Nokia 6220 classic
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- shocky
- Entuzijasta
- Pridružio se: Sub, 04. Feb 2006. 04:21
- :: Samsung A52s
Hvala na odgvoru i savetu.
Tesko mi je da nadjem neku temu a da bude sve kako treba. Uvek nesto fali, ne vidi se sat najbolje, ne vidi se prilikom pisanja poruka kolko sam karaktera ispucao i tome slicno. Nasao ovu kad ono i njoj nesto fali. Cesto i bude da ikonice u meniju ne budu zamenjene grafikom teme nego ostanu pojedinu u originalu sto me takodje nervira ali ne smeta za razliku od ovog sto sam naveo.
Tesko mi je da nadjem neku temu a da bude sve kako treba. Uvek nesto fali, ne vidi se sat najbolje, ne vidi se prilikom pisanja poruka kolko sam karaktera ispucao i tome slicno. Nasao ovu kad ono i njoj nesto fali. Cesto i bude da ikonice u meniju ne budu zamenjene grafikom teme nego ostanu pojedinu u originalu sto me takodje nervira ali ne smeta za razliku od ovog sto sam naveo.
- Super Sayian
- Mobil fan
- Pridružio se: Uto, 22. Maj 2007. 08:40
Ne mora biti hakovan, tema treba da bude podpisana (sign)
nego... imam i ja jedan problem sa ovim telefonom...
U porukama mi ne stoji ime osobe koja je poslala nego samo broj, bez obzira da li je u imenku upisan sa prefiksom +381 ili samo 06. Nemam duple brojeve (isto ime ili razlicito ime sa istim brojem), takođe nema veze da li koristim memoriju telefona ili sim memoriju.
nego... imam i ja jedan problem sa ovim telefonom...
U porukama mi ne stoji ime osobe koja je poslala nego samo broj, bez obzira da li je u imenku upisan sa prefiksom +381 ili samo 06. Nemam duple brojeve (isto ime ili razlicito ime sa istim brojem), takođe nema veze da li koristim memoriju telefona ili sim memoriju.
- gameforce
- Ex-Moderator
- Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11
neko2, probaj da ručno uneseš brojeve telefona osobe koji je problematična (ne preko imenika) i pritisni call
1)ako se pojavi ime tog koga zoveš u listi poziva, problem je možda u softveru
2)ako se ne pojavi ime te osobe u listi poziva onda POSTOJI negde ili duplikat ili broj koji ima istih 6 brojeva na kraju
1)ako se pojavi ime tog koga zoveš u listi poziva, problem je možda u softveru
2)ako se ne pojavi ime te osobe u listi poziva onda POSTOJI negde ili duplikat ili broj koji ima istih 6 brojeva na kraju
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.
Rebel in heart.
- jerkann
- Mobil manijak
- Pridružio se: Pon, 07. Jan 2008. 08:14
- :: Samsung Galaxy S4
- :: Nokia 808
shocky, fora je da odradis sertifikat. Vise o tome imas u ovoj temi:
viewtopic.php?t=14568&highlight=
viewtopic.php?t=14568&highlight=
Drugari, imam problem. Prvi put sam se resio da uradim update FW, ali:
Pocne update software-a, ali mi posle nekog vremena kaze da je PC suite izgubio vezu sa telefonom. Ajd', ja ga poslusam, izvucem bateriju, izvucem usb drzim power 1 sekund, krene ponovo ... kaze ima jos 5 minuta... pa opet isto pukne i vrati na 15 minuta. I tako od 22h do sada (sada je 6:30
). sada mi mob. radi. ali mi garminXt puca, verzija 5.050- ako je nekome bitno. ja mislim da mi FW ne radi kako treba. verzija FW mi je 3.23 a nova je 5.5 -ili nesto slicno
Moze li nekakva pomoc oko update-a?
(imam vazecu garanciju)
Pocne update software-a, ali mi posle nekog vremena kaze da je PC suite izgubio vezu sa telefonom. Ajd', ja ga poslusam, izvucem bateriju, izvucem usb drzim power 1 sekund, krene ponovo ... kaze ima jos 5 minuta... pa opet isto pukne i vrati na 15 minuta. I tako od 22h do sada (sada je 6:30

Moze li nekakva pomoc oko update-a?
(imam vazecu garanciju)
206,јој стани бре мало.
Код мене на н82 (не знам да ли је исто има мој је фп1 твој хе фп2) када радим упдате,доде до пред крај,писе 5мин,па поцне поново од 15 јел онда учитава.
Ако се то десило,ниси требао да прекинеш.
Ако је писало да је веза пукла,онда пробај да промениш продукт код на блакански,ако у ком случају није тај.
Процес је веома прост:
viewtopic.php?t=7010&postdays=0&postorder=asc&start=140
Код мене на н82 (не знам да ли је исто има мој је фп1 твој хе фп2) када радим упдате,доде до пред крај,писе 5мин,па поцне поново од 15 јел онда учитава.
Ако се то десило,ниси требао да прекинеш.
Ако је писало да је веза пукла,онда пробај да промениш продукт код на блакански,ако у ком случају није тај.
Процес је веома прост:
viewtopic.php?t=7010&postdays=0&postorder=asc&start=140
Nokia 6220 Classic
dobro kako sad da vratim na ono sto je bilo, ne mogu da reinstaliram srtari SW nije to Windows.
Odnosno pravo pitanje je sta je soft reset a sta je hard reset? a nikako ne mogu da nadjem product code za balkanski... hebiga, ja ga konektujem on sve sam radi i sam pukne... "sam pao, sam se ubio" - ja samo sedim i nerviram se ("samo razgledam top")
Odnosno pravo pitanje je sta je soft reset a sta je hard reset? a nikako ne mogu da nadjem product code za balkanski... hebiga, ja ga konektujem on sve sam radi i sam pukne... "sam pao, sam se ubio" - ja samo sedim i nerviram se ("samo razgledam top")

-
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Pet, 23. Nov 2007. 18:14
- :: HUAWEI P40 Pro +
- :: HUAWEI P40 Pro
206, soft reset je reset kome je uloga da podesavanja vrati na fabricka ali ti ja preoprucujem hard koji uz to brise celu telefonsku memoriju u slucaju da te je zezala neka app.
XIAOMI Mi 11 midnight grey
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet
HUAWEI P40 Pro classic black
HUAWEI P40 Pro + ceramic white
HUAWEI P30 Pro breathing crystal
XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey
HUAWEI P20 Pro twilight violet