Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Kazi mu neka naslika nesto,i okaci na flickr,i neka ti posalje.
Samim tim pogledaj datum i vreme slikanja,ako je vreme posle onoga sto si mu rekao,i vidis da slika nije mutna,uzimaj
Prosto i jednostavno
Ako hoce da proda stvar,zasto da ne neka proba,to je par minuta da napravi flickr,i isto toliko vremena da uslika i tamo izbaci
Inace to je najbolji nacin za test kamere na nevidjeno
Video sam tu Nokiu, i baaas je izudaran, ima par crtica i po ekranu, sto se ispravnosti kamere tice, nisam imao vremena da nesto detaljnije ispitam, hoce da je startuje, hoce da fokusira (sa udaljenosti od 30-ak cm), nisam probao da slikam nesto, ne znam ni sam sto.
Realno, očuvan u mint stanju sa garancijom ide oko 150e, pa više ako nije mnogo star i ima fiskalni. Ako to nađete po manjuj ceni kupute. Ove izubijane ne bih ni pogledao, ko zna šta se tu dešavalo sa optikom i kako sve to radi. Ovo se jednom kupi, ispravan, više se ne prodaje.
drugari,recite mi kako da isljucim gps onaj znak kada ukljucim kameru?drugo sta znaci gore na liniji pise broj 1,trece na kojoj rezoluciji je najbolje staviti da slika,ja stavio na 8mpx,a koliko vidim automatic mod je 5.3mpx i ne znam moze li da se poveca?
majkon80, Ikonica za GPS ti se pojavljuje zato što je čekirana opcija location info u okviru app za kameru. Idi u kameru, setings, naći save location info i tu opciju setuj na no. Što se tiče automatik moda, mislim da ne može da se poveća rezolucija, ali nisam siguran. Sačekaj Barabu da se javi, on će ti reći više info o PV 808.
majkon80, Dobrodosao u klub...
Stavi na 8mp 16:9, superfine kvalitet, boju podigni za jedan, cistocu za dva i udriiiii
Za maksimalan kvalitet slike ti treba stalak, podesvanja ISO-a , Ekspozicije i slftimer na 10 sec..... tad furash punu rezoluciju od 38mp odnosno 34mp u 16:9.... i dobijesh nesto ovako ili bolje:
Ja u 97% slucajeva koristim 8mp 16:9 i prezadovoljan sam... Nemam ti puno vremena za stalak i podesavanja, to na nekom odmoru tek......
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.