Nokia N97
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Jesi u pravu si.
Idi malo u nazad, ne znam tacno na kojoj strani u ovoj temi, imas link gde je prikazano kako da se ispravi ta greska.
Idi malo u nazad, ne znam tacno na kojoj strani u ovoj temi, imas link gde je prikazano kako da se ispravi ta greska.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
Sale_M, ja sam napunio skoro 8 gb muzike filmova igrica nekih klipova, ne primjecujem da sporije radi u odnosu na prve dane koriscenja. 60sec jos dok sam pratio prve postove o guljenju kamere znas kako otvaram poklopac kao da ce sve eksplodirati milimetar po milimetar i za sad nema znakova guljenja kamere 

nokia 6630 nokia 6500 s, nokia n97
Ninolina, problem sa klackanjem leve strane imam i ja, i takodje me nervirao i dao sam ga na servisu u Alfacopy. Nakon 5 dana vratili su mi mobilni ne taknut sa obrazlozenjem da svi aparati imaju to malo klackanje zbog toga sto na levu stranu ima samo jedan drzac, a na desnu dva. Istrazivao sam malo po salonima i prijateljima koji imaju N97 i primetio isti problem. Tako da budi spokojna-defekt je univerzalan.
Da li ima neko info hoce li biti Adobe flash media player za N97? Ima puno strana na netu koje se ne mogu otvoriti zbog toga.
Da li ima neko info hoce li biti Adobe flash media player za N97? Ima puno strana na netu koje se ne mogu otvoriti zbog toga.
Ja i drugar pravimo vec 5,6 dana uporedne testove ,ja sa Omniom HD a on sa n97, i zakljucak je da on prodaje svoju N97 sutra,tj vec je prodao!!!
Znaci sve sem hardverske tastature je bolje na omnii cak je brze kucam poruke od njega na full QWERTY tastaturi u landscape modu na omnii nego on na hardverkoj tast..,i jos nesto kamera je losa da je to nenormalno. 

>> N7100 <<
dimi89, tebra gps iskreno nista nije brzi,tu su sekunde u pitanju,tako da nema razlike,eto pitaj ninolinu,fix hvata za 18sec hlada start tako i svaki tel iz hladnog,a na omniji mi je sporo: pokretanje apps uzas sporo kamera je spora nekako,skrol kasni 1 sec itd;-) na zalost nisam snimao video a imam taj obicaj da radim,samo sam ga slikao par puta i to je to slike su bruka kao i video,oduvao je inov8 sto se mene tice.
- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Kao sto se iz potpisa vidi...Pazario sam N97.
No,u startu se javio problem,u vidu restartovanja.
Jednostavno kada "udjem" u meni,pustim film,pokrenem applikaciju,sta bilo...ubrzo se restartuje sama od sebe.Rekamirao sam problem,covek odradio Hard Reset,ubedjujuci me da ce to resiti problem.Medjutim,problem se nastavio,ali,mnogo redje.
Recimo,kod aktivnog "cackanja" se restartovao na svakih 3min.,sada,nakon Hard Reset-a,2-3 puta dnevno.
O cemu je problem?
Da li bi UpDate resio problem?...ili je stvar hardverske prirode?

No,u startu se javio problem,u vidu restartovanja.
Jednostavno kada "udjem" u meni,pustim film,pokrenem applikaciju,sta bilo...ubrzo se restartuje sama od sebe.Rekamirao sam problem,covek odradio Hard Reset,ubedjujuci me da ce to resiti problem.Medjutim,problem se nastavio,ali,mnogo redje.
Recimo,kod aktivnog "cackanja" se restartovao na svakih 3min.,sada,nakon Hard Reset-a,2-3 puta dnevno.
O cemu je problem?
Da li bi UpDate resio problem?...ili je stvar hardverske prirode?

- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
cale, imala sam sličan problem sa gašenjem (nije se restartovao, već se baš sam od sebe gasio tel) N97-ice sa prethodnom verzijom firmware-a tj. v11, mada nije bio toliko čest kao kod tebe. Sa najnovijim firmware-om v12 nisam imala taj problem. Ne znam koji firmware imaš trenutno, ali verujem da sa v12 možeš da rešiš taj problem 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***