Nokia N82
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Možeš dobiti olovčicu preko aplikacije magickey, ovde sam već postavio download.gallee napisao: e sad, to savrseno radi sa svakom telefonu ali na ovom ne jer nema olovcicu!
A što se tiče zvuka na kameri možete da probate da ga isključite preko patcha za kameru. Kucajte u google ˝Camera sound off (patch)˝ i verujte u čuda

- cale
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 01. Nov 2004. 23:38
- :: Google Nexus 6P
- Kontakt:
Kada sam je pazario bilo je sve u redu,vremenom je poceo da mi se javlja ovaj problem http://www.youtube.com/watch?v=5snusOHaeYk
Da li i vi imate slicnih problema?

zna li neko zasto je eldar u svom testu n82 napisao ovo:
"Video klip koji se nalazi na primeru smo snimili u najboljem kvalitetu – on je prilično dobar za gledanje na ekranu mobilnog telefona i jedan od boljih na tržištu ali i dalje ne može da se poredi sa onim koji omogućava model Nokia N93, a opet je u liniji sa onim koji se kreira modelom N93i"
?????

"Video klip koji se nalazi na primeru smo snimili u najboljem kvalitetu – on je prilično dobar za gledanje na ekranu mobilnog telefona i jedan od boljih na tržištu ali i dalje ne može da se poredi sa onim koji omogućava model Nokia N93, a opet je u liniji sa onim koji se kreira modelom N93i"
?????

A N D R O I D
bigmag, probaj na www.pricegrabber.com . Unesi i zip code mesta u kome si pa ces naci koja ti je radnja najpovoljnija kako zbog cene tako i zbog dostave. Ako pod stavkom Carriers stoji Unlocked, mislim da ti je problem oko dekodiranja resen, ali raspitaj se jos.
E Cao ljudi,ja sam nov ovde!Moram nesto VAZNO da vas pitam!!!Pre 3-4 godine sam imao onaj mali SIEMENS MC60,znate ga sigurno!Bas u to vreme bas taj telefon je bio na akciji MTS'a.Kad sam ga kupio,negde u Balkanskoj 35 ili tako nesto (ne sa tom akciom,kao nov ne skidan sa mreze),shvatio sam da je bio skinut sa MTS'a jer je imao na desktopu MTS'ov logo kao pozadinu koja nije NIKAKO NIKAKO mogla da se skine,bilo da sam stavio novu pozadinu ili obrisao sve koje imam ili... nikako nije mogla da se skine!!!Iritiralo me je dok nisam kupio nov tel.Ovako ide pitanje:Ja planiram za koji dan da kupim N82 preko MTS'a sa nekim od paketa kao Bel Fresh ili Mix.DALI cu mozda imati nekakve probleme kao kod MC60 sa nekim MTS'ovim logovima,zapecacenim logovima,temama ili,...ILI ce biti nov kao kupljen nov u nekoj od boljih prodavnica mobilnih telefona kao Com Trade Shop ili...MOLIM VAS ODGOVORITE,PLZ!!!! Hvala u napred.
- kapoerista90
- Expert
- Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49
E,ja sam imao cudan problem. Nekako sam zeznuo bateriju
Stojao mi tel ceo dan na punjacu(i punio se), i kad sam ga skinuo,ugasio se posle 2 sata. Pri pokusaju da ga upalim,pisalo je "Phone startup failed,contact retailer" i ja uvatim,krenem da ga njakam,punjacem,i uspem da jump-start-ujem bateriju, i od tada radi
Hm.
A ovo za Skljocanje kamere,pa ja cim stavim meeting ili silent,kamera se ne cuje. Cuje se mozda ono unutra,ali ono SKLJOC ne

A ovo za Skljocanje kamere,pa ja cim stavim meeting ili silent,kamera se ne cuje. Cuje se mozda ono unutra,ali ono SKLJOC ne

Nokia E71... Elegant, but deadly