Nokia 6220 classic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
A koji adapter koristiš,onaj klasični 2.5mm na 3.5mm ili onaj sa sve mikrofonom i tasterom za javljanje,ako ima uopšte takav, jer ovako sa običnim slušalicama i običnim adapterom nemoguće je pričati "handsfree"???
BTW, umalo da zaboravim da pitam na koju foru može da se isključi "capture tone",školjocanje prilikom slikanja,pretražio sam sve opcije,čak i tu za "capture tone" u samoj kameri i nigde nema opcija "no tone",već samo da se izabere ton prilikom škljocanja (ima samo 4 ponuđena tona)!!!
BTW, umalo da zaboravim da pitam na koju foru može da se isključi "capture tone",školjocanje prilikom slikanja,pretražio sam sve opcije,čak i tu za "capture tone" u samoj kameri i nigde nema opcija "no tone",već samo da se izabere ton prilikom škljocanja (ima samo 4 ponuđena tona)!!!
Born to be wild!!!
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
Zmaj, pisao sam ja o tome ranije. Pogledaj ovo i sve ce ti biti jasno
viewtopic.php?t=17602
Nasao sam na netu starije verzije softvera, pa se pitam da li postoji sansa da se vrati neka starija verzija?
viewtopic.php?t=17602
Nasao sam na netu starije verzije softvera, pa se pitam da li postoji sansa da se vrati neka starija verzija?
Šta se dešava sa tim adapterom,je l ima adapter mikrofon ili mora neka budževina? A da i koje su to Pioneer slušalice,pretpostavljam isto bubice,koji model?Zmaj napisao:A koji adapter koristiš,onaj klasični 2.5mm na 3.5mm ili onaj sa sve mikrofonom i tasterom za javljanje,ako ima uopšte takav, jer ovako sa običnim slušalicama i običnim adapterom nemoguće je pričati "handsfree"???
Born to be wild!!!
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- Pridružio se: Čet, 23. Mar 2006. 22:18
- :: Note 4
- :: Note 10 lite
Kupio sam ovaj telefon,pa me zanima gde da trazim aplikacije,teme i ostalo.Ne trebaju mi linkovi vec samo informacija od kog telefona odgovaraju.Naime,retko u popisu telefona nadjem 6220 vec obicno ( Nokia 3250 | Nokia 5500 | Nokia 5700 | Nokia 6110 Navigator | Nokia 6120 | Nokia 6121 | Nokia 6290 | Nokia E50 | Nokia E51 | Nokia E60 | Nokia E61 | Nokia E62 | Nokia E61i | Nokia E65 | Nokia E70 | Nokia E90| Nokia N71 |
Nokia N73 | Nokia N75 | Nokia N76 | Nokia N77 | Nokia N80 | Nokia N81 |
Nokia N81 8GB | Nokia N82 | Nokia N91 | N91 8GB | Nokia N92 | Nokia N93 | Nokia N93i | Nokia N95 | Nokia N95 8GB | N96 ).Posto sam imao N73 i za istu imam dosta aplikacija,zanima me da li odgovaraju za ovaj telefon.Unapred zahvaljujem
Nokia N73 | Nokia N75 | Nokia N76 | Nokia N77 | Nokia N80 | Nokia N81 |
Nokia N81 8GB | Nokia N82 | Nokia N91 | N91 8GB | Nokia N92 | Nokia N93 | Nokia N93i | Nokia N95 | Nokia N95 8GB | N96 ).Posto sam imao N73 i za istu imam dosta aplikacija,zanima me da li odgovaraju za ovaj telefon.Unapred zahvaljujem
LG G2 Black,16GB
Za aplikacije u 99% nije bitno za koji je telefon, bitno je samo da je za s60v3. Jedino ako piše da ima različite verzije za FP1 ili FP2 (6220c je FP2). Kod igara isto tako nije bitno dok su za s60v3. Kod tema treba da skidaš fp2 verzije (radiće i ove za fp1).
Poslednja izmena od telep u Sre, 10. Jun 2009. 22:03, izmenjeno 1 put ukupno.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- jerkann
- Mobil manijak
Izasla je nova verzija softvera za ovaj telefon 05.15.
Pokusao sam da je hakujem sinoc na hiljadu razlicitih nacina ali nije htelo.
Sto se tice najnovije verzije softvera, naizgled nista menjano, ali telefon je mnogo brzi. Nisam mogao da verujem, ali bas kao pravi dumb telefon.
S obzirom da imama napravljen sertifikat, ovako nesto mi je bas trebalo.
Pokusao sam da je hakujem sinoc na hiljadu razlicitih nacina ali nije htelo.
Sto se tice najnovije verzije softvera, naizgled nista menjano, ali telefon je mnogo brzi. Nisam mogao da verujem, ali bas kao pravi dumb telefon.
S obzirom da imama napravljen sertifikat, ovako nesto mi je bas trebalo.
- shocky
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
- :: Samsung A52s
Svaki put kada ugasim mob i upalim ga stoji mi blokiran na onom belom ekranu gde pise NOKIA plavim slovima, zatim moram da izvadim bateriju i da ga ponovo ukljucim i tada je sve ok. Jel mislite da je ovo neki kvar u software ili hardweru?
Mob sam uzeo preko MTS u Oktobru prosle god, cini mi se. Valjda je garancija 1god.
Mob sam uzeo preko MTS u Oktobru prosle god, cini mi se. Valjda je garancija 1god.
Najverovatnije je softverska greska.
Trebao bi odraditi format telefona i mem. kartice ali kada formatiras gubis sve podatke u njemu (imenik, sms, instalirane programe...)
Imas dva nacina formatiranja telefona:
1.) soft reset: kucas kod *#7370#
2.) hard reset: ugasis telefon pa drzis istovremeno zelenu slusalicu + * (zvezdicu) + broj 3 i zatim taster za on/off, držiš tako sva četiri tastera dok se telefon ne uključi i dok se na ekranu ne pojavi odabir lokacije.
Trebao bi odraditi format telefona i mem. kartice ali kada formatiras gubis sve podatke u njemu (imenik, sms, instalirane programe...)
Imas dva nacina formatiranja telefona:
1.) soft reset: kucas kod *#7370#
2.) hard reset: ugasis telefon pa drzis istovremeno zelenu slusalicu + * (zvezdicu) + broj 3 i zatim taster za on/off, držiš tako sva četiri tastera dok se telefon ne uključi i dok se na ekranu ne pojavi odabir lokacije.
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●
- jerkann
- Mobil manijak
shocky, nesto ti je ubagovao softver. Moja ti je preporuka da lepo odes i zamenis telefon kad vec imas vazecu garanciju. Pravac prodavnica, dobar dan dosao sam da zamenim telefon, hvala najlepse dovidjenja - problem resen.
ja sam na k770i imao godinu dana. ne znam za 6220c ali sigurno nije manje od toga.
ja sam na k770i imao godinu dana. ne znam za 6220c ali sigurno nije manje od toga.
- AnGeL oF LoVe
- Mobil stručnjak
- shocky
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
- :: Samsung A52s
IDzO, hvala na objasnjenju kako se radi. Videcu da uradim, mada bi me posle udavila sva ta instalacija programa itd.
jerkann, eh kada bi se to tako lako radilo, da samo trazis da ti zamene. Bilo sta sto odneses pod garancijom prvo se probao da se popravi, pa ako u odredjenom roku (koji mislim da je jos uvek oko 40 dana) ne poprave onda je zakonski obavezno da ti zamene.
jerkann, eh kada bi se to tako lako radilo, da samo trazis da ti zamene. Bilo sta sto odneses pod garancijom prvo se probao da se popravi, pa ako u odredjenom roku (koji mislim da je jos uvek oko 40 dana) ne poprave onda je zakonski obavezno da ti zamene.