Nokia N73

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
take it easy
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 08. Jun 2007. 19:59

Post od take it easy »

Pozz! ja imai 1 pit. u vezi TIM serijama!Da li imaju serijki problemi ili neke problemi?hvala unapred

Jeja8
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 20. Maj 2007. 20:47

Post od Jeja8 »

@saint, izvini ali ne znam.Probaj preko BT-a na komp pa sa kompa na novi mob.

@ take it easy Nisam cula da ima nekih prob. ali postoji jedqan rizik,a to je,da ti mob skiddani sa TIM-a moraju da se otkljucaju,dekodiraju... a to kao sto znas sa smart phone mobilnim i nije bas posao ko od sale,tako da opet nosis rizik kako je otkljucan i dekodiran. I uz njega dobijas 128MB karticu i naravno upakuju ti ga u neku njihovu kutijicu. A ostalo je jos par radnji koje produju mob u originalnoj crnoj kutiji sa 2GB karticom i svom pratecom opremom!

Pozzzz 8)

UnknownPerson
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 14. Jun 2007. 12:29

Post od UnknownPerson »

U kojim prodavnicama su sa 2gb karticom i original telefoni????
telefon je extra, jel istina da je mnogo spor?? :lol:

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

saint, u čemu je problem sa AAC fajlovima? Pomoću FExplorer-a ili Profi Explorer-a komotno možeš da prebacuješ sve fajlove sa N70 na ostale uređaje preko BT-a.

take it easy, nema nikakvih problema sa TIM-ovim telefonima i ne moraju da se otključavaju jer TIM nikad (ili vrlo retko) zaključava svoje telefone.

UnknownPerson, nije istina da je spor...

darkdiz
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 11. Jun 2007. 09:58

Post od darkdiz »

Pozz. 4all. Posto sam novi korisnik tel n73me zanima me dali ima neki program za kucanje sms preko kog mogu da ubacim smaylie i neke simbole. hvala unapred

take it easy
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Pet, 08. Jun 2007. 19:59

Post od take it easy »

opet hvala na odg. Mnogo ste pomogli :)

UnknownPerson
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Čet, 14. Jun 2007. 12:29

Post od UnknownPerson »

Da li je velika razlika izmedju telefona sa TIM mreze i onog koji nije skidan sa mreze??? :unsure:
I koju prodavnicu preporucujete???

Miškoni
Administrator
Administrator
Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
:: Samsung S7
:: Huawei Y6

Post od Miškoni »

UnknownPerson, ta pitanja oko razlike nemaju baš nekog smisla, ali eto, ljudi stalno postavljaju ista pitanja iako smo mnogo puta na forumu odgovorili na njih. Sem oznake mreže i minimalno modifikovanog softvera nema nikakve razlike. Maska može da se promeni kao i softver.

Svaka prodavnica koja ti ponudi full pakovanje uz normalnu dozu ljubaznosti, ok cenu i garanciju na sve je za preporuku. Na tebi je da se raspitaš direktno u prodavnicama čije telefone imaš na linkovima ispod...

http://www.mobilnisvet.com/mobilni-cenovnik
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1084/Nokia/N73
http://www.mobilnisvet.com/mobilni/1422/Nokia/N73-Music

morris55
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 04. Jun 2007. 14:50

Post od morris55 »

prijatelji da li je iko od vas imao problema sa tastaturom?imam n73 me i kupio sam ga prije 10dana i mob je fantastican samo mi lijevi taster iznad tastera za poziv ispusta pomalo cudan zvuk?!dal je neko od vas imao slicnih iskustava?mob mi je pod garancijom naravno pa mislim da ga odnesem na servis al ne znam da li to tretiraju kao kvar uopste jer ovakav zvuk nije bio definitivno kad sam ga kupio vec od danas dok sam tipkao poruku.ajd ako je ko imao slicnih iskustava nek napise.
pozdrav svima

Sanja80
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 11. Jun 2007. 21:45

Post od Sanja80 »

Ljudi, jel zna neko da mi kaze gde sigurno moze da se nadje ovaj tel da nije skidan sa mreze, sa svim sto treba da ide uz njega i koja mu je cena (kazete da takav tel. moze da se nadje samo na par mesta). Gledala sam cene na sajtu, ali to je za ove sa tim-ove mreze, neki su mi rekli da imaju i original ali da uz njega ne ide nikakva kartica sto mi je malo sumnjivo, zar ne? Pozz

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

sve mi nekako smrdi da su te music edition bez mem. kartice koje navodno nisu sa tim mreze zapravo obicne n73jke prepakovane u crne maske i sa tastaturom koja umesto znaka za multimediju ima notu.. hm, mislim da sam u pravu..
::luv phonez::

saint
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 02. Sep 2006. 07:10

Post od saint »

gde mogu da pronadjem programe FExplorer-a ili Profi Explorer? Da li ih imam u telefonu ili moram da ih skidam sa nekog sajta?
saint

janka_88
Expert
Expert
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2005. 12:14
:: Samsung S21 Ultra 5G

Post od janka_88 »

Sanja80, pazi ja sam se raspitivao po Italiji i cak na Nokijinom sajtu su mi rekli da se uz obicnu
N73 ne isporucuje nikakva mem. kartica a ovo sto prodavaci ubacuju u paket od 128MB ne znam stvarno sta bi rekao, mozda da lakse prodaju fon jer te od 128MB su skoro dzabe... zato nemoj da te cudi ako na N73 ne dobijes karticu. Ja sam kupio odmah nakon kupovine i 1GB za 15eura ovdje u BL i telefon radi kao zmaj. Dok za N73ME nisam se raspitivao tako da ne mogu nista reci.

Sanja80
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Pon, 11. Jun 2007. 21:45

Post od Sanja80 »

Da, zaboravila sam da naglasim da mislim na N73 ME, uz njega bi trebalo da se dobije i kartica od 2gb, jel tako? Cini mi se da je djoxie sasvim u pravu, tako da stvarno ne znam kako i gde da nadjem original, a jos nisam na licu mesta (u Beogradu) :)

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

@sanja80:
originala je bilo po beogradu sigurno do pre mesec, mesec i po dok nije stigao veci kontigent ovih iz italije, necu da ti sugerisem da ne bi ispala reklama, ali prave su one n73me koje se krecu u rasponu od oko 350e pa navise do skoro 500 koliko kosta u shopovima zvanicnih zastupnika, kod kojih ces, naravno morati da platis i pdv. nadam se da nisam povredrio pravilnik foruma, ako jesam unapred se izvinjavam.
Poslednja izmena od djoxie u Sub, 16. Jun 2007. 14:11, izmenjeno 1 put ukupno.

srale7
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 16. Jun 2007. 14:15

Post od srale7 »

mislim kupit ovaj mob, tocnije me, ali me plasi joystic. pa ako netko ima konkretno iskustvo neka javi.

i koliko kosta novi, znaci izmjena joystica?

sssikisss
Entuzijasta
Entuzijasta
Pridružio se: Pon, 27. Mar 2006. 14:04

Post od sssikisss »

ljudi meni se totalno ogulila maska na N73 a sad je pocela i tastatura,gde mogu da se kupe nove ali da pristojno izgledaju? :? :uhuh: :(

blaster90
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Sre, 06. Jun 2007. 19:32
Kontakt:

Post od blaster90 »

Imam N73 vec 5-6 meseci, u original pakovanju(paklapa se imei, nalepnica sa hologramom tako da kutija ne moze da se otvori a da se ta nalepnica ne pocepa,...) i nisam dobio mem. karticu, ali i bolje jer bi bila malog kapaciteta pa sam kupio od 2gb.
Ja sam maskom zadovoljan, ima samo jednu malu ogrebotinu od pada i nista vise
Sve ostao je perfektno, osim sto se nekad(nije mi se skoro desilo) zabaguje pa ne mogu nikoga da pozovem, ali samo ga restartujem i radi perfektno...

saint
Novajlija
Novajlija
Pridružio se: Sub, 02. Sep 2006. 07:10

Post od saint »

Ne mogu da instaliram FExplorer na Nokia 73 ME. Verzija FExplorera je 1.17 a probao sam i sa 1.15 i non stop dobijam poruku file is not suported. Na N70 sam sve ovo instalirao bez probema.

Pomoc!
saint

Robibd
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Ned, 17. Jun 2007. 16:11

Post od Robibd »

ljudi imam problem, kupio sam nokiu n73 me ali nikako ne mogu ga podesim blutut slusalicu, molim za pomoc a potrebna mi je jer me policija stalno kaznjava zato sto pricam i vozim :uhuh:

Odgovori