Nokia N95
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
Prikacis fon i komp na usb,komp ce javiti found new hardware.Sacekas koji sekund da komp instalira drajver od kabla i nakon toga ce ti javiti n95 connected.Onda samo kopiras zeljene programe i paste-ujes na memorijsku karticu koja ce biti oznacena u My Computer kao removable drive.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
- tehno maniac
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 29. Jun 2008. 08:26
- Azimuth
- Moderator
- Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
- :: Note 8 DS
Ma jok, punjac za Nokiu sam kupio pre 2-3 godine u metrou za nekh 600din tako da sad ne moze kostati vise od 10e a drzace imas one univerzalne za 10e takodje. Bas mi je pre neki dan stigao drzac za HP-a i odusevljen sam, iako izgleda prilicno slabasno jedva da ima primetnog podrhtavanja tokom voznje. To ti je, po meni , idealna kombinacija ako neces da bacas pare pa ti sad vidi...
P.S. Mogu okaciti neke slike pa da vidis kako izgleda ako te bas interesuje...
P.S. Mogu okaciti neke slike pa da vidis kako izgleda ako te bas interesuje...
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
Da li postoje neke drasticne razlike izmedju n95 i n95 8gb, osim memorije? Pre svega sto se tice kamere i navigacije? interesuje me da kupim polovan telefon a troumim se izmedju ova 2 i naravno n82. posto sam finansijski ogranicen interesuje me da li obicna 95 mnogo zaostaje i u cemu za ovim modelima.
Pozdrav narode.. Citao sam ovaj forum milion puta i dosta naucio, ali sam se sad registrovao zbog problema koji me mori danima.. Ako mi vi ne pomognete, niko nece.. Naime: Imam N95 klasik, i sa njom frku. Kupio sam bio novu Kingstonovu karticu od 4GB i prekopirao preko citaca kartica na nju sve sto mi je trebalo. Ubacio u fon i radilo je nesto kratko, i onda mi je prvo obrisao ceo mp3 direktorijum. Kasnije poceo da brljavi sa video fajlovima, pa i to obrisao. Ubacim je ponovo u komp i formatiram, sve radi, ali isto kratko i jave se isti problemi. Odem i zamenim karticu, uzmem Transcend. Opet isto. Nabudzim novi firmware, formatiram karticu i OPET isto.. MOLIM VAS, pomozite.. Ja cu da se ubijem.. Stekao sam vekovima za ovaj telefon i kad sam ga kupio imam temperaturu od nervoze... Sta da radim??
Pokusajte formatirati i telefon i karticu i apdejtujete SW!
Eventualno ako je do SW bice ti bagovi reseni u novijoj verziji!
Eventualno ako je do SW bice ti bagovi reseni u novijoj verziji!

● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- Sensei
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
- Kontakt:
Nije u pitanju SW jer ja vec 6 mjeseci koristim Transcend 4gb karticu na N95 i radi jednom rjecju savrseno. Nikada se nisu izgubili podaci niti je telefon usporio niti bilo sta slicno...
Da li je do tih kartica sto ste kupili ili neceg drugog ne znam...
Da li je do tih kartica sto ste kupili ili neceg drugog ne znam...
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo