ekrani (ips vs amoled), razlika u memoriji (32 vs 16), 920ka ima wifi punjenje, 925 je malkice manja i laksa i noviji uredjaj
miodrage, Tebe sigurno ne bi mrzelo da prolazis kroz 31 stranu foruma pretpostavljam da bi pronasao .
novak, Jeste l925 ima metalni okvir ali koliko ja znam i L920 je od metala
novak, Jeste l925 ima metalni okvir ali koliko ja znam i L920 je od metala
- knezevic76
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 13:35
- Kontakt:
Re: Одг: Nokia Lumia 925
Kad ih uzmeš u ruku, nebo i zemlja u korist 925.
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
920 je napravljen od polikarbonata, nema on ništa metalno.Ally napisao:[Jeste l925 ima metalni okvir ali koliko ja znam i L920 je od metala
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
filip11314, Ja sam drzao 925 meni se cini da je okvir metalan a pozadi mozda neki polikarbonat sve jedno mnogo prijatno telefon drzati u ruci jedino sto se greje mnogo .
Kod oba su telefona ledja od te plastike, samo sto L925 ima taj metalni okvir. Nesto slicno kao L830, samo sto mislim da je kvalitetniji i djeluje bolje.
Izmedji ova dva modela ja bih isao na L925 radi estetike, a i amoled daje zivlje boje.
A mozes uzeti i L830 u razmatranje. Veci ekran, ne zale se na bateriju, prosiriva memorija, noviji uredjaj, bolja kamera
Izmedji ova dva modela ja bih isao na L925 radi estetike, a i amoled daje zivlje boje.
A mozes uzeti i L830 u razmatranje. Veci ekran, ne zale se na bateriju, prosiriva memorija, noviji uredjaj, bolja kamera
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Ally, i mene bi mrzelo, ali ja obicno pogledam, jer ako mislim da negde vec nesto pise, smatram nepristojnim da trazim da se to meni ponavlja. To je samo moje misljenje, nista licno upereno protiv tebe.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Ja lično nisam za full metal body isključivo zbog habanja. Imao sam Samsung s8500 Wave pa znam kako izgleda kad se metal pohaba. Nisam od onih što vole da nose telefone u nekim futrolama ili bumperima. Kad već kupiš takav telefon šteta bi bilo nositi ga u nečemu jer ne dolazi do izražaja kvalitet i taj "premium" izgled. Opet, to je samo moje mišljenje. Ja sam pre za L830, još ako postoji mogućnost da ne bude full black onda bi to bio pun pogodak. 

Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
Po mogucnosti gold:) gold je meni predobra. Vidim na ebay se ima kupiti gold body, 60$
filip11314, Upravo imam jedan s8500 kod sebe sav je pohaban uzas na sta lici metal koji se nalazi na poledjini telefona plus je los metal jer se telefon greje vise .
Pa ljudi, između 925 i 830 vam u materijalima i principu izrade nema nikakve razlike. Oba su napravljena po principu metalnog rama i polikarbonatskog poklopca. Samo je osnovni oblik nešto drugačiji. S te strane, sasvim je svejedno koji će telefon neko uzeti.
Meni lično je od ta dva 925 malo lepši. U svakom slučaju, kao neko ko je imao i beli i crni model (crni još imam) mogu da kažem: ne uzimati crni! Na beloj i sivoj varijanti metalni ram nije bojen, pa se i ne vidi ako se negde malo zagrebe ili zakači. Na crnom je to katastrofa. Oguli se i crna farba, ba se svaka ogrebotinica na metalnom ramu vidi iz aviona. Nije baš onako strašno kao što je sa iPhone 5 bilo, jer boja nije toliko tamna, ali se svejedno vidi.
Meni lično je od ta dva 925 malo lepši. U svakom slučaju, kao neko ko je imao i beli i crni model (crni još imam) mogu da kažem: ne uzimati crni! Na beloj i sivoj varijanti metalni ram nije bojen, pa se i ne vidi ako se negde malo zagrebe ili zakači. Na crnom je to katastrofa. Oguli se i crna farba, ba se svaka ogrebotinica na metalnom ramu vidi iz aviona. Nije baš onako strašno kao što je sa iPhone 5 bilo, jer boja nije toliko tamna, ali se svejedno vidi.
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 07. Sep 2013. 17:38
- :: Nokia808PureView
- :: Xiaomi Mi note 10
^^ Ja bih uzeo 830
Doduse ne znm koja je cena u pitnju ( ako su za iste pare) Noviji, brze ce dobiti win10 ima bolju kameru. Ima veci ekran. Ostalo su sitne razlike. Sto se tice 925, kolega je imao 925 belo sivi. (sivi ram). Ljusti se i sivi ram , posle mesec dana svi coskovi su dobili crnu boju
Inace ne znam da li je slucajnost, al je i njemu otkazao ekran, vidim da je i ovde u temi bilo price o tome...
920,925,928 Nisu isti telefoni. Slicnog su hardvera, ali fizicki se ralikuju! Pun je google slika i poredjenja. I tacno po broju, svaki je bolji od drugoga!

920,925,928 Nisu isti telefoni. Slicnog su hardvera, ali fizicki se ralikuju! Pun je google slika i poredjenja. I tacno po broju, svaki je bolji od drugoga!
Ako je ram na uglovima dobio crnu boju, to može samo da bude transfer boje od nečega, tipa da potamni od džepova farmerki i slično. To nije guljenje, jer aluminijum svakako nije crne boje. Ja sam godinu dana nosio 925 beli, od toga veci deo vremena bez ikakve zaštite. Na jednom mestu sam ga i malo udario i metal je i ispod iste boje, nema ničeg farbano. Crni je druga priča. Crni model je ništa drugo nego isti taj ram koji ide na beli, samo prefarban. Svi ćoškovi su mi se ogulili. A imam u fioci i stari ram koji je zamenjen zajedno sa ekranom kada mi je ekran pukao, i vidi se na unutrašnjim delovima da je farban. Tamo gde su rupe za šrafovi, unutrašnji deo se vidi da je standardne boje.
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 07. Sep 2013. 17:38
- :: Nokia808PureView
- :: Xiaomi Mi note 10
^^ Ne znam, uglavnom je bilo ruzno, nije moglo da se skine
Posle kvara ga je zamenio za LG... O2 mu je ponudio novi ugovor i novi telefon... Meni se inace 925 dopada, sam sam ga merkaro da ga kupim jer je po mom ukusu. To je po meni bila najlepsa Lumia i tel sa Windowsom
Al ulete mi 928 nova povoljnije od 925 i etoooo 

Pa da, ako se transferuje boja od recimo tamnih farmerki, to nema šanse da se skine, pogotovo ako se površinski sloj metala malo zagrebao pa se tu zavukla boja. Imao sam takvih situacija sa nekim metalnim gadgetima.
928 je isto dobra, i mislim da svakako nisi napravio grešku. Ja lično ovu jednu 925 što je još imam nema šanse da zamenim dok ne doživi svoje. Fantastičan i pouzdan telefon. I generalno mi je WP super.
928 je isto dobra, i mislim da svakako nisi napravio grešku. Ja lično ovu jednu 925 što je još imam nema šanse da zamenim dok ne doživi svoje. Fantastičan i pouzdan telefon. I generalno mi je WP super.
da li neko moze da mi pomogne, imam nokiu lumiu 925 i zakucala je tako da ne reaguje ni na jedno dugme a na ekranu stoji samo sat koji je takodje zakucao