Nokia 808 PureView
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
-
- Mobil fan
- Pridružio se: Ned, 06. Jul 2014. 11:28
- :: Lenovo Vibe Shot
Re: Nokia 808 PureView
To sam iscitao nekoliko puta, mislio sam ako neko ima na primer neko osnovno setovanje kad god slika rodjendan unzatvorenom prostoru.Naravno ja bi se tu igrao jos sa iso.Secam se da sam ranije na staroj 808 imao pod c3 podeseno za zatvoren prostor naravno uvek sam jos malo menjao u zavisnosti od svetla, lampi.....ali sad ne mogu da se setim.
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Moraš u toj situaciji da okineš nekoliko, niko od nas ne zna koliko je mračno u toj prostoriji, da li ćeš koristiti blic ili ne. Možda nećeš zbog dece. Vidi koje su najbolje sa par podešavanja, tako i ostavi.
-
- Mobil fan
Nesto me mnogo zeza baterija, jako se brzo prazni.
Mislim da ce da padne nova baterija:(
Mislim da ce da padne nova baterija:(
- Baraba
- Akcionar Mobilnog Sveta
- Pridružio se: Ned, 08. Feb 2009. 04:06
- :: Ivan I. na Kupujem
- :: Prodajem
Ko zna kakvu pušketinu si kupio 
Kojim programom da izmerim koliko mi traje baterija? Nekoliko dana na 2G.

Kojim programom da izmerim koliko mi traje baterija? Nekoliko dana na 2G.
-
- Mobil fan
Ko zna:), uradio sam reset, nisam ubacivao nista u njega.Ne koristim net na njemu pa cu videti kako ce sad da se ponasa.Ako ne narucicu novu bateriju, nasao sam za 800dindzi.
Instalirao sam neki battery status installer
Instalirao sam neki battery status installer
bezveze basas pare na bateriju,ako ti se tako ispraznila sama od sebe to mora da je do neke aplikacije,prosto znam jer meni za mesec dana se to nije nijednom desilo,plus 800 din to neka kineska zaba.original ne verujm da je ispod 1300
-
- Mobil fan
Koliko sam video original je ta od 800 ali cu proveriti.Naravno da prvo proveravam sve pa onda kupujem, uradio sam reset i sad pratim:)
-
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sub, 07. Sep 2013. 17:38
- :: Nokia808PureView
- :: Xiaomi Mi note 10
drdekzar, Skini appstop pa ugasi sve proceseee
Meni, konstantno na netu za viber i whatsapp uz dosta kuckanja i slikanja i poneki telefonski poziv gura dan. Ako stavim 2G, dan i po. Tad radi edge net, dovoljan za net na 808.
Inace bez neta, samo kao tel i sms sa dosta slikanja drzi 2ipo-3 dana
Jos ja nikad ne cekam da dodje do kraja, stavljam cim padne ispod sredine na punjac... to je dobro za bateriju
Tesko ces naci prvai originil i te skuplje su samo malo bolja kopija al trajace godinu dana...

Inace bez neta, samo kao tel i sms sa dosta slikanja drzi 2ipo-3 dana

Tesko ces naci prvai originil i te skuplje su samo malo bolja kopija al trajace godinu dana...
-
- Mobil fan
Probacu ovu aplikaciju, mada evo juce sam ujutru iskljucio sa punjaca i sad sam na 75% baterije sto je extra, malo sam slikao par razgovora i poruka.
pa rekoh ti ja da se to nije desavalo,i da mora da je do neke aplikacije 

-
- Mobil fan

pa to,ovako bi samo bacio pare na bateriju,mada ako ti nesto znaci i ako je stvarno original baterija,za 800 se isplati,i uzmi je da imas za kasnije,ako planiras da zadrzis fon 

- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Kakav je headphone output na ovom modelu i kakvi su zvučnici? Koliko drži baterija? Ima li laga, pošto je symbian...
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Sa belle OS nema problema, odlično radi, dobre tranzicije, jako lepo izgleda. Zvučnik glasan, old school 

Nećeš imati problema sa baterijom, neko optimalno korišćenje držaće ti dva ipo do tri dana. Što se tiče laga, nema potrebe da se cimaš oko toga, jer to i ne postoji (nema aplikacija koje bi pravile
).

- Cooomi
- Mobil manijak
- Pridružio se: Sre, 23. Jul 2008. 16:28
- :: iPhone 13 mini
Ma najviše me brine ono kopkanje po menijima, otvaranje i pisanje poruka, gledanje slika, pozivanje nekog... Nisam Symbian koristio od n82, ali sam malo čačkao 5800 i dosta je lagovit, a i n8 sam probao malo i isto mi je pomalo lagovit...
Ne palim se nešto na aplikacije, svaki sajt koristi mobilne verzije, neznatno je sporije ali većinu stvari možeš uraditi kao na aplikaciji, eventualno mi je whatsapp potreban i neka navigacija. Bitno mi je i da dobar output ima na sluškama
Odlučio sam da prodam 1320 i kupim PV808, ali samo ako je perfektno očuvan
Ne palim se nešto na aplikacije, svaki sajt koristi mobilne verzije, neznatno je sporije ali većinu stvari možeš uraditi kao na aplikaciji, eventualno mi je whatsapp potreban i neka navigacija. Bitno mi je i da dobar output ima na sluškama
Odlučio sam da prodam 1320 i kupim PV808, ali samo ako je perfektno očuvan

Re: Одг: Nokia 808 PureView
Ne bi trebalo da ima laga, barem ja nisam primećivao iskreno da kažem. Ja sam koristio n8 i mislim da sam imao par hiljada slika, ako mi veruješ i to sve na telefonu, i nisam primećivao lag u galeriji. A što se tiče menia, poruka, dnevnika, veruj mi da neće biti problema. Biće u manjku aplikacija u njihovoj slaboj doradi i mogućnostima, mnogo teškom surfu po netu. Skoro da ne pomaže ni mini opera, ja bukvalno nisam imao živaca kod sebe da se smaram da radim surf na njemu, jer mi nije bio upotrebljiv kao na Androidu.
- znemanja
- Moderator
- Pridružio se: Pon, 07. Jul 2008. 22:16
- :: Samsung S20 Ultra
- :: Samsung A52
Cooomi, Laga oko osnovnih stvari nema, to nije problem, otvaranje poruka, dialer-a, galerije, muzičkog player-a je instant, sve je brzo. Naviacija je odličan jako brza i precizna. Ono što je problem jesu app, slabo rade, Viber je Ok, ali skype ponekad zeza, ne znam kakvo je stanje sa whatsapp. Surfovanje je sporo čak i kada se koristi Opera mini, nije toliko strašno ,ali je dosta lošije nego na Androidu.
Samsung Galaxy S22 Ultra, Samsung Galaxy Watch4 Classic, Samsung Galaxy Tab S6 LTE, Samsung Galaxy A52, Samsung Galaxy A6+ (2018)
- El Laki
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Uto, 18. Mar 2014. 18:37
- :: Xiaomi Redmi Note 4
Whatsapp radi bolje od Vibera, ali obe rade odlično. Što se tiče surfovanja, mislim da je dovoljno ako kažem da sam redovno ulazio na fb i kp kroz operu. Nije kao na 5" Androidu, ali za symbian je više nego dobro.
surfovanje za prvu pomoć može, koga je razmazio Android taj će kukati a mi što smo navikli na Operu na Symbianu i nije nam vala neki problem, u svakom slučaju surfovanje na telefonu mi zatreba možda jednom u nekoliko dana...