Nokia E72

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sub, 11. Jun 2005. 22:52

Post od araphel »

deksicom, može ako aktiviraš da ti Gmail ide preko mail for exchange. ali ni tada to nije bez konekcije na net....jednostavno nema ništa bez toga....telefon bude u konstantnoj vezi sa serverom, koji samo radi push poruka u realnom vremenu....mnogo više troši baterije pre svega....

kunkun, nema govora o tome da je zvuk loš. I na slušalicama za muziku, i ovako za razgovor, a i po melodijama za zvono je više nego solidan.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Ma ja samo uspostavim vezu sa sanducetom i odatle izadjem neraskidajuci vezu i mail mi stize odmah,tako da i nije potrebna registracija na nokia messaging da bi postu primao istog momenta.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Sve u svemu, nije ni bitno....vazno da je mene to debelo zezalo, a da sada radi 8)

mill
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Čet, 05. Jun 2008. 21:43

Post od mill »

Da li neko (@deksicom) moze detaljno da objasni postupak za definisanje push maila na E72? Takodje me interesuje koliko tu para skida sa racuna prilikom te provere i uopste slanja emaila? Hvala!

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

mill, ako si na prepaidu, nikako se ne isplati, jer telefon non stop održava vezu sa serverom, i koliko god malo troši, ipak to skida pare, plus svaki mail koji ti stigne.....ako si postpaid i imaš megabajte u okviru paketa onda je okej. Što se podešavanja tiče, samo izguglaj "gmail sync" i izaćiće ti detaljno objašnjenje kako da kreiraš Gmail account kroz mail for exchange, a onda u podešavanjima na telefonu samo odabereš interval ažuriranja na "stalno" i to je to.

mill
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od mill »

Da, na prepaidu sam, na zalost :(. Reci mi koji je postpaid paket (koji operater?) najpovoljniji za ovo? Hvala ti.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

mill, po meni trenutno najisplativiji postpaid paket je vipov 325, ili kako već beše.....mada i ostali operateri imaju nešto slično.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Ja sam ovako napravio gmail sanduce.Meni,poruke,opcije,podesavanja,E-mail,postanska sanducad,opcije i nakraju novo postansko sanduce i onda te carobnjak vodi kroz postupak da napravis email sanduce.
Ja sam vec imao gmail nalog i ovde sam samo uneo adresu i lozinku i to je to,a mislim da sa telefona mozes otvoriti novi nalog samo za ovi postu.A za stalnu vezu araphel, ti je naoisao.Kilobajte neskida mnogo iako si non-stop online ali pri prijemu poruke tad ce ti skidati i ako podesis da ti automatski preuzme ceo mail a neko ti poslao sliku od 2 mb. ode sa racuna stotka.
Ako si stalno u blizini nekog wiralesa onda ti je sve gratis.

kunkun
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2010. 21:20

Post od kunkun »

araphel napisao:mill, po meni trenutno najisplativiji postpaid paket je vipov 325, ili kako već beše.....mada i ostali operateri imaju nešto slično.
Izvini, gde si video da ima ova nokia preko Vipa?

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

cek,i ja sam imao problem sa dolaskom mailova,pa sam namestio u podesavanjima za mailbox da odradi update svakih pola sata i stalno sam u kontaktu,tako da je problem resen!

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

kunkun, nije ovde bilo reci o uzimanju telefona koliko sam ja shvatio, vec o tome koji je postpaid paket najisplativiji. Ako sam dobro razumeo, mill vec ima ovaj telefon. Inace, ja imam ovaj telefon iz Vipovog paketa, i ako se ne varam, u ponudi na sajtu lepo stoji ovaj telefon.

Edit: sad pogledah, nema vise.... :smutny:

mill
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od mill »

Da, imam ga vec, na zalost ;). O.K. Hvala. Onda me interesuje nudi li ga neko povoljno uz HTC Desire HD ?

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Društvo, jedno pitanje: mogu li nekako da skuvam homescreen od E5 na E72? :)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Nesto slicno je i mene zanimalo da ubacim deskop sa c5 na n79 ali sada sam sa ovi skinuo vHome i na pocetnom ekranu imam 14 ikone i nista mi vise netreba.
Sad ce doci kolega Fox i on ce to lepo da ti objasni.Slika.

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

deksicom, probao sam i ja to, ali mene ne zanima to, vec bas ona organizacija kao na E5, sa shortcutima za kontakte, i aplikacijama u skroz donjoj liniji.

Fox
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 23. Avg 2007. 12:34
:: Bgd - Roma - Napoli

Post od Fox »

araphel,koliko ja znam - kompletan HS nece da moze,ali samo ikonice se mogu dodati jednom malom aplikacijom i njihov broj mozes sam odrediti i pozicionirati ih bilo gde na ekranu. 8)
Samsung S8,Sennheiser CX300 II

araphel
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od araphel »

Fox, bedak....moracu znaci da kupim E5 ako zelim onaj homescreen sa precicama za kontakte....

skar
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 17. Jan 2010. 22:07
:: nobody know
Kontakt:

Post od skar »

pa da ja se samo cudim kojom logikom se nokia vodi,c6 ima dva homescreen-a,x6 ni widgete,
tako i e5 ima mnogo lepsi vizualno simbian od e72 :smutny:

Hektor
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Ned, 04. Feb 2007. 13:46

Post od Hektor »

Eto samo dase pohvalim, uzeo sam belu e72 :D Sve fercera ali ne mogu da podesim hotmail :roll:
Koja je poslednja verzija softwera?
HTC M8Q HTC 10

fannY
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 01. Jun 2009. 21:31
:: Redmi Note 7

Post od fannY »

E pozdrav,ja sam fanny-jev brat,pa bih da pitam,kada skinem igru sa net-a i sad hocu da je prebacim preko USB-a na telefon,ne znam u koji folder? :))

Hvala!

Odgovori