Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Idi na ovu adresu ( http://imageshack.us/ ) i odaberes sliku sa kompa i kada je upload-uje onda kopiras drugu adresu tj Thumbnail for forums (1) i pastujes je naforum i gotova stvar!
Ja kao sam dobro razumeo, ima titanium, crna i bela N82 jel tako? Ili sam ja nesto zeznuo? Btw, kupicu crnu masku za nokiju,al cu ostaviti sive dugmice
Blah, ja ako prodam moj, mogu crnu da nabavim po manjoj ceni nego sto sam uzeo ovu Jos mi ostane para od prodaje mog. zato sad razmisljam sta mi je ciniti...
Koliko kosta original crna maska za N82?? I gde se moze kupiti u Novom Sadu?
I sta mislite koji je bolji fon N82 ili G900 (i dali mi se isplati cekati G900 da dodje na nase trziste)
koliko vam drzi baterija uz malo intezivnije koriscenje,npr. pola sata razgovora,10-ak poruka,10-ak fotki,1sat upload preko wifi-ja i sat ipo slusanja muzike?
XIAOMI Mi 11 midnight grey HUAWEI P40 Pro classic black HUAWEI P40 Pro + ceramic white HUAWEI P30 Pro breathing crystal XIAOMI Redmi Note 10 Pro onyx grey HUAWEI P20 Pro twilight violet
Ali vrebam ovaj aparat vec duze vreme, i vidim da se povremeno pojavi u "megastores electronica" robnoj kuci na NBGD na akciji uz mt:s postpaid pakete (koji su opet skupi - oko 1200din mesecno na 2 godine)...
Pojavili se na akciji pocetkom ovog meseca, ja zvao telefonom da proverim, medjutim nema sanse da ih covek dobije (niko se ne javlja). Otidjoh tada licno, da bi mi prodavac rekao da oni nemaju taj aparat, a na moje pitanje "zasto ga onda drzite u promo ponudi" on mi odgovorio "kod nas su stalno neke akcije, nema bas sve sto tu pise...".
Juce u novinama ponovo izadje akcijska ponuda mob. telefona, ovaj put nesto manji izbor, ali opet ima N82. Naravno niko se ne javlja na telefon. Odem tamo, oni kazu nema.
Verovatno posluju s filozofijom "kad si vec dosao, kupices nesto drugo, nema veze sto nemamo ono po sta si dosao"... totalni bezobrazluk i vredjanje inteligencije kupaca.
elem, ako je IKO uspeo kod njih da pazari ovaj aparat na paket, molio bih da ovde napise, da vidim da li su IKADA uopste imali taj telefon u stvarnoj ponudi ili samo reklamom navlace kupce.
Aaaahhh Hvala Hvala svima za odgovore i pametne teme u vezi ovog fona,naizad sam ga kupio!!! telefon je EXTRA!!!,malo me nerviraju otisci prstiju ali nema veze!!Heh,kao sto se na engleskom kaze "It's whats the inside that counts." ^ ^!!!Obozavam ga!!Toliko je prepunjen raznim opcijama i aplikacijama,... zadivljuje me!!
5 mp!!!!!Tel je vrh!!! WOW slike su jos lepse kad se prebace na komp.tako su ostre!!!Ali... baterija malo kratko traje ali never mind!!!tel je strava
* maloprodajna cena sa uključenim PDV-om. Dinarske cene modela se dele sa prodajnim efektivnim kursom NBS koji se ažurira na svakih nekoliko dana. Plaćanje ISKLJUČIVO u dinarskoj protivvrednosti.