Nokia E61

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
:: Note 4 N9100 dual

Post od toda81 »

To je malo cudno u neku ruku,dok u drugu ruku i nije.Na pocetku hackovanja postojao je samo jedan instalserver.exe za os9.1 i poseban za os9.2.Sada ima i poseban instalserver.exe za e61 kao i za jos neke konkretne modele mozda bas zbog problema poput tvog,mada taj isti instalserver.exe za e61 je i za e65,a na mom e65 je savrseno radio i obican i ovaj novi specijalni instalserver.exe za e61
Note IV N9100 dual

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Moram da vam se pohvalim jer sam konacno dobio e61i.Tel je zivo savrsenstvo.Vec sam ga hacknuo (imam installserver.exe bas za e61i pa ako nekome zatreba nek mi se javi) i napunio sam ga sa app i radi kao sat i mnogo je brzi od e65.Tastatura je fantasticna,mekana,prelepo osvetljena i imam osecaj da cu se brzo navici na qwertz.Ne mogu nikako da nadjem kako se koristi copy/paste pa mi treba vasa pomoc.Ovaj display jepravi raj za oci i izuzetno je pregledan,Ja sam prezadovoljan.Miodrage,sada vidim da si milion posto u pravu kada kazes da je ovo najbolji tel.Kamera mu je mnogo bolja nego na e65 i zadovoljan sam i njome.Odusevljava me brzina tel.
Note IV N9100 dual

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

toda81, vala u zdravlju ga odvaljivao od koriscenja. Copy/paste kao i na kompu ctrl+C i ctrl+V, imas jos i cut ctrl+X. Delete je ako jos nisi provalio <- iliti backspace :)
Druze pitaj sve sto zelis, na raspolozenju sam sto bi se reklo:)
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

toda81 C/P ono tipa ctrl i C i V ili pak misliš na nešto drugo ?
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Hvala vam puno na lepim zeljama.Verovatno sam poprilicno smotan cim i dalje ne uspevam da prvo iskopiram pa da negde pastujem neki tekst,ali sam srecom video da se na neku strelicu sa znakom x koja se nalazi sa desne strane tastature da se tu brise tekst
Note IV N9100 dual

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Toda, drzis shift, ides navi tasterom i oznachish zeljeni deo texta (kao na kompu), onda ctrl+c i iskopirao si ga. sa ctrl+v ga pastujes gde zelis. Ende i finito :)

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Hvala ti miodrage,uspeo sam iskopiram i da pastujem i moram opet da vam kazem da me tel odusevljava u svakom pogledu.Imam jos jedno pitanje.Danas mi se z desnom gornjem uglu ispod yindikatora napunjenosti baterije pojavio kvadratic i u njemu 4 mala kvadraticakao sto je ona oznaka za aplikacionii menager.Sta to znaci?
Note IV N9100 dual

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

Ne, to je oznaka za WiFi mrezu. Da je nashao mrezu. Ides u connection manager, pa WiFi i tu proveris sta je nashao. I stavi WiFi search na always i 10 mins. Najvishe ti stedi bateriju. To su prazni kvadratici, a kada se popune, onda si konektovan na hotspot.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Aha,znaci to je u pitanju.Hvala ti miodrage.Nego imam jos jedno pitanje.Mogu da radim copy/Paste svuda,ali nece da mi pastuje neki text kada hocu da napravim neki txt fajl u xploreru,ali mogu da copiram text iz xplorera ali ne mogu da pastujem u xploreru.Kako to da radim?
Note IV N9100 dual

srdjanm7
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sre, 03. Sep 2008. 17:29

Post od srdjanm7 »

Zdravo imao sam advance device lock instalirno pa istekao mi je tial da li ima negde full i kako se registruje i gde se nali u private folderu kada se instaslira,ii interesuje me kako da crackujem psiloc remote control:?

Azimuth
Moderator
Moderator
Pridružio se: Sub, 27. Jan 2007. 20:58
:: Note 8 DS

Post od Azimuth »

toda81, nisam siguran, vec sam zaboravio ali mislim da ces to morati iz worda tj u wordu da radis. A sto se tice wifi... najvise stedis bateriju ako ga rzis ugasenog a palis po potrebi kao i bt i sve ostalo sto ne koristis konstantno :wink:

srdjanm7, ovde je zabranjena piraterija tako da niko ne moze da ti odgovori na tvoje pitanje oko crackovanja aplikacija... Potrudi se, googlaj malo i naleteces na registrovanu verziju ili ces doci do sifre kojom mozes da ga registrujes itd. Samo se malo potrudi :wink:

makibiki
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 09. Sep 2008. 05:43

Post od makibiki »

brate zabranjena piraterija a svi je koristimo :wacko: :wacko: :wacko: dobro kad je tako.... :? :? :? :? :? :? :?

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Azimuth,iskljucio sam wifi i moram da priznam da je ovo prvi symbian tel uz moje maltretiranje moze da izdrzi dva dana koriscenja.Ja sam navikao da preko x-plorera prvim txt fajlove,ali mi je sada palo na pamet da cu mozda moci sa x-plorerom 1.22 da pastujem jer znam da su na njemu ispravljali neke nedostatke kada je olovka u pitanju
Note IV N9100 dual

miodrage
WP_guru
WP_guru
Kontakt:

Post od miodrage »

WiFi ne moze da se iskljuchi, moze samo da se "nalozi" telefonu da ne skenira stalno mreze. tstirao sam svoj fon, 2 nedelje sa WiFi na 10 min, 2 nedelje bez toga, sve ostalo normalno koriscenje, razlike u trajanju baterije NIJE bilo.

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ima bata bubreg i drago mi je sto vidim da nisam jos uvek za staro gvozdje.?rovalio sam kako da na x-ploreru koristim i paste,a i sve ostalo tako da i dalje mogu da uzivam u najboljoj i najmocnijoj app
Note IV N9100 dual

Mylo@NS
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pet, 03. Okt 2008. 21:50

Post od Mylo@NS »

Posto svi vi ovde imate E61 vec duze vreme, interesuje me da li neko moze da mi kaze na koji nacin moze da se ocisti prasina ispod zastitne plastike na display-u??? Tel sam polovan dobio pre par dana sa gomilom iritirajuce prasine na display-u i mislio sam da cu skidanjem prednje maske moci odraditi dok se nisam slogirao i video da je zastitna plastika nalepljena ili vec nekako namontirana na sam display i da nije sastavni deo maske kao kod 99.9% telefona. Verovatno ima neka caka kako se skida, nelogicno mi je da cu morati menjati ceo display zbog prasine koje ima bas MNOGO, gde se u nekim situacijama po dnevnoj svetlosti cak ni ne vidi ekran od prljavstine. Hocu da ga sredim a to mi prilicno predstavlja problem.

Enyone???

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Ja sam pre nedelju dana dobio e61i i nisam ni pokusavao da mu skidam maskicu,ali si postavio pravo pitanje i nadam se da ce neko imati pozitivan odgovor
Note IV N9100 dual

Mylo@NS
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Mylo@NS »

Evo ti link kako skinuti ako ti zatreba, lako je, nije mi trebalo ni dva minuta. Pretpostavljam da je slicno i za E61i.

http://www.takeitapart.net/archives/nokia-e61/

I ja se nadam... :unsure:

toda81
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od toda81 »

Hvala ti na ovom linku.U ravu si da ovo nije ni malo tesko,ali sreca moja da moj tel nema truncica bar za sada
Note IV N9100 dual

Mylo@NS
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od Mylo@NS »

Ma nema na cemu. Nije problem skinuti masku posto se zapravo skida samo okvir, problem je skinuti zastitnu plastiku koja je na display-u, maska je suplja, ta plastika ostaje na display-u ako me razumes sta pricam, mozes pogledati i na onim slikama.

Mislim na ovo:

Slika

Prasina se nalazi ispod te plastike koja je prilicno cvrsto prikacena na sam display. Otvorio sam ga i jednostavno ne znam kako da je skinem, ultra je cvrsto prikacena.

AAAARRRRRGGGGGHHHHH!!!!!!!! :shock: :dry:

Odgovori