Nokia Lumia 930
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Apolo
- Expert
- Pridružio se: Čet, 26. Dec 2013. 21:37
- :: Sony Xperia 5 II
- :: Samsung A6+ (2018)
Re: Nokia Lumia 930
Baraba, Ovaj primerak koji sam ja imao je bio kao grejalica, grejao se poprilicno pri wifi i citanju B92, a na punjacu toliko da ne moze da se drzi u rukama. Ne znam,kako kod ostalih. Vratio sam ga na kraju snuzden posto je telefon sam,po sebi zver ali ne treba mi nijedan koji se pregreva, za to imam radijator:)
Festina lente.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
Braćo, a da se strpite uz 930 do zime? Tada vam neće trebati rukavice napolju, ni radijator unutra.
Da, greje se dosta, posebno na ovu vrućinu, ali moj primerak je relativno podnošljiv. Pisao sam o tome pre oko mesec dana, potražite par strana unazad, i videćete koliki je stepen zagrevanja. Velik, ali ne i nepodnošljiv.
Jedino mi je žao što je Apolo natrčao na gori primerak, jer znam koliko se radovao ovom modelu - a da je to bio faličan primerak, mogu da zaključim, jer se moj telefon nimalo ne greje pri punjenju, čak ni po ovim prevrelim danima.

Da, greje se dosta, posebno na ovu vrućinu, ali moj primerak je relativno podnošljiv. Pisao sam o tome pre oko mesec dana, potražite par strana unazad, i videćete koliki je stepen zagrevanja. Velik, ali ne i nepodnošljiv.
Jedino mi je žao što je Apolo natrčao na gori primerak, jer znam koliko se radovao ovom modelu - a da je to bio faličan primerak, mogu da zaključim, jer se moj telefon nimalo ne greje pri punjenju, čak ni po ovim prevrelim danima.
- Apolo
- Expert
A sta da se radi, iovako sam oduvek bio baksuz kada je tehnologija u pitanju
Ako izbace napredniju verziju L830 mozda promenim uredjaj;)

Festina lente.
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
- Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
- :: Sony Xperia Z5P
- :: Sony Xperia Z
koliko traje bakterija na ovom mobu uz neko prosecno koriscenje? stavio sam onaj bat saver fabricki ali curi polako. navikao za z3 pa sa lepum koriscenjem isao je 2 dana bez problema ali ovaj dosta slabije.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Ne očekuj da ti baterija izdrži duže od jednog dana, i to samo ako ga prosečno koristiš. Kad ga malo jače budeš opteretio, baterija može da iscuri pre nego što se snađeš za punjač.
Moj primerak najviše troši na igrice (normalno) i na net - svejedno da li sam na vaj-faju ili mobilnom netu. Vidi da li je i kod tebe slična situacija.
Moj primerak najviše troši na igrice (normalno) i na net - svejedno da li sam na vaj-faju ili mobilnom netu. Vidi da li je i kod tebe slična situacija.
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
znači sada mogu da se slikam (bukvalno)
inače kada se drži ona back strelica ulazi u kao multitask. može li da se namesti da npr lupa bude to? znači tipa samo klikneš nema šta da držiš pošto tu lupu ne koristim.
inače kada se drži ona back strelica ulazi u kao multitask. može li da se namesti da npr lupa bude to? znači tipa samo klikneš nema šta da držiš pošto tu lupu ne koristim.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Mislim da tasteri nisu programabilni, ali, iskreno, to mi nikad nije palo na pamet. Možda će miodrage imati još nešto da kaže na tu temu, mada sumnjam.
, ništa mi drugo nije jasno.
O kakvom hejtu si pričao?
Brate, osim ovog "'lebe mekani"Tyrael napisao:xD koji hate 'lebe mekani xD

O kakvom hejtu si pričao?
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
opet pitanje
onaj smart dial ili speeddial ili već kako se naziva kada se kuca npr ime ili broj pa izlazi lista ko sve ima te znakove u sebi...kako se to ovde namešta?
kod z3 je to bilo normalno. ovde kucam broj ili ime koje odgovara brojevima i ne izbacuje ništa iz imenika.
onaj smart dial ili speeddial ili već kako se naziva kada se kuca npr ime ili broj pa izlazi lista ko sve ima te znakove u sebi...kako se to ovde namešta?
kod z3 je to bilo normalno. ovde kucam broj ili ime koje odgovara brojevima i ne izbacuje ništa iz imenika.
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Tasteri nisu programabilni. Za imenik, ta opcija ne postoji, ali ima neka app, mislim rapdial, da ima to u sebi. Licno, ne koristim takve stvari, jer je imenik odlican, udjes u People, i tapnes search i upisujes ime...
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Evindzer
- Prijatelj foruma
I meni se sviđa kako je rešen imenik i rukovanje njim. Dok prođe malo vremena i navikneš se, posle ćeš se pitati šta ti je tu, uopšte, nedostajalo.
- banet64
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Pon, 30. Mar 2015. 12:32
- :: Blackberry Passport
- :: Lumia 640 DS
kod mene bateri sejver fabrički više crpi bateriju,bez njega baterija traje dan ipo do dva,svega po malo ali igrica nikako i nisam na netu,samo wi-fi,mnogo manje troši bateriju.VeNoM napisao:koliko traje bakterija na ovom mobu uz neko prosecno koriscenje? stavio sam onaj bat saver fabricki ali curi polako. navikao za z3 pa sa lepum koriscenjem isao je 2 dana bez problema ali ovaj dosta slabije.
- VeNoM
- V.I.P. MobilniSvet.com
e sada mi se javio problem još jedan. mislim na androidu sve mi je lako ali ovde mora malo da se čovek pomuči. fb aplikacija radi kao ok. instalirao sam mesindžer itd. ali ...sada ide ono...
kada mi neko pošalje poruku dodje mi obaveštenje kada sam na netu. viber i whatsapp sam isključio da ne stižu dok se ne udje u njih. kako to da namestim na mesendžeru ? izadjem iz njega ugasim i fb ali ipak dodje.
i drugo pitanje da li postoji neki task menager tipa da vidim koje su aplikacije popaljene?
kada mi neko pošalje poruku dodje mi obaveštenje kada sam na netu. viber i whatsapp sam isključio da ne stižu dok se ne udje u njih. kako to da namestim na mesendžeru ? izadjem iz njega ugasim i fb ali ipak dodje.
i drugo pitanje da li postoji neki task menager tipa da vidim koje su aplikacije popaljene?
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Drzis strelicu back, to je task manager. Sto se fb tice , idi u ... i notifications stavi na OFF. WP zahteva malo navikavanja, ali je daleko laksi od Androida. Naravno sve je stvar navike, tako je meni posle iPhona WP sjajno legao, a na Androidu se nikad nisam uspeo snaci, i obrnuto.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Nije wp stvar navike, wp je stvar nazadovanja i komplikacija na koja si primoran, vidi lepo čovel kako je na zelenoj strani, mogu misliti ala pizdi sada. Možda sve istrpi zarad kamere na 930, sjajne su slike.
- Apolo
- Expert
Baraba, Ne bih se bas slozio da je rec o nazadovanju vec prosto o jednostavnijoj platformi. Drugara sam jednog ubedio da predje sa Androida na WP i covek ne zeli vise cuti za Android, a nakon WP kaze da mu je Android previse komplikovan za rukovanje. Ja sam isto tako imao problema kada sam presao sa L520 na G2 mini da se priviknem, i posle 2 meseca sam batalio i vratio se na WP. Ali to ne znaci da nisam ljudima preporucivao Android spram njihovih afiniteta, prosto je nekad i do tebe sta ti vise lezi.
Festina lente.
baraba obozava sony i wp pa je uzivanje citatiEvindzer napisao: O kakvom hejtu si pričao?

- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Apolo, lepo sam se izrazio, nazadovanje za VeNoM, posle Z3, mada je gornji komentar nešto tradicionalno između mene i MioVraga. Inače, lepo si rekao jednostavniji (on je kao kostur u odnosu na dva druga sistema, siromašan je do bola sa manipulacijom, opcijama katastrofa, multitasking nema i to me izluđuje, stavim nešto da updatujem i izađem a on to pauzira, pita me posle da li želim da nastavim, hebo to, to je za mene nazadovanje, iskreno). Da ne idem u off, jer jednog Kutiju ubeđujem da proba 930 zbog kamere. Nisam ja protiv wp, da me neko ne havti pogrešno, ali opcije i manipulacija sistemom u odnosu na andrpid su truba, hteli vi to da priznate ili ne.
- Apolo
- Expert
Baraba, Razuneli smo se:) Nastavi da ga ubedjujes, da ne idemo u off.
Festina lente.
- yocasylver
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pet, 10. Okt 2008. 08:54
- :: Huawei P40 Pro
- kutijagreha
- Banned
- Pridružio se: Uto, 05. Jul 2011. 21:41
- :: Telefon na pipanje
- Kontakt:
Bas zbog ovoga i ne bih probao 930. Jeste da je kamera zlo (jos parice u dzep),ali preko nekih stvari ne mogu da predjem. To je i dokaz da mi kamera nije toliko bitna koliko drugi misle da jesteBaraba napisao:Apolo, lepo sam se izrazio, nazadovanje za VeNoM, posle Z3, mada je gornji komentar nešto tradicionalno između mene i MioVraga. Inače, lepo si rekao jednostavniji (on je kao kostur u odnosu na dva druga sistema, siromašan je do bola sa manipulacijom, opcijama katastrofa, multitasking nema i to me izluđuje, stavim nešto da updatujem i izađem a on to pauzira, pita me posle da li želim da nastavim, hebo to, to je za mene nazadovanje, iskreno). Da ne idem u off, jer jednog Kutiju ubeđujem da proba 930 zbog kamere. Nisam ja protiv wp, da me neko ne havti pogrešno, ali opcije i manipulacija sistemom u odnosu na andrpid su truba, hteli vi to da priznate ili ne.