Nokia N70
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
mislim da oba imaju aposlutno iste dimenzije samo što ovaj ima crno kućište i muzički taster dok ovaj drugi ima sivo kućište i zaboravih koji beše taster odavno nisam video sivu n70
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- snebivljiva azdaja
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sre, 13. Dec 2006. 09:48
- :: iPhone 14 Pro
Mozda najpouzdaniji nacin utvrdjivanja da li se zaista radi o N70me ili "prepakovanoj" N70 je pogledati nalepnicu sa serijskim i IMEI brojem. Kod obicne N70 pise "N70", a kod Music Edition "N70-1". Tastatura i maska se mogu zameniti, a SW preflesovati, tako da ja to ne smatram pouzdanim merilom originalnosti.
Hehehe i ja onda imam silver n70 sa tim-a, music edition, slazem se sa gameforce, mislim da to i nema neke veze a i ako bi imalo onda bi mogli da pakuju ove nase tim kao me i tako u krug zato ko se cima dal mu je me ili obicna znace kad kupi u original pakovanju sigurno..
Pozzz...

Pozzz...

.::HTC Desire Z::.
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
Knele, dokle misliš da ponavljaš isto pitanje?
3 x si do sada postavio
Ako nema odgovora znači da niko ne zna i ponavljanje neće pomoći sem što spamuješ forum.
A što se tiče flešovanja da ti je stvarno hitno i da nisi tako lenj kao što jesi pa čekaš da ti neko odgovori, do sada bi ga flešovao 20x
Postoji cela tema i tutorijal o tome na delu foruma Nokia.
A i ovde, u ovoj temi, je dat link bar 3-4 x.
viewtopic.php?p=72714&highlight=nss#72714
Sledeći put briss bez komentara
3 x si do sada postavio

Ako nema odgovora znači da niko ne zna i ponavljanje neće pomoći sem što spamuješ forum.
A što se tiče flešovanja da ti je stvarno hitno i da nisi tako lenj kao što jesi pa čekaš da ti neko odgovori, do sada bi ga flešovao 20x

Postoji cela tema i tutorijal o tome na delu foruma Nokia.
A i ovde, u ovoj temi, je dat link bar 3-4 x.
viewtopic.php?p=72714&highlight=nss#72714
Sledeći put briss bez komentara
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
milance84, nista nemoj da se cimas u principu sve su one iste (n70), fon je odlican za te pare videces odusevices se i nemoj da slusas sta svi pricaju znas kako kazu "100 ljudi, 100 cudi" i ja ga imam mada je sa tim-a i prezadovoljan sam to je telefon koji se najduze zadrzao kod mene...
Pozzz...

Pozzz...

.::HTC Desire Z::.
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
zvecevo, da bi video attachment format istog mora da bude podržan u tel.
Bilo da je u pitanju fabrička podrška ili neka koju si ti ubacio.
Npr pdf fajlovi u default-u se ne mogu otvoriti ako nemaš pdf viewer i sl.
Npr zip ili rar se ne mogu otvarati.
Ako je u pitanju neka slika npr u jpg formatu onda će raditi normalno.
Bilo da je u pitanju fabrička podrška ili neka koju si ti ubacio.
Npr pdf fajlovi u default-u se ne mogu otvoriti ako nemaš pdf viewer i sl.
Npr zip ili rar se ne mogu otvarati.
Ako je u pitanju neka slika npr u jpg formatu onda će raditi normalno.
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
- vostezmaj
- Mobil poznavalac
- Pridružio se: Pon, 11. Sep 2006. 01:20
- Kontakt:
joj ljudi izludjuje me sto nece da mi radi nijedan colorfix,sve sam pokusavao ali nevredi.Formatirao sam fon ali sam odradio bekap preko pc suita i posle formata uradio "restore" (mrzelo me da opet instaliram sve ispocetka) Znaci kad ocu da udjem u program,mislim da ga upalim on samo "blicne" zatreperi kako god i ostane tu gde jeste,kao da nisam ni kliknuo ikonicu.Jer neko imao slicnih problema????
Opel Klub Serbia
Nokia X6 16gb
Nokia X6 16gb
[quote="Lomnica_city"]
6.Dual Voltazne,znaci da rade na dve voltaze ali citac u N70 radi SAMO na manjoj pa ne mogu i obicne kartice,znaci kupi MMC Mobile!
7.Nece,ja imam od 1GB i radi dobro!
pozz lomnica-treba mi mala pomoc? ti imas n70 i mmc mobile ali od 1gb-sobzirom da sam ja n70 kupila u comtrede i isporucili us mi od 64 gb zacas sam je napunila ima li sanse da znas da li ce od 2gb raditi ako je ubacim u tel? ima je u prodaji ali mi nije jasno zast m je prodavacica u konk radnji rekla ne mi omamo od 1gb a ta od 2gb vam nece radti na n70? zna li neko nesto u vezi toga? da ne upropastim tel?pozz vucko
6.Dual Voltazne,znaci da rade na dve voltaze ali citac u N70 radi SAMO na manjoj pa ne mogu i obicne kartice,znaci kupi MMC Mobile!
7.Nece,ja imam od 1GB i radi dobro!
pozz lomnica-treba mi mala pomoc? ti imas n70 i mmc mobile ali od 1gb-sobzirom da sam ja n70 kupila u comtrede i isporucili us mi od 64 gb zacas sam je napunila ima li sanse da znas da li ce od 2gb raditi ako je ubacim u tel? ima je u prodaji ali mi nije jasno zast m je prodavacica u konk radnji rekla ne mi omamo od 1gb a ta od 2gb vam nece radti na n70? zna li neko nesto u vezi toga? da ne upropastim tel?pozz vucko