Nokia N73
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
Toplomer2, Imaš celu temu posvećenu tome OVDE pa se prebaci sa daljom diskusijom o tome tamo.
Za N73 sw je trenutno 3.0713.1.0.2
Za N73 sw je trenutno 3.0713.1.0.2
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
Samo da dodam, v3.0713.1.0.2 je za običnu verziju a za ME je poslednja v3.0705.1.0.31. Verovatno će se uskoro pojaviti novija i za ME.
● PRAVILA FORUMA ●
Imam samo jedan problem sa ovim telefonom, koji zaista iritira.
Kada me neko zove(koga imam upisanog u imenik) ne čuje mi se zvono uopšte niti vibrira, ili mi zvoni Nokia Tune, a ne zvoni mi pesma koju sam stavio za zvonu. Ovo mi se dešava samo kada me zovu 3-4 osobe. Sa ostalima je sve ok.
Kada me neko zove(koga imam upisanog u imenik) ne čuje mi se zvono uopšte niti vibrira, ili mi zvoni Nokia Tune, a ne zvoni mi pesma koju sam stavio za zvonu. Ovo mi se dešava samo kada me zovu 3-4 osobe. Sa ostalima je sve ok.
Kada svoj život sredim, malo kad se smirim, i trudim se da živim od onoga što volim.
Bolji dani kada dodju, tada loši se zaborave, i samo lepi momenti u glavi se pamte!
Bolji dani kada dodju, tada loši se zaborave, i samo lepi momenti u glavi se pamte!
Cao,interesuju me vasa iskustva sa ovim telefonom (ne moraju svi da kazu
)) ) Da li vredi onoliko koliko kosta,i posto vidim da ovde ne sme to da se napise,ako mozete da mi posaljete pp gde bih mogla da ga kupim!! Telefon mi se stvarno svidja ovako na oko,ali bih htela i od vas da cujem po koju rec pa da prelomim 

- Miškoni
- Administrator
djoxie, nema potrebe da otvaraš posebnu temu jer je upravo ova "posebna".
hogare, može da se ubaci 2GB u njega i do izvesnog usporenja će svakako doći kada se nagomilaju fajlovi, ali ne verujem da će ti to predstavljati problem. Znači budi bez brige, samo vodi računa da organizuješ fajlove tako da ih u okviru jednog foldera ne bude mnogo, recimo ne više od 50.
hogare, može da se ubaci 2GB u njega i do izvesnog usporenja će svakako doći kada se nagomilaju fajlovi, ali ne verujem da će ti to predstavljati problem. Znači budi bez brige, samo vodi računa da organizuješ fajlove tako da ih u okviru jednog foldera ne bude mnogo, recimo ne više od 50.

● PRAVILA FORUMA ●
- Miškoni
- Administrator
Okači linkove ovde, nema veze što je ME u pitanju jer praktično nema nikakve razlike između njih. Samo povedi računa o veličini slika, da širina ne prelazi 600 piksela.
Pošto si "relativno" nov, baci pogled i na faq.php#24 u vezi kačenja slika.
Pošto si "relativno" nov, baci pogled i na faq.php#24 u vezi kačenja slika.
● PRAVILA FORUMA ●
okej, vec sa se raspitao i rekli su mi da music edition isto ima karticu od 2gb i malo jace zvucnike.
danas sam nesto gleda po sobi i nasao sam slusalice koje su dosle sa mojom n73, one su bijele i nasao sam jos nek to imam od prije one su sive. ima li kakve razlike izmedju njih s` obzirom da su oboje uradjene od istog, onog hrapavog materijala?
danas sam nesto gleda po sobi i nasao sam slusalice koje su dosle sa mojom n73, one su bijele i nasao sam jos nek to imam od prije one su sive. ima li kakve razlike izmedju njih s` obzirom da su oboje uradjene od istog, onog hrapavog materijala?
- mrkixxx
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 12. Dec 2006. 12:09
- :: Xperia Z2
- :: android...
- Kontakt:
@Jeja8
ja imam ovaj fon od 20.02.2007. i moram da ti kazem da vredi svaku paru.
fon je fenomenalan, milion opcija, od slikanja i pravljenja video klipova , slusanja mp3 muzike i radija, do striktno poslovnih opcija.
n73 privlaci vise paznje kod ljudi nego vecina osoba koje znam
ako budem menjao telefon u blizoj buducnosti bice to samo za n95, sve ostalo je klasa(e) ispod n73.
pozdrav
ja imam ovaj fon od 20.02.2007. i moram da ti kazem da vredi svaku paru.
fon je fenomenalan, milion opcija, od slikanja i pravljenja video klipova , slusanja mp3 muzike i radija, do striktno poslovnih opcija.
n73 privlaci vise paznje kod ljudi nego vecina osoba koje znam

ako budem menjao telefon u blizoj buducnosti bice to samo za n95, sve ostalo je klasa(e) ispod n73.
pozdrav
evo slika pakovanja n73me posto su mnogi hteli da vide sta sve ide uz telefon:

na trecoj slici pored kutijice za miniSD bila je baterija, koja je u telefonu; pakovanje je na "sprat" tako da kad se skine plastika na kojoj su telefon, baterija, miniSD, adapter za slusalice i slusalice ispod se nalaze punjac usb i posebna kutijica za debelo uputstvo i karticu za registraciju na sajt nokie. cd i skracena verzija uputstva su bili na gornjoj kutijici iznad baterije, slusalica i ostalog. eto.
na trecoj slici pored kutijice za miniSD bila je baterija, koja je u telefonu; pakovanje je na "sprat" tako da kad se skine plastika na kojoj su telefon, baterija, miniSD, adapter za slusalice i slusalice ispod se nalaze punjac usb i posebna kutijica za debelo uputstvo i karticu za registraciju na sajt nokie. cd i skracena verzija uputstva su bili na gornjoj kutijici iznad baterije, slusalica i ostalog. eto.