Nokia N82

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Uto, 29. Avg 2006. 20:31

Post od dusanN70 »

Da li postoji mogucnost da se iskljuci zvuk kamere prilikom slikanja!!! Ja nisam nasao, i pretpostavljam da ne moze zbog one "privatnosti" ali ajde da pitam!? 8)

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Čet, 20. Mar 2008. 06:36

Post od Butters »

Ne moze da se iskljuci zvuk u opcijama kamere, ali moze ako izaberes profil silent ili neki koji ne ispusta zvukove 8)

dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od dusanN70 »

Pa ne moze ni tako... :P
Meni i u silent modu SKLJOCA, sto me sve vise nervira, ali odvikavam se polako od voajerskog slikanja... :D :D :D

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Butters »

Mora da skljoca, a ne cuje se to napolju! Mislim, pretpostavljam da ne voajerises po sobi. Eventualno neka zurka, ali se onda ne cuje od muzike :D

milann
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Ned, 23. Okt 2005. 09:11
:: Xiaomi Mi 9

Post od milann »

gallee napisao: e sad, to savrseno radi sa svakom telefonu ali na ovom ne jer nema olovcicu!
Možeš dobiti olovčicu preko aplikacije magickey, ovde sam već postavio download.

A što se tiče zvuka na kameri možete da probate da ga isključite preko patcha za kameru. Kucajte u google ˝Camera sound off (patch)˝ i verujte u čuda :D

Sale_M
Akcionar Mobilnog Sveta
Akcionar Mobilnog Sveta
Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
:: HUAWEI P40 Pro +
:: HUAWEI P40 Pro

Post od Sale_M »

Zvuk prilikom fotografisanja iskljucujete tako sto u Profilima odaberete warning tones na Off 8)
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet

dusanN70
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od dusanN70 »

Dzaba... :cry:
Ne moze nikako (u silet modu je vec namesteno warning tones: off) :cry: ... Odustajem... :smutny:

ps: Ipak cu potraziti neki patch! :unsure:

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Butters »

Nece ti to pomoci! Kad iskljucis warning tones ti kad slikas cujes samo mali skljoc i to socivo radi mehanicki, a nije softverski! A ne znam zasto ti to smeta, jedva i da se cuje :?

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
:: Google Nexus 6P
Kontakt:

Post od cale »

Kada sam je pazario bilo je sve u redu,vremenom je poceo da mi se javlja ovaj problem http://www.youtube.com/watch?v=5snusOHaeYk :disgust: Da li i vi imate slicnih problema?

Gallee..
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Apr 2006. 09:37

Post od Gallee.. »

kakav bre problem?!

ja je imam mesecak dana i nikakav problem ne primecujem..
N-Naravno..!
ZIVIM ZA LETNJI RASPUST..!

dojlimi
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Čet, 22. Dec 2005. 22:35

Post od dojlimi »

zna li neko zasto je eldar u svom testu n82 napisao ovo:

"Video klip koji se nalazi na primeru smo snimili u najboljem kvalitetu – on je prilično dobar za gledanje na ekranu mobilnog telefona i jedan od boljih na tržištu ali i dalje ne može da se poredi sa onim koji omogućava model Nokia N93, a opet je u liniji sa onim koji se kreira modelom N93i"

????? :? :?
A N D R O I D

bigmag
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 09. Feb 2006. 03:51

Post od bigmag »

Ljudi jedno pitanje za vas, trenutno sam u USA i planiram da uzmem N82 ovde, e sad me interesuje da li cu morati da ga dekodiram kada dodjem u Srbiju ili ne i ako neko moze da mi preporuci neki sajt sa kojeg mogu da ga kupim ovde bilo bi lepo!!!

Veliki pozdrav za sve vas!!!
.::HTC Desire Z::.

bygynon
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sub, 13. Okt 2007. 06:13

Post od bygynon »

bigmag, probaj na www.pricegrabber.com . Unesi i zip code mesta u kome si pa ces naci koja ti je radnja najpovoljnija kako zbog cene tako i zbog dostave. Ako pod stavkom Carriers stoji Unlocked, mislim da ti je problem oko dekodiranja resen, ali raspitaj se jos.

Ruka
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 16. Jun 2008. 22:07

Post od Ruka »

E Cao ljudi,ja sam nov ovde!Moram nesto VAZNO da vas pitam!!!Pre 3-4 godine sam imao onaj mali SIEMENS MC60,znate ga sigurno!Bas u to vreme bas taj telefon je bio na akciji MTS'a.Kad sam ga kupio,negde u Balkanskoj 35 ili tako nesto (ne sa tom akciom,kao nov ne skidan sa mreze),shvatio sam da je bio skinut sa MTS'a jer je imao na desktopu MTS'ov logo kao pozadinu koja nije NIKAKO NIKAKO mogla da se skine,bilo da sam stavio novu pozadinu ili obrisao sve koje imam ili... nikako nije mogla da se skine!!!Iritiralo me je dok nisam kupio nov tel.Ovako ide pitanje:Ja planiram za koji dan da kupim N82 preko MTS'a sa nekim od paketa kao Bel Fresh ili Mix.DALI cu mozda imati nekakve probleme kao kod MC60 sa nekim MTS'ovim logovima,zapecacenim logovima,temama ili,...ILI ce biti nov kao kupljen nov u nekoj od boljih prodavnica mobilnih telefona kao Com Trade Shop ili...MOLIM VAS ODGOVORITE,PLZ!!!! Hvala u napred.

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Neces imati problema sa "MTS'ovim logovima,zapecacenim logovima,temama"...Jedino sto ce biti "problem" je to sto neces moci da koristis kartice drugih operatera vec samo MTS 8)

cale
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od cale »

Postavicu mozda glupo pitanje.Negde sam na NET-u procitao da bi trebalo s' vremena na vreme izvrsiti kalibraciju Accelerometer-a :? Ako je istina,nakoji nacin se to radi? :blinky:

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

cale, možeš preko programa nokmote da izvršiš kalibraciju tj. svaki put kad startuješ novu verziju tog programa on traži da se izvrši kalibracija accelerometra.
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

E,ja sam imao cudan problem. Nekako sam zeznuo bateriju :| Stojao mi tel ceo dan na punjacu(i punio se), i kad sam ga skinuo,ugasio se posle 2 sata. Pri pokusaju da ga upalim,pisalo je "Phone startup failed,contact retailer" i ja uvatim,krenem da ga njakam,punjacem,i uspem da jump-start-ujem bateriju, i od tada radi :? Hm.
A ovo za Skljocanje kamere,pa ja cim stavim meeting ili silent,kamera se ne cuje. Cuje se mozda ono unutra,ali ono SKLJOC ne :)
Nokia E71... Elegant, but deadly

bestboy
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 23. Jan 2007. 03:10

Post od bestboy »

kapoerista90 napisao: Cuje se mozda ono unutra,ali ono SKLJOC ne :)
Баш то ;)
Јел зна неко чему служи она рупица на дну фона?
Иначе фон скроз доообар :)
Слобода или смрт

Butters
Entuzijasta
Entuzijasta

Post od Butters »

bestboy napisao:Јел зна неко чему служи она рупица на дну фона?
Pa valjda mikrofon

Odgovori