Nokia N8

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

deksicom, mogu da ti se pohvalim, da dok sam imao 6630 imao sam oko 2-3 Gb appsa za Symbian... Da li su to bile igre, teme, programi, alati... nebitno, svega sam imao... E sad da li je to za pohvaliti se ili se posramiti... procijeni sam :)
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

deksicom, instalira se normalno i stoji u applications ali jednostavno ne reaguje kad ga pokusam pokrenuti. Isto kao windows kad pokreces .exe file a on ne reaguje. :D Potrazicu jos malo neke druge verzije po netu cim stignem. Pozdrav

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

janka_88, moguce da je neko program sa app-om, ali mozda trebas 2x kliknuti ... Evo, to je meni bio slucaj kad mi je deksicom dao Angry Birds, pa se nisu htjele pokrenuti, a onda sam kliknuo 2x i onda je proradilo, ali sam skontao da telefon malo ledi, pa sam tu igricu skinuo :)

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

zavodnick, ma kliknem ja i 5 puta al ne reaguje na precicu za tu aplikaciju. .

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Vidi vidi kago ga Nokia prezentuje.klik.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

janka_88, sorry, ali tako je kod mene radilo... :( Nemam pojma, zasto kod tebe nece :( Mozda program ima bug ili tako nesto...

igorrrr12
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 19. Maj 2011. 17:18

Post od igorrrr12 »

kupujem uskoro ovaj tel,jel neko moze da mi kaze kako da priverim sigurno da je orginal tel,i da necu biti baksuz da uzmem nesto losije..

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

igorrrr12, pogledaj na youtube-u, imas jako puno videi-a o tome koje su N8 fake ;) I ja sam se to isto pitao :) Prilicno su iste, ali kad ih upalis... :cry:

igorrrr12
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od igorrrr12 »

pa kupujem ih od mtela...sad me interesuju dal bi oni uzeli nesto losiji tel i meni uvalili,mada msm da je to tesko moguce..

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

igorrrr12, od m:tel-a u Republici Srpskoj? E njima nemoj da dajes pare, jer pojma nemaju o telefonu, a onda kad ti se pokvari ili nesto salju te na neka mjesta gdje "mozes" da ih popravis... :D

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

igorrrr12, ne vjerujem da bi oni sad namjerno uzeli neki losiji model kao ni svaki drugi prodavac. Ako te potrefi neki model da ima problema to sigurno nije jer su oni to namjerno tako htjeli. Njima je takodje u cilju da imaju sto manje reklamacija i popravki i tako tih stvari. Mada je po meni suludo davati njima pare koje traze za telefone, pogotovo sto te jos vezu ugovorom.

igorrrr12
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od igorrrr12 »

pa da evo danas sam gledao na piku telefon n8 nov 620 km,a kod njih mi ispadne 649 na ugovor od dve godine ,gde je pretplata 20 km... ne vidim tu logiku ..tj ima i druga opcija po xxl tarifi za 399 km al tu je pretplata mesecna (2 godine) 40 km..samo sto ja ako uzimam preko mtela na tarifu 2 godine,20 km mesecno,650 km..na pocetku imam uplatu od 150 km sa strane,tako da me tel izadje 450 km..

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

Znam kakvi su uslovi i kakva je ponuda mtel-a jer zivim u Banja Luci. Da taj iznos podijele na primjer kroz mjesece koje si pod ugovorom ili da ga daju na 6 ili 12 mjeseci to bi vec bilo nesto. Stvar je u tome sto odma kes dajes za te pare i tu se jedino isplati uzet N8 na XXL ili na XL ali je onda pretplata 40KM + PDV odnosno 80KM + PDV. Sad ti vidi da li ti se isplati da osim sto dadnes 399KM za mob svaki mjesec odvajas jos minimalno 50KM za pretplatu mjesecno...

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

janka_88, jedino ako nece da koristi taj telefon :D mislim taj broj, ali ni to se ne isplati jer 2 godine placas po 50 KM mjesecno, i jos sad blebnes toliko para za njega...
igorrrr12, bas ti zato govorim da "ovim nasima" ne daj te pare... Bolje je da ga kupis novog negdje u prodavnici za 700 KM nego to da radis !

nbbulevar
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 25. Jan 2008. 16:15

Post od nbbulevar »

Pozdrav svima nisam bio na ovom forumu sto godina, menjao sam sve nokie do sad i samo njih nosim dosla je i n8, ono sto me uzasno nervira a pocelo je sa novim simbijanom je nemogucnost resenje sms outboxa iako stikliram na setings da necu poruke da mi idu u oubox na donjoj opciji ne moze da se stavi 0 poruka, znaci uvek je najnovija 1 u outboxu, dalje converzacija u porukama me isto tako nervira namestio sam da poruke prvo idu u inbox ali sve odlazne i dolazne zavrsavaju u converzaciji, na c6-01 sam to nekako resio ne secam se kako ali na n8 ne mogu.
Jel ima neko resenje.

Malo me razocarao ekran na N8 isti je amoled kao na c6-01 ali se manja rezolucija polazala mnogo bolje pozzz.

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

nbbulevar, Kako misliš manja rezolucija svi S3 telefoni imaju istu, možda si mislio veličina ekrana, jer naravno da će 640x360 lepše da izgleda na 3.2 nego na 3.5 inča.
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

nbbulevar, ne znam sta je kod tebe problem sto se tice poruka. Jer i na N8 imas opciju da biras sta ce ti se otvoriti kad ti stigne poruka, da li konverzacija ili samo pojedinacna poruka i sta da ti se prvo otvori.

nbbulevar
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 25. Jan 2008. 16:15

Post od nbbulevar »

da mislio sam na ince 3.2 je mnogo lepse, a sto se tice konverzacija stavio sam da ide u inbox ja govorim o odlaznim porukama o outboxu njih ne mogu da iskljucim da se nepojavljuju jer cim ima u outboxu odmah ima i u konverzaciji to hocu da iskljucim a ne moze idi na setings mesage pa other i probaj da stavis da u outboxu bude 0 poruka...

igorrrr12
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik

Post od igorrrr12 »

da u pravu ste ovo za mtel,ne znam sto su stavili tu cenu od 650 km na te pakete od 24 meseca gde je mesecna pretplata 40 km,previse stvarno...najverovatnije da cu ga uzeti novog u nekom shopu a ne preko ugovora..hvala momci

janka_88
Expert
Expert

Post od janka_88 »

igorrrr12, mozda si ti pogresno vidio, jer na pretplatu od 40KM+PDV telefon kosta 399KM. ;) A ako uzmes sa nekim od ovih novih Smart paketa gdje imas ukljucen internet saobracaj onda ti je mob jos 50 KM jeftiniji. Sve ti pise na mtel stranici detaljno. ;)

Odgovori