Nokia E72
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 19. Avg 2010. 21:38
Moze li mi neko pomoci u vezi nokie e72?
Problem je u sledecem ...
Kada skinem sa nekog sajta nesto u word formatu i zelim to da otvorim upucuje me na sledece QUICKOFFICE pa posle toga me upucuje na ADRESU POSTE i tu mi trazi da upisem neku adresu?
U cemu je rec moze li mi neko pomoci?
Koju adresu tu treba da upisem i sta dalje raditi tj sta da uradim da mogu da citam taj skinuti word format????
Unapred hvala na pomoci.
Veliki pozdrac...
Problem je u sledecem ...
Kada skinem sa nekog sajta nesto u word formatu i zelim to da otvorim upucuje me na sledece QUICKOFFICE pa posle toga me upucuje na ADRESU POSTE i tu mi trazi da upisem neku adresu?
U cemu je rec moze li mi neko pomoci?
Koju adresu tu treba da upisem i sta dalje raditi tj sta da uradim da mogu da citam taj skinuti word format????
Unapred hvala na pomoci.
Veliki pozdrac...
Kupih i ja e 72
e sad, kako da namestim da mi sam azurira gmail? Uvek me pita kad treba da se azurira koju vezu zelim da koristim, moze li to nekako da se izbegne i da on sam azurira bez da ga ja pipam? 
i da...ima li neki free program da mi pokazuje koliko je posto baterije ostalo jos dok se ne isprazni?

i da...ima li neki free program da mi pokazuje koliko je posto baterije ostalo jos dok se ne isprazni?
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Postavi gmail sanduce u porukama i povezi se na gprs i bices stalno online i primaces meil poruke odmah ali kilobajte ce ti trositi ali i zato ima podesavanja da ti ne otvara sam poruku a i podesiga da kad ti otvaras poruku ne otvara slike nego samo tekst,sve to zarad manje potrosnje kb.
iON BatteryTimer se zove aplikacija koja ce ti pokazivati koliko procenta ti je ostalo baterije i za koje vreme ce ti se tel.ugasiti i bolja je od fabrickog pokaivaca,naravno moras naci piratsku app..da bi sve to imao na deskopu jer ona sa ovi je demo verzija.
iON BatteryTimer se zove aplikacija koja ce ti pokazivati koliko procenta ti je ostalo baterije i za koje vreme ce ti se tel.ugasiti i bolja je od fabrickog pokaivaca,naravno moras naci piratsku app..da bi sve to imao na deskopu jer ona sa ovi je demo verzija.
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
kunkun, nijedan od tih programcica ne moze realno da ti prikaze stranje baterije... Iskreno, evo sta se desava kod Lion baterija. Ako je ne ispraznis do kraja i telefon ne punis kad se tel ugasi, onda ce ti nekad i napola baterije pisati BATTERY LOW, pa onda ti programi ce pokazivati da imas 50% baterije,a ti samo imas vremena da napises poruku...
A sto se tice tvog drugog pitanja... Skini si Opera 10 mini i u settings-ima mozes da podesis koju konekciju zelis stalno da imas i s druge strane, stavi samo da ti text ocitava i iskreno, meni za neki site potrebno je samo 10 kb da ga otvori... Mnogo ces da ustedis na tome!
A sto se tice tvog drugog pitanja... Skini si Opera 10 mini i u settings-ima mozes da podesis koju konekciju zelis stalno da imas i s druge strane, stavi samo da ti text ocitava i iskreno, meni za neki site potrebno je samo 10 kb da ga otvori... Mnogo ces da ustedis na tome!
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
- zavodnick
- Expert
kunkun, za E72, nemam pojma! Ali opet te pitam, zasto ce ti to ?!
Evo ti ovako... Ako ga punis, svaki put kad se telefon pogasi koliko je baterija prazna, onda kad ti dodje na zadnju crticu mozes tel da koristis jos pola dana, naravno zavisno od toga sta radis...
Evo ti ovako... Ako ga punis, svaki put kad se telefon pogasi koliko je baterija prazna, onda kad ti dodje na zadnju crticu mozes tel da koristis jos pola dana, naravno zavisno od toga sta radis...

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Evo kako izgleda pokazivanje baterije sa app...iON BatteryTimer

Gore u desnom uglu se prikazuje.Ta aplikacija radi tako sto ti pokazuje prosecno vreme jos koliko ce ti baterija trajati ako telefon koristis kao zadnja nekoliko dana,ako pa ti ukljucis neki veliki potrosac npr.wlan onda ce normalno trajati krace a ta velika potrosnja ce ti pa uci u prosek za naredni period.Usvakom slucaju probaj pa ces videti.

Gore u desnom uglu se prikazuje.Ta aplikacija radi tako sto ti pokazuje prosecno vreme jos koliko ce ti baterija trajati ako telefon koristis kao zadnja nekoliko dana,ako pa ti ukljucis neki veliki potrosac npr.wlan onda ce normalno trajati krace a ta velika potrosnja ce ti pa uci u prosek za naredni period.Usvakom slucaju probaj pa ces videti.
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 30. Sep 2010. 13:04
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
valentina79 jedno pitanje.da li kucaš lepo www.pa adresa ili bez ovog www?malo je čudno ali drugaru sam rekao da ide na google.com i dok nije napisao www ispred gugla nije htelo da otvori.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- vlaki
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
- :: SG Note II
- :: Nokia 6630
Pozdrav svima!
Imam malih problema sa ovim telefonom... Uzeo sam ga u telenoru, i stvarno ima super funkcije, sve radi, gps, net, wifi, ali desi se da se barem jednom, dvaput restartuje sam od sebe u toku dana..
Npr, kucam poruku, on zabaguje, ugasi se ekran, i onda pise nokia i upali se, kasnije radi sve super...
Update-ovao sam na novu verziju software-a, ali opet baguje ponekad...
Uzeo sam ga pre 5 dana, pa me zanima da li se problem moze resiti ili da nosim na reklamaciju???
Hvala!
EDIT: I da, ne mogu da izvadim memorijsku karticu... ne znam da li se vama to desavalo, ali ne mogu da je otkacim iz lezista iako sam pokusavao kljucem da je gurnem do kraja, hemijskom i ostalim prikladnim sredstvima...
Imam malih problema sa ovim telefonom... Uzeo sam ga u telenoru, i stvarno ima super funkcije, sve radi, gps, net, wifi, ali desi se da se barem jednom, dvaput restartuje sam od sebe u toku dana..
Npr, kucam poruku, on zabaguje, ugasi se ekran, i onda pise nokia i upali se, kasnije radi sve super...
Update-ovao sam na novu verziju software-a, ali opet baguje ponekad...
Uzeo sam ga pre 5 dana, pa me zanima da li se problem moze resiti ili da nosim na reklamaciju???
Hvala!
EDIT: I da, ne mogu da izvadim memorijsku karticu... ne znam da li se vama to desavalo, ali ne mogu da je otkacim iz lezista iako sam pokusavao kljucem da je gurnem do kraja, hemijskom i ostalim prikladnim sredstvima...
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
-
- Slučajni prolaznik
- Pridružio se: Čet, 30. Sep 2010. 13:04
VeNoM hvala na pomoci.Upravo sam proverila radi wifi,samo mora da se kuca www.sto meni nije palo na pamet.Hvala jos jednom. 

- zavodnick
- Expert
vlaki, evo iskreno meni se desava isti problem sa N95 8 GB i jednostavno je tako... Sad od sebe mi se nekad resetuje, a nekad mi i pise INSERT SIM CARD i to je to... Ja sam uradio sve sto sam mogao i cak sam nosio na servis i ne znaju sta se desava...
Doduse, nisam im ostavljao na servisu, ali postojo mogucnost da im odneses na servis da urade instalaciju novog software-a jer drugacije je kad radis kuci a drugacije u servisu... Ako to ne pomogne, ne znam sta moze
Doduse, nisam im ostavljao na servisu, ali postojo mogucnost da im odneses na servis da urade instalaciju novog software-a jer drugacije je kad radis kuci a drugacije u servisu... Ako to ne pomogne, ne znam sta moze

- vlaki
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
- :: SG Note II
- :: Nokia 6630
zavodnick, hvala... Pa uradio sam update na novu verziju i posle toga mi je jednom zabagovao...
Posle toga vise nije, evo vec 3, 4 dana, a redovno ga mucim sa netom, porukama i ostalim... Tako da, nadam se da sam time resio problem...
Sto se tice memorijske, moracu nekako da je cupam, posto izadje iz lezista, ali ne mogu prstima da je uhvatim...
EDIT: zavodnick, jesi li pokusao da deinstaliras neke njegove aplikacije koje su bile u tel kada si ga kupio?? Cudno, ali ja sam deinstalirao facebook i youtube aplikaciju i sad sasvim normalno radi... Vidi i da li ti neki program stalno trazi update, i to moze da uzima ram...
Posle toga vise nije, evo vec 3, 4 dana, a redovno ga mucim sa netom, porukama i ostalim... Tako da, nadam se da sam time resio problem...
Sto se tice memorijske, moracu nekako da je cupam, posto izadje iz lezista, ali ne mogu prstima da je uhvatim...

EDIT: zavodnick, jesi li pokusao da deinstaliras neke njegove aplikacije koje su bile u tel kada si ga kupio?? Cudno, ali ja sam deinstalirao facebook i youtube aplikaciju i sad sasvim normalno radi... Vidi i da li ti neki program stalno trazi update, i to moze da uzima ram...
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali
- zavodnick
- Expert
vlaki, Iskreno ja facebook nemam, tako da... Sad nemam nista od aplikacija na njemu i evo sedmi dan da nije nikako zabagovao, odnosno da nije pisalo INSERT SIM CARD. Proslo je 10 dana otkad sam stavio novi software, ali nakon 2-3 dana je poceo da me zeza, ali sad nista... Sutra cu da ga rastavim komplet i da ga detaljno ocistim a posebno leziste za SIM CARD i bas cu da vidim kakvo je nalijeganje iste u leziste...
Memorijska kartica
Sve mi se cini da ces kao cura morati da nosis pincetu uz sebe i da ces pincetom da vadis memorijsku
Nemoj neko da te vidi 
Memorijska kartica