Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Bas tako. Znaci nije je napravila nokia, vec neko tamo ko se time bavi, ali koliko se dalo videti, dobrog je kvaliteta. Inace raspitao sam se, trebalo bi da dobiju nove maske(originale) u narednih 10/15 dana, i trebalo bi da bude i crna za N95 obicnu, ne 8gb.
IDzO, super izgleda ali nema nijedne slike telefona spreda, mozes li neku takvu da okacis?
Inace ako nadjem takvu masku uzimam je sigurno, prelijepo izgleda telefon sa njom!!!
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo
E jbg to mi je totalno bezveze
Nego ja sam cuo da ima da se kupi totalno crna maska za N95, cak i prednja, tj. davno sam i vidjeo neke slike takve maske, zaboravio sam na kom sajtu...
Samo sto koliko se sjecam to nije bila original maska nego a klasa ili tako nesto, a ja bih ipak radije original
Moguce da je ta N95ica sto sam ja vidjeo prefarbana spreda a nazad stavljena crna maska...a mozda je ipak takva cijela maska...ne mogu da tvrdim ni jedno ni drugo
Ne znam sta da ti kazem jer malo sam pretrazivao po netu ali nisam uspeo da nadjem da li ima maska koja moze da odradi da se i prednji deo zameni!
Ako naletim na nesto postovacu ovde da vidis!
IDzO, ne moras da se mucis, evo ja sam je upravo nasao
Koliko vidim nije mijenjana maska nego je takva napravljena u fabrici, makar takva moze da se naruci, evo pogledaj i sam:
Stefan33, hvala puno!!!
Znaci sad sam tek odusevljen sa izgledom maske, a i bas je jeftina!
Jedino sto ne salju u Srbiju, ali zato salju u Bosnu i Hrvatsku pa mozda nesto i iskombinujem
Ima. Ovo sto sam video su original maske. Sve do jedne, za 15 dana kaze da mu stize nova serija, medju njima i crne za N82 i N95, navodno originali. Ako stvarno budu originali, Sensei, prvom ti javljam
Da li neko moze da me savetuje?!
N95 mi se nesto pokvario, u smislu, nije hteo da mi se upali uopshte, odneo u servis i kazu mi da mi je otisla ploca, ali da nije siguran da moze da se popravi, a ako bi to popravio kostalo bi 5 hiljada din.
Da li neko zna jel ima negde da se uzme nova ploca i koliko kosta, i ima li neki ovasceni servis za nokiu koji dobar?!! HVala unapred
fanste, imas ovlascene servise pri ovlascenim uvoznickim firmama i to bas za Nokiu,to su Alpha copy i Mobis,ali posto su oni ovlasceni oni svoje usluge i toliko naplacuju.....
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.