Nokia E72

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Ima nesto ali to je uglavnom prikaz na mestu gde ti stoje obavestenja iz kalendara,nesto slicno kao sto pomenuti travel pokazuje.Jedino da nadjes neku vhome app.. nesto ovako
Slika
ima ih puno verzija ja sam probao samo onu koja se moze skinuti sa ovi ali u toj verziji nema ovog htc izgleda koji ja bas i nevolem. :D :D

kunkun
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2010. 21:20

Post od kunkun »

ne, ne, meni bas to treba, znaci tamo gde je kalendar, wlan skeniranje, pretraga, e pa da li tu isto moze da se ubaci neka aplikacija koja ce tu pokazivati vreme?

a neki sat u screensaveru veliki da bude, ni to ne mogu nigde na nadjem? :blinky: :D
Iphone 6, space gray

zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

deksicom, da li moze da se skine aplikacija sa ovi-ja za N95 8GB? Jer bez obzira sta pokusavao, nema sanse ista da skinem... Registrovan sam i sve to, ali nema sanse, a ono SEND TO CELL nema sanse da mi radi... Nikad mi nije poslalo nista na mob! :unsure: :smutny:
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

kunkun, Foreca Weather 2.00 to moze da ti prikaze na mestu kalendara podatke o vremenu.Dosta je tacna a pomocu gps signala moze tacno da te locira i da ti da prognozu za tvoje mesto ako ga nema u spisku gradova.Prikazuje prognozu za deset dana,temperature,kretanja oblaka,pravac vetra i sve to mozes podesiti da ti radi u animaciji i mozes podesiti samo da ti se konektuje na kucni wlan.
zavodnick, pa ides ono sent to mobile i tu trebas upisati tvoj broj i oni ce ti poslati link za preuzimanje.

vlaki
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Sub, 20. Maj 2006. 00:22
:: SG Note II
:: Nokia 6630

Post od vlaki »

zavodnick, haha... Da, kad iscupam obrve onda i memorijsku... :D
Ima na ovi maps vreme i prikazuje sasvim zadovoljavajuce za 5 dana...

EDIT: Jel moze neko da mi preporuci dobar gps sa mapama poput garmina ili da me odbaci do nekog linka da potrazim... Nemam nesto vremena, pa ako nekom padne na pamet nek ostavi link...
"Trgovanje bez oglašavanja je kao namigivanje devojci u mraku - vi znate šta radite, ali drugi ne." - Salvador Dali

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

vlaki, piraterija nije dozvoljena, a dok si iskucao to tvoje "nemam vremena" vec si mogao pronaci na googlu ono sto trazis. potrudi se malo
::luv phonez::

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

deksicom, da ali to ne radi kako sam ti rekao !!! Ne znam da li postoji drugi nacin kao sto je neko opisao preko mozille za N97... ?

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

zavodnick, a jesi pokusao direktno sa telefona da ih skines,da odes preko brosvera sa telefona na ovi store???
Proveri dali ti je broj telefona pravilno upisan.

kunkun
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od kunkun »

zavodnick, ja skidam sa ovija tako preko mozile za e72, samo nadjes user agent za n97 i skidaj koliko hoces, pojavice ti se ono download pored svake aplikacije...ili jos lakse, kad odes na neku aplikaciju na oviju preko kompa, obrisi sve ono sto ti pise gore u adresi do brojeva, stavi /download i ono ce ti se skinuti.

deksicom, tnx za ovaj foreca weather, i samo da te pitam, instalirao sam i onaj iON battery ali mi vec ceo dan pise calculation in progress, koliko mu treba da se stabilizuje vise?

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

kunkun, nemogu da se setim kako to bese ali trebalo bi da proradi posle drugog punjenja otkako si je instalirao.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

deksicom, sve sam pokusavao i ne moze ... +387 65 583 ... i nema sta ... naravno bez razmaka ili povlaka...
EDIT: I naravno, ovo sa Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.4; Series60/5.0 NokiaN97-1/10.0.012; Profile/MIDP-2.1 Configuration/CLDC-1.1; en-us) AppleWebKit/525 (KHTML, like Gecko) WicKed/7.1.123
mi na kompu ne radi, jer uopste mi se ne pojavi opcija Download ili tako nesto...

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

zavodnick, cekaj sta ti je ovo +387 65 583 dali je to pocetak tvog broja ili nesto drugo ???
Broj za srbiju je +381 pa onda ide tvoj 65583...........
Pa na kompu se nikako i nemoze skinuti to se zna zasto,zato je i omoguceno preuzimanje samo preko telefona.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Da, ali brate ja sam iz Republike Srpske... Pa je onda +387. S druge strane, mislim da Firefox za symbian nema, tako da.... :D Kako onda da skinem :D

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Dobro nisam znao da si iz republike srpske al to mu dodje isto jer i tamo zive srbi :D :D
Dobro da predjemo na stvar,problem moze biti i da ti tamo nisi dobro prijavljen.Kad odes sa komp na ovi-store treba da ti u gornjem desnom uglu pise Hi........ a umesto ovih tackica tvoje korisniko ime.

kunkun
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od kunkun »

ma moze preko firefoxa za symbian, pa ja sam tako sve aplikacije skinuo za e72 sa ovi store-a... probaj ovaj user agent Mozilla/5.0 (SymbianOS/9.4; Series60/5.0 NokiaN97-1/12.0.024; Profile/MIDP-2.1 Configuration/CLDC-1.1; en-us) AppleWebKit/525 (KHTML, like Gecko) BrowserNG/7.1.12344 i ne znam da li si posle u tools u mozilli podesio da ti bude taj, n97? i da li si probao onu foru sa /download?
Iphone 6, space gray

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

deksicom, bravo! I tu zive Srbi. Naravno, pise mi Hi zavodnick! Naravno, prijavljen sam na OVi store, tako da tu nema greske!
kunkun, koristio sam i jedno i drugo i ne radi... Ako mozes, posalji mi jpg sliku da vidim to kako si podesio i kako ti na stranici to izadje recimo da pise DOWNLOAD.
A kad uradim sa /download onda mi skine file u obliku <ime file-a>.sisx.dm
dm ???? :smutny: :unsure: :chytry:
kunkun, hej uspio sam koristeci ovaj tvoj!!! Hvala puno. Sad skidam sve redom :D Ali opet mi neke fileove skida u extenziji sisx.dm ?

pcmilos
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sre, 20. Jan 2010. 16:07

Post od pcmilos »

planiram da kupim ovaj tel u beloj boji sledece nedelje, nasao sam u nekim radnjama za oko 280e...jel zna neko da li ima povoljnije u nekoj radnji u bg-u ?

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

Jedino da kupis "ispod ruke", ali to ti je opet nikakva garancija... S druge strane, malo googlaj i naci ces neke prodavnice. Nazoves par brojeva i onda se raspitaj. Iskreno, to je cijena tog telefona... 8)

kunkun
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od kunkun »

kunkun, hej uspio sam koristeci ovaj tvoj!!! Hvala puno. Sad skidam sve redom :D Ali opet mi neke fileove skida u extenziji sisx.dm ?[/quote]

e pa te sto ti skida sa .dm moras da korigujes sa programom XVI32..skini taj program sa neta, otvori pomocu njega aplikaciju koju si downloadovao i onda iybrisi sve reci do slova Z, znaci, otvoris aplikaciju preko toga i ides na DELETE na tastaturi i obrisi sve do slova Z, ovi hijeroglifi ti ostaju, sacuvaj sa .sis, prebaci na mob i instaliraj 8)
Iphone 6, space gray

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

kunkun, hvala lijepo na objasnjenju... probacu da napravim pa cu da se javim :D Naravno, uvijek ce nesto poci krivo, pa onda cu nesto skontati :D
Ipak nisam skontao... Dobro si rekao za hijeroglife! Nemam pojma o cemu se ovdje radi...

Odgovori