Nokia E72
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
zavodnick sta ti sad nije jasno?
znaci prosto je kao pasulj, otvori program xvi32, idi na file pa na open, izaberi koju aplikaciju hoces i onda drzi delete na tastaturi i obrisi sve do slova Z, znaci to ti je onaj prozor sa desne strane, tu imas nesto sto pise normalnim recima i neke hijeroglife, obrisi te normalne reci do slova Z, kad ti markira to slovo nemoj dalje brisati, sacuvaj sa .sis i gotovo
deksicom ma ja prebacujem klasicno preko usb na karticu i odatle ih normalno instaliram kao i svake druge sto skinem sa neta
nego, moze li nekako da se ukloni operater u opcijama, da mi ne pise MTS 064 na homescreen-u?

deksicom ma ja prebacujem klasicno preko usb na karticu i odatle ih normalno instaliram kao i svake druge sto skinem sa neta

nego, moze li nekako da se ukloni operater u opcijama, da mi ne pise MTS 064 na homescreen-u?
Iphone 6, space gray
- zavodnick
- Expert
- Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
- :: N8
- :: N95 8 Gb, Lumia 1520
kunkun,nasao sam... HVALA!
Mislim da je ima jedan programcic koji to skida, ali zaboravih kako se zove... Znaci mozes da umjesto mrezze stavis bilo sta, slicicu, ili da ti nesto napises ... Cim se sjetim EDITUJEM!
Definitivno dizem ruke od NOKIA-e... Izabrao sam tel. Nokia N95 8GB i pokusam da instaliram Skype i kaze da mi software nije kompatibilan sa fonom... **vno! Nadjem neku app kad ono .jad i editujem je i izblejao sam oci dok nisam nasao link gdje se nalazi app da se skine al` JAVA i kad sam sve uradio da instaliram i ta nije kompatibilna... Def. **anje u bojama!
Mislim da je ima jedan programcic koji to skida, ali zaboravih kako se zove... Znaci mozes da umjesto mrezze stavis bilo sta, slicicu, ili da ti nesto napises ... Cim se sjetim EDITUJEM!

Definitivno dizem ruke od NOKIA-e... Izabrao sam tel. Nokia N95 8GB i pokusam da instaliram Skype i kaze da mi software nije kompatibilan sa fonom... **vno! Nadjem neku app kad ono .jad i editujem je i izblejao sam oci dok nisam nasao link gdje se nalazi app da se skine al` JAVA i kad sam sve uradio da instaliram i ta nije kompatibilna... Def. **anje u bojama!
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!
Moze,potrebna ti je aplikacija MobileThemes OpLogo Changer.kunkun napisao:nego, moze li nekako da se ukloni operater u opcijama, da mi ne pise MTS 064 na homescreen-u?
Nisam siguran 100% ali mislim da ti sw telefona mora biti hackovan da bi ti aplikacija "pravilno" radila.Mozda i gresim,nisam nikada probao doticnu app na nehackovanom uredjaju.

Samsung S8,Sennheiser CX300 II
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
- :: one+ nord2
Ej a sto mi ovo sa mozilom oko skidanja aplikacija sa ovi od jutros neradi,sinoc railo a sad nece.
kunkun, kakvo je stanje kod tebe.
Covek se uci dok je ziv PRORADILO ponovo,problem je bio sto je mozila bio upamtio tu stranicu kao poslednju i pri pokretanju nije bilo podeseno u User Agent Nokia N97 ali stranica se iskljuci mozila ponovo pokrene podesi se sta treba i radi.
kunkun ali gde da nadjem aplikacije koje skinem i da ih prebacim klasicno bez ovi suitit.
kunkun, kakvo je stanje kod tebe.
Covek se uci dok je ziv PRORADILO ponovo,problem je bio sto je mozila bio upamtio tu stranicu kao poslednju i pri pokretanju nije bilo podeseno u User Agent Nokia N97 ali stranica se iskljuci mozila ponovo pokrene podesi se sta treba i radi.
kunkun ali gde da nadjem aplikacije koje skinem i da ih prebacim klasicno bez ovi suitit.
Ne vredi, ne radi ovo za uklanjanje operatera ako nemas hackovan fon
deksicom, kako mislis gde da ih nadjes? Ja svaku koju sam skinuo prebacio sam preko mass storage a ne preko pc suit i radi mi normalno kad instaliram. Naravno, pre toga moras da ih potpises sam ili da hackujes fon...

deksicom, kako mislis gde da ih nadjes? Ja svaku koju sam skinuo prebacio sam preko mass storage a ne preko pc suit i radi mi normalno kad instaliram. Naravno, pre toga moras da ih potpises sam ili da hackujes fon...
Iphone 6, space gray
- zavodnick
- Expert
kunkun, sve apps koje skines sa neta, da li instaliras preko ovi suite-a ili mozda kako si rekao na mass storage, pa onda install ?!
Meni vecina ovih apps-a ne moze da radi, jednostavno nije mi telefon kompatabilan sa software-om?
kunkun, deksicom, imate li neko rjesenje za ovaj problem ?!

Meni vecina ovih apps-a ne moze da radi, jednostavno nije mi telefon kompatabilan sa software-om?
kunkun, deksicom, imate li neko rjesenje za ovaj problem ?!
zavodnick, sve aplikacije prebacujem preko mass storage, ali sve bukvalno, napravio sam folder Aplikacije na memorijskoj i tu ih prebacujem i instaliram odatle, ne vidim zasto tebi nece? Ne znam, mozda sto ti je malo starija verzija softvera 9.2 s60 v3.1 u odnosu na n79 i e72 koji imaju 9.3 s60 v3.2 ali ne verujem da je to u pitanju...
Iphone 6, space gray
- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
kunkun, zasto bre da ih potpisujem app...pa sinoc sam skinuo par tema i pachevi su bili iskljuceni i sve se je instaliralo.
Gde tebi odu app...kad ih skines,meni ih skine u alatke pa prijemni mali prozorcic se otvori i app...su tu i odatlt ih nikako nemogu izvuci a tu kad kliknem na app... odmah se pokrece ovi suitit i trzi moj tel.
zavodnick, pa i meni je za teme pisalo da nisu kompatabilne ali ja sam ih instalirao i rade.Tako i za aplikacije ce ti pisati jer je n97 s60v5 a ti produzi instalaciju pa probaj tad dali ce da rade,meni to kad se desi neke rade a neke ne.
Gde tebi odu app...kad ih skines,meni ih skine u alatke pa prijemni mali prozorcic se otvori i app...su tu i odatlt ih nikako nemogu izvuci a tu kad kliknem na app... odmah se pokrece ovi suitit i trzi moj tel.
zavodnick, pa i meni je za teme pisalo da nisu kompatabilne ali ja sam ih instalirao i rade.Tako i za aplikacije ce ti pisati jer je n97 s60v5 a ti produzi instalaciju pa probaj tad dali ce da rade,meni to kad se desi neke rade a neke ne.
- zavodnick
- Expert
deksicom, koliko sam te ja razumio, ti skidas apps preko moba... Mozes li te apps da preko kabla iz tog foldera prebacis u racunar pa onda opet nazad u neki zeljeni folder ?!
deksicom, razlika izmedju tebe i kunkun, je sto on skine apps na komp pa ih onda prebaci na mass storage, a ti ih direktno skidas na mob... U tome i jeste problem sto ne mozes nista da uradis nego ih samo mozes instalirati
deksicom, razlika izmedju tebe i kunkun, je sto on skine apps na komp pa ih onda prebaci na mass storage, a ti ih direktno skidas na mob... U tome i jeste problem sto ne mozes nista da uradis nego ih samo mozes instalirati

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
AU au pa i ti me nerazume,sve sam podesio kako treba a i ja sam ih skidao preko kompa uz pomoc mozile brosvera i sada ih app skida u prijemno sanduce u my documents ali neke aplikacije ovi nemoze da otvori jer su iskljucivo za v5 sw. jer je u mom ovi suitit podeseno da komunicira sa v3 sw.tj N79 a taj problem imas i ti.
Ja sam na ovaj nacin izvukao nekoliko tema kojih nema u delu za n79 i instalirao i bas su dobre a aplkacije su uglavnom iste neracunajuci one pravljene bas za tach modele.
Ja sam na ovaj nacin izvukao nekoliko tema kojih nema u delu za n79 i instalirao i bas su dobre a aplkacije su uglavnom iste neracunajuci one pravljene bas za tach modele.
aham, koliko sam shvatio tebi neke aplikacije koje skines sa ovija preko kompa su za v5, a ti hoces da ih instaliras na n79 iako je v3 posto i neke aplikacije od v5 rade na v3 ali ti ih pc suit ne prepoznaje pa ih ne mozes prebaciti na telefon? Onda te aplikacije jednostavno nemoj prebacivati preko suita nego preko mass storage i instaliraj ih manuelno...jednostavno podesi u mozilli da ti sve downloaduje na desktop pa ih odatle prebacuj 

Iphone 6, space gray
- zavodnick
- Expert
deksicom, jedino nemam pojma kako da podesim ovi da mi moze slati i v5 fileove !? Ti rece da si podesio sebi, pa da li ti je frka da i meni kazes kako to da podesis ?!
Sad cu neke apps da skinem i bez obzira sto nisu kompatibilne da ih installiram na tel ... jednu takvu sam skinuo, office6 i ne fercera ...
Sad cu neke apps da skinem i bez obzira sto nisu kompatibilne da ih installiram na tel ... jednu takvu sam skinuo, office6 i ne fercera ...

- Deksi
- V.I.P. MobilniSvet.com
zavodnick, ma ja sam to rekao da u vezi ovog skidanja app...uz pomoc mozile sada aplikacije vidim i u folderu kao ovo gore sto sam slikao a ti ako mislis na slanje preko ovi store sajta to lako podesis samo promeni model telefona i link ce ti oni poslati ali dzaba jer kad taj link otvoris sa telefona on ti nece omoguciti preuzimanje jer app...nije za v3.
Jedini nacin da skidas sve je ovaj uz pomoc mozile i onda instal.
kunkun evo skinuo sam to programce i izgleda ovako

a kad uradim to sto si ti napisa ispadne ovako

Uh
Jedini nacin da skidas sve je ovaj uz pomoc mozile i onda instal.
kunkun evo skinuo sam to programce i izgleda ovako

a kad uradim to sto si ti napisa ispadne ovako

Uh

- zavodnick
- Expert
deksicom, lako je... i ja sam krv pio dok nisam skontao ... ali sad cu pokusati u koracima da ti to objasnim...
1. otvoris XVI32
2. iz file/open otvoris aplikaciju sa .dm ekstenzijom
3. na lijevoj strani ekrana ne gledaj nista, gledaj desnu stranu ... ( i na desnoj strani imaju oni pravougaonici i pise boundary content type: x- epoc/x-sis-app pa onda content transfer encoding... i sve do 3. reda u kojem ima slovo z )
4. obrisi sa DEL sve do slova z
5. kad bude oznaceeno slovo z, udji u File/Save as... i sacuvaj aplikaciju pod navodnicima
( "Skype.sis" )
To ti je to... Znaci u trecem redu pogledaj dobro ima slovo z...
1. otvoris XVI32
2. iz file/open otvoris aplikaciju sa .dm ekstenzijom
3. na lijevoj strani ekrana ne gledaj nista, gledaj desnu stranu ... ( i na desnoj strani imaju oni pravougaonici i pise boundary content type: x- epoc/x-sis-app pa onda content transfer encoding... i sve do 3. reda u kojem ima slovo z )
4. obrisi sa DEL sve do slova z
5. kad bude oznaceeno slovo z, udji u File/Save as... i sacuvaj aplikaciju pod navodnicima
( "Skype.sis" )
To ti je to... Znaci u trecem redu pogledaj dobro ima slovo z...