Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
@djoxie - 4 dana ti traje baterija ? Kako si to uspeo ?:)
Meni 2 puna dana max , nema sanse vise
I jos nesto, zamena fw-a ne resava bas sve, evo ja sam redovno radio update fw-a (u servisu) i jos uvek imam problem sa zvanjem, s'vremena na vreme se ne mogu nikoga da zovem ni iz imenika niti iz propustenih/primljenih poziva pa moram da restartujem mob. Doduse, ako ukucam broj zove bez problema...
Meni 2 puna dana max , nema sanse vise

I jos nesto, zamena fw-a ne resava bas sve, evo ja sam redovno radio update fw-a (u servisu) i jos uvek imam problem sa zvanjem, s'vremena na vreme se ne mogu nikoga da zovem ni iz imenika niti iz propustenih/primljenih poziva pa moram da restartujem mob. Doduse, ako ukucam broj zove bez problema...
| E72 | Vivaz Silver | SE c902 |
- Andrijano
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Sub, 24. Dec 2005. 03:21
- :: Iphone
- Kontakt:
http://www.greatpockets.com/index.php E ko ima mozda n73 me ovde moze da skine super temu,slozice se posto je tema tamna,mislim moze i za bilo koji drugi fon,koji ima u ponudi,inace je ovo napravljeno za n95,na nokiinom zvanicnom sajtu,ali moze i za druge ponudjene modele samo kliknite na press and downloads,ja sam skinuo za moju n70 i super je tema
pozz

iphone 12 pro space grey & Telenor Total Data
- Gallee..
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37
http://www.nseries.com/index.html?CMP=O ... n73,colors
joj pogledajte samo boje. jel zna neko gde bi to moglo da se nadje u bg-u?
joj pogledajte samo boje. jel zna neko gde bi to moglo da se nadje u bg-u?
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!
Procesor: Dual CPU
CPU Type: ARM 9
CPU Clock Rate: 220 MHz
RAM memorija je 20.5 Mb,slobodno negde oko 14 Mb
CPU Type: ARM 9
CPU Clock Rate: 220 MHz
RAM memorija je 20.5 Mb,slobodno negde oko 14 Mb
Poslednja izmena od albumag u Čet, 03. Maj 2007. 16:19, izmenjeno 1 put ukupno.
neko je rekao, (mislim "djoxie") da mu baterija traje 3-4 dana pa samo da se nadovezem i ja nesto... imam N73ME i meni traje 3 dana minimum i definitivno mislim da je to zbog toga sto je ME a ne obican N73... izgleda da je ME mnogo kvalitetnije odradjen pa svim pitanjima od obicnog iako to nisam u pocetku mislio... 

Imam N73 , par meseca. Lepo je funkcionisao, ali u zadnjih 10-tak dana javio mi se problem :
- šalje sms , tako usporeno da to traje po 3 minuta
- kada me neko poziva, prvo to vidim na displeju , pa tek posle par sekundi počinje da zvoni
- sporo otvara meni, i ostale aplikacije.
Telefon ima 512 mb , memorije i prilično je prazna...
Zanima me da li neko zna šta se dešava i šta bih trebao da uradim , da ga vratim u normalu ?
- šalje sms , tako usporeno da to traje po 3 minuta
- kada me neko poziva, prvo to vidim na displeju , pa tek posle par sekundi počinje da zvoni
- sporo otvara meni, i ostale aplikacije.
Telefon ima 512 mb , memorije i prilično je prazna...
Zanima me da li neko zna šta se dešava i šta bih trebao da uradim , da ga vratim u normalu ?
Imam par pitanja konacno sam kupio N73.
1. Kad sam uzeo tel imao sam priej (k800) djojstik kad ga lagano dodirujem kao da je "labav" nije "cvrst" fiksiran (bar mi je tako bilo na k800) jel to tako treba ili?
2. Ova plava mala lampica sto svijetli to sluzi cemu kad svijetli izasto, i moze li se nesto podesavati oko toga?
3.Kad otvorim poklopac od cam i onako u polu`mraku sobu pojavi mi se ok slika na ekranu i onda ako malo pomjerim tel u stranu gdje ima vise svjetlosti odmah mi nekako "poplavi" slika na ekranu i kad vratim tel opet u "mracniji" dio sobe opet ostane tako "plavkast" ekran.... jel neko zna u cemu je fora?
hvala
1. Kad sam uzeo tel imao sam priej (k800) djojstik kad ga lagano dodirujem kao da je "labav" nije "cvrst" fiksiran (bar mi je tako bilo na k800) jel to tako treba ili?
2. Ova plava mala lampica sto svijetli to sluzi cemu kad svijetli izasto, i moze li se nesto podesavati oko toga?
3.Kad otvorim poklopac od cam i onako u polu`mraku sobu pojavi mi se ok slika na ekranu i onda ako malo pomjerim tel u stranu gdje ima vise svjetlosti odmah mi nekako "poplavi" slika na ekranu i kad vratim tel opet u "mracniji" dio sobe opet ostane tako "plavkast" ekran.... jel neko zna u cemu je fora?
hvala