Nokia E72

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
zavodnick
Expert
Expert
Pridružio se: Uto, 08. Nov 2005. 10:32
:: N8
:: N95 8 Gb, Lumia 1520

Post od zavodnick »

Fox, u pravu si... bas mi prijatelj imao N79 sa Vodafone-a skinut tel i ima tu verziju software-a, ali nisam uspio da vidim nikako kako radi, tako da vise o tome software-u nemam pojma...
kunkun, sta je ostalo ?! :wink: Meni je bar NOKIA bolja od iphonea i znam da se vecina ljudi sa mnom nece sloziti, ali NOKIA je meni bar.. :D
Ljubav je zeznuta stvar. Ne znas kad dodje, ali kad te ostavi...boli!

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Sre, 24. Feb 2010. 23:51
:: one+ nord2

Post od Deksi »

Fox, Ma dobro to sve stoji sto si napisao i ja se slazem ali mene je zbunilo kad sam video na nokia sajtu da nema ove verzije koju ja imam a ja sam je preko telefona skinuo pre godinu dana pa reko mozda su je i povukli iz mogucnosti za preuzimanje ali izgleda da su ovo razlozi sto si ti napiso.
Slika Slika

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

deksicom, evo sta se meni desilo... Prije nekoliko dana sam skinuo verziju na N95 8 GB
v. 35.0.001 i sad mi na OVI Suite-u kaze da ima nova verzija 35.0.015, ali problem je sto sam promijenio CODe i sad mi ne pada na pamet ( uzeo sam Euro2 code ) da prebacujem na balkan... Vjerujem da ima update, ali me ne zanima ;)
Vjerujem da za neka trzista izlaze malo cesce updateovi, tako da me to uopste ne zabrinjava ;)

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

To zavisi i od modela,ako se novijim verzijama dodje do maximuma u radu telefona onda vise nema ni novih verzija,jer cemu nove verzije ako ne donose nista novo.

kunkun
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Uto, 23. Nov 2010. 21:20

Post od kunkun »

zavodnick, pod ostalo sam mislio na igrice, aplikacije i muyiku ako se vec na to lozi :-) ja ne patim od toga sto za ovaj fon nema nekih ekstra igrica, i znao sam da ce to biti tako, ali me malo uzasava tih zvuk i zvona sto se tice i kad slusam preko sluski :dry:
Iphone 6, space gray

jooko
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Ned, 29. Nov 2009. 12:36

Post od jooko »

zavodnick ne bolujem ni ja od igrica...trenutno imam 3igrice i nijednu ne igram na iphonu...Meni je bitno kakva je multimedija, zvuk, ekran,itd... Da li je komplikovan za rukovanje? Posto ako budem promenila idem iz krajnosti u krajnost, sa touch-a na qwerty , sa telefona koji je vise za "zezanje" na neki poslovan..:D Al jako mi se svideo e72 i volela bih kad bi promenila, al jos nesto razmisljamm..:D :D

telep
Expert
Expert
Pridružio se: Pon, 22. Okt 2007. 04:23

Post od telep »

Po meni ako već koristiš iPhone i znaš stvari oko njega prodaj taj 3G i uzmi 3Gs umesto E72.......
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Xiaomi Redmi 5 Plus 64GB
Nexus 7 32GB 2013 White

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

jooko, kunkun, ma nisam mislio na to da ijedno patite od igrica, ali sam samo rekao...
Doduse jooko, ne znam sta ces time postici... Mozda jedino da uzmes noviju verziju iphonea ili tako nesto ... Mene nikad nije privlacio touch pad ali zato je qwerty meni odlicna stvar i tako je lijepo "upakovana" na taj telefon... Odlicno.. Ekran, takodje odlican. Po meni je to telefon za svaku pohvalu... a da li je telefon za djevojku, nisam siguran ( bez uvrede )...
kunkun, u pravu si... sto se tice zvuka na sluskama, jako je lose odradjeno i svaka NOKIA ima jako velikih problema sa tim, ali meni je sve ostalo, solidno odradjeno... Ne znam, sad kako se kome svidja :D

kunkun
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od kunkun »

jao kako me nervira kad instaliram neku aplikaciju, fon mi sve njegove budjave slike od te aplikacije od skina baci u galeriju gde su ostale slike, postoji li mogucnost da mi to ne ide tamo, jer ako obrisem te budjave slike iz aplikacije brise mi se i skin od te aplikacije, konkretno mislim na iSMS?
Iphone 6, space gray

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

kunkun, mozes da te slike preko kompa oznacis kao "hidden" pa ti se nece videti u galeriji, tako sam uradio sa onim od garmina
::luv phonez::

kunkun
Redovni učesnik
Redovni učesnik

Post od kunkun »

djoxie, pa znam da moze tako ali me nervira sto moram da se cimam tako za te gluposti, ali sto se mora nije tesko :wink:
Iphone 6, space gray

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

kunkun, pa mozes da ih sredis ... :D A ti uzmi neki explorer i prekopiraj slike iz Galerije u neki folder OTHERS ili tako i ti si problem rijesio :)

djoxie
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Sre, 04. Okt 2006. 14:30

Post od djoxie »

kunkun, to uopste nije cimanje, to je 2 minuta posla, a aplikaciju ces koristiti mesecima sigurno, tako da... kukas a neces da se potrudis :lol:
::luv phonez::

bosko0403
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 19. Feb 2011. 18:57

Post od bosko0403 »

Pozdrav svima,interesuje me jedna stvar vezana za E 72-ku.ako neko zna bio bih zahvalan,vezano za apdejt softvera,kod mene je neka verzija 2... i td, sad nevezano za produkt kod dali mogu samo da ga apdejtujem preko wi fia na najnoviju verziju softvera za taj produkt kod,znaci bez menjanja produkt koda,slovnih oznaka na tastaturi i ostalog?I jos nesto ako neko ima orginal futrolu za E72 i drzac za staklo,a voljan je da proda,ja bih mozda kupio!?Hvala.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

bosko0403, trebao si da procitas par strana prije ovog istog foruma i sve bi ti bilo jasno...
Jedino ako za taj tvoj product code ima update, onda je logicno da ne moras da mijenjas pr.code...
I da, mozes da ga updateujes preko wi-fi-ja, ali veza treba da bude "neprekinuta" pa onda pazi...

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Ma veza moze i da se prekine nije strasno jer se prvo vrsi download pa te posle on pita dali zelis instal ili ne,a mozes uraditi instali i kasnije.Skinuti sw.. se cuva na C pa zato moras da imas minimum 15 mb.slobodne memorije.

bosko0403
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Sub, 19. Feb 2011. 18:57

Post od bosko0403 »

Ma procitao sam veruj sve do jedne strane,interesovalo me je sve vezano za telefon tako da sam citao iz dosade,i u principu sam znao da je to tako al me bunilo sto svi kao hoce da menjaju produkt kod dal zbog srpskog menija il srpske tastature,nebitno!Za moj produkt kod ima nova verzija 5...nesto tako da je to ok.

Deksi
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od Deksi »

Kad uradis proveru sw..pritisni opcije i potrazi azurnu verziju i ako postoji za tvoj telefon preuzmi je i instaliraj ali obrati paznju na bateriju pozeljno je da je puna.
Kod menjaju oni koji saznaju da ima nova verzija za neko drugo podrucje onda oni promene cod za tu zemlju i izvrse update ali jezik moze da ti se promeni.

nurko
Slučajni prolaznik
Slučajni prolaznik
Pridružio se: Uto, 22. Feb 2011. 14:55

Post od nurko »

pozdrav

dakle interesuju me iskustva, imao sam E71, sad imam E72, kvalitet zvuka, ono slusanje muzike, je na E71 puno puno bolji, puniji zvuk, basovi bolji, na E72 piskavo, bas mi je bezveze skroz, kontam da nije do verzije softvera, trenutno mi je 031.023 iz maja 2010, vidim da se moze napravit upgrade na 053.001, ili je do neceg drugog, ako je neko imao slican problem, pa da podijeli iskustvo. hvala najljepsa

fabricke slusalice zvuk ocajan, uzas, neslusljivo, prije mjesec dva, kupio dakle Sennheiser, osnovni model, 7 EUR, ubise na laptopu, ubise na drugim telefonima, predobar ,pun zvuk, recimo na 5800 odlican zvuk, na E72 su znacajno popravile zvuk, ali opet, to nije ni izbliza kao na E71 sa slusalicama koje dodju uz njega.

zavodnick
Expert
Expert

Post od zavodnick »

nurko, kada pustas muziku na E71 i E72, nema neke prevelike razlike. Imao sam te telefone i stvarno trebas imati "uho" da bi primjetio razliku. Kao i mnogo puta i sad cu da ponovim, da software ne moze da popravi hardware, osim ako u samom hardware nije predvidjena nekakva nadogradnja ili tako nesto... :wink:
Sto se tice software-a ovo ti je najnovija verzija
V 053.001
26-11-2010
RM-530
Mozes da upgrade-ujes software ali nista znacajnije neces postici na samom kvalitetu zvuka...Razlika moze biti i u pjesmama odnosno koliki je RATE da li je 64kb,256,... Skini sebi programcic Core Player i na njemu imas jako dobre ekvilajzere i uzmi recimo pjesmu Right here Right now od FatBoy Slima i na njoj jednostavno mozes da podesis i visoke tonove i bass i sve i moze jako lijepo sve da se cuje... Nadam se da sam bio dovoljno jasan...
nurko, procitaj malo prethodne stranice na ovom forumu o telefonu i sve ce ti biti jasno. Puno smo pricali i o software-u i o zvuku...

Odgovori