Nokia 6220 classic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
Zmaj, Za 200 eura mozes da kupis na crno nov. Realna cena polovnog je do 180 eura sa full opremom.
Vodi racuna o opremi ( kabli za komp, sluske, tv kabli, punjac, memorijska kartica).
Sto se tice softvera to lako mozes da promenes, koji god da je.
gde je telefon proizveden ne bi trebalo da predstavlja preduslov da je telefon dobar. Ako ti se zapadne losa serija dzaba mu odakle je bilo iz finske ili kine.
polovni telefon ti je macka u dzaku i postoji odredjen rizik kada ovakav telefon kupujes.
Najbolje je da kupis nov, a ako nemas para pogledaj da li je OK maska da nije mnogo ostecena, da nije telefon otvaran, kako radi i lifetimer (mada i to moze da se restartuje pa i nije neki pouzdan znak).
Vodi racuna o opremi ( kabli za komp, sluske, tv kabli, punjac, memorijska kartica).
Sto se tice softvera to lako mozes da promenes, koji god da je.
gde je telefon proizveden ne bi trebalo da predstavlja preduslov da je telefon dobar. Ako ti se zapadne losa serija dzaba mu odakle je bilo iz finske ili kine.
polovni telefon ti je macka u dzaku i postoji odredjen rizik kada ovakav telefon kupujes.
Najbolje je da kupis nov, a ako nemas para pogledaj da li je OK maska da nije mnogo ostecena, da nije telefon otvaran, kako radi i lifetimer (mada i to moze da se restartuje pa i nije neki pouzdan znak).
Sta je tu je mrzelo me da cekam,naleteo sam na neki polovan par meseci star,naravno nije Finac nego Madjar,skinut sa T-mobile mreze,verzija softvera 04.13, type RM-328,kuciste u dobrom stanju i cena od 150 evra...Da l sam se za*ebao tek cemo da vidimo...
P.S. Najverovatnije cu da formatiram telefon ,posto od aplikacija imam samo neki Mobile TV i one standardne Office,Adobe Reader i od igrica neki Marble oću "7370" formatom idobiti sve fabricke postavke,tipa melodije,aplikacije,pozadine i slicno...Uopste da li moze da se vrati telefon da bude kao fabricki sa svim aplikacijama i podesavanjima ili je bolji format preko tastera?
Hvala na savetima,
Pozz
P.S. Najverovatnije cu da formatiram telefon ,posto od aplikacija imam samo neki Mobile TV i one standardne Office,Adobe Reader i od igrica neki Marble oću "7370" formatom idobiti sve fabricke postavke,tipa melodije,aplikacije,pozadine i slicno...Uopste da li moze da se vrati telefon da bude kao fabricki sa svim aplikacijama i podesavanjima ili je bolji format preko tastera?
Hvala na savetima,
Pozz
Born to be wild!!!
- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
Ljudi sta god radili nemojte slucajno da se z*****te da upgratujete softwer!! Eo upravo nesto ceprkam po kameri ono pola opcija nemam!! Kod video moda nemam sabilizator i nemam fokus dok snjimam!! OMG
Kamera je ocanja na daljini
o Boze
ne mogu da verujem
Savetujem vas vlasnici 6220C nemojte da se predjete i da metnete 4.13 softver! Mnogo se dobrih stvari gubi

Savetujem vas vlasnici 6220C nemojte da se predjete i da metnete 4.13 softver! Mnogo se dobrih stvari gubi

Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 15. Nov 2008. 23:14
- Super Sayian
- Mobil fan
-
- Redovni učesnik
-
- Redovni učesnik
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
Radisa Rasa, o ovome je pricano na hiljadu mesta. Imaju iste kamere samo sto 6220c ima xenon koji joj omogucava da slika i pri slabijem osvetljenju, dok je u tim uslovima 95 neupotrebljiva jer nema blic (ima onu lampicu samo).
Sto se tice cene apsolutno si u pravu ali to je nokia i pogotovu N serija koja drzi cenu samo tako. Zato sam ja uvek za nokia telefone ako ih cesto menjate, jer su gubici najmanji moguci i telefoni su im najtrazeniji pa se brzo prodaju.
Sto se tice cene apsolutno si u pravu ali to je nokia i pogotovu N serija koja drzi cenu samo tako. Zato sam ja uvek za nokia telefone ako ih cesto menjate, jer su gubici najmanji moguci i telefoni su im najtrazeniji pa se brzo prodaju.
- Super Sayian
- Mobil fan
Igor88bg, 4.13 jer nema noviji -.-'
Radisa Rasa, meni je bio upaljen ceo 1 dan i ojeo mi je bateriju ko nista
Imam problema sa Graminom,kad imam kredita (makar bilio 2 dinara) on mi radi. a kad nemam nista onda nece
u cemu je problem ? Vata mi signal samo kad imam krede 
Radisa Rasa, meni je bio upaljen ceo 1 dan i ojeo mi je bateriju ko nista

Imam problema sa Graminom,kad imam kredita (makar bilio 2 dinara) on mi radi. a kad nemam nista onda nece

Nokia 6220+1G MircoSD Symbian ruleeezzz!Ali se plasi da hakuje svoj mob