Nokia 6220 classic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
sopran87, za sluske veruj mi nisam probao sa n95 ali mogu probati ako nabavim sluske od nekog pa cu napisati tj onaj daljinac posto on ima uticnicu za 3.5 pa mogu bilo koje sluske u daljinac
inace ja koristim totalno obicne sluske a javljam se tako sto je auto answer ukljucen i ukljuceno mi je citanje pozivaoca i tako da znam ko me zove i sl

jerkann, zvuk mi je fantastican probao sam i Genius sluske neke crvene koje su mi stare hmmm skromnih 7-8 godina
Crveni dizajn imaju + pojacalo na sebi i zvuk kida inace ja mislim da su te sluske sada oko 400 din nebi trebalo da su skuplje jer sam ih ja tada platio oko 800 kinti
a sto se bate tice rodjace moj nemas pojma kako je to spor fon
platio sam ga 410e 2003 ce i bio sam tada zadovoljan ali sada mi je smesan
bukvalno ko traktor je npr u go to da odredis precicu treba mu da stiklira jedno 3-4 sec hahaha smesno ali tako je jako je spor i isto toliko da destiktira
ali fon je sirovina kada nije nista puklo od pada samo ekran i riknulo nesto za signal
inace mislio sam da menjam 6230i za 7210 i da mi neko doplati ali vezah se za 6230i sredio sam restarte vise ni jednom nisam imao problem sa tim samo me nervira GDE MU JE PTT

definitivno izgeda da ce izaci microSd sa WIFI modulom kartice za symbian jos nije 100% tacno ali suska se na google-u! za sada ima samo za WM uredjeje 4.0 i 5.0!
Slika

Koliko sam nasao radi se na softveru za symbian OS i to bi bilo to mislim da ce tada ova nokia 6220 biti savrsenstvo samo smara sto u wifi kartici nema memorije za sada samo modul wifi
ali sta je tu je!
evo nadjoh sa 2 gb memorije znaci ipak ima ono je bila stara vest
Sorry 4 dubble post uradio sam to jer je onaj vec i ovako prevelik a i ovaj nema veze sa prethodnim pa ako smeta spojte

Slika

Koliko sam nasao radi se na softveru za symbian OS i to bi bilo to mislim da ce tada ova nokia 6220 biti savrsenstvo samo smara sto u wifi kartici nema memorije za sada samo modul wifi

- markosvaba
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 26. Jun 2007. 18:33
- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40