Nokia N97
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
juce i ja postah vlasnik n97
prvi utisci su WOW.
-odziv ekrana je dosta dobar [mnogo bolji od onog na HTC Touch Pro],
-zvucnici na aparatu su tihi, tisi od onih na n95-8gb,
-zvuk u slusalicama je tisi od n95-8gb!
telefon ima mnogo bagova... desava se da se zabode pa mora da se restartuje ali to je i normalno s obzirom da koristim verziju softvera 10 a cekam da se pojavi 20 pa cu da radim upgrade....
prvi utisci su WOW.
-odziv ekrana je dosta dobar [mnogo bolji od onog na HTC Touch Pro],
-zvucnici na aparatu su tihi, tisi od onih na n95-8gb,
-zvuk u slusalicama je tisi od n95-8gb!
telefon ima mnogo bagova... desava se da se zabode pa mora da se restartuje ali to je i normalno s obzirom da koristim verziju softvera 10 a cekam da se pojavi 20 pa cu da radim upgrade....
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
In just 10 Days Starting From
(10/10) as announced Before in
the forum to (20/10) the Global
Release will be Finished.Here it is
the Stages Map that will be used
in Updating the N97 Devices
Globally.
Stage 1
Date: (10/10)
Region: ASIA & Middle-East with
Arab Gulf
Type: Un-branded Phones
Stage 2
Date: (11/10)
Region: EUROPE
Stage 3
Date: (12/10)
Region: USA, Canada & North
America
Stage 4
Date: (13/10)
Region: South America, South
Africa & Australia
Stage 5
Date: From (14/10) To (20/10)
Region: Worldwide
Type: Branded Phones
(Vodafone, Orange, At&t,
Zain...etc)
*This info has Just Confirmed
From our Sources in (Nokia UK) &
(Nokia MENA)
(10/10) as announced Before in
the forum to (20/10) the Global
Release will be Finished.Here it is
the Stages Map that will be used
in Updating the N97 Devices
Globally.
Stage 1
Date: (10/10)
Region: ASIA & Middle-East with
Arab Gulf
Stage 2
Date: (11/10)
Region: EUROPE
Stage 3
Date: (12/10)
Region: USA, Canada & North
America
Stage 4
Date: (13/10)
Region: South America, South
Africa & Australia
Stage 5
Date: From (14/10) To (20/10)
Region: Worldwide
Type: Branded Phones
(Vodafone, Orange, At&t,
Zain...etc)
*This info has Just Confirmed
From our Sources in (Nokia UK) &
(Nokia MENA)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- misha
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Sub, 10. Apr 2004. 18:20
- Kontakt:
Ja se nadam!:) Ne mogu da docekam kineticko skrolovanje, to je revolucionarna promena kada je upotrebljivost i manipulacija u pitanju! ja sam svoj telefon kupio sa srpskim product code-om, ali koristim EURO (0570817), jer sam misljenja da je mozda najstabilnije izdanje za zapadnoevropske zemlje, kao sto je to slucaj sa slatkisima i deterdzentima:P:P:P ...a da, i ima FM Transmitter 

- Mirko BGD
- Mobil manijak
- Pridružio se: Uto, 01. Jun 2004. 21:46
- :: samsung s8 plus
- Kontakt:
jaq nemam pojma koji Product code koristim, ali cu najverovatnije promeniti na onaj HR, zato sto time zadrzavam FM transmiter i dobijam Srpski jezik..
inace jel promena Product Code-a ista kao i na svim ostalim telefonima [n95-8g i sl.?]
edit:
ladno mi se posle dva dana koriscenja totalno izgrebala fabricka folija na display-u. znaci strasno.... moracu da uzmem invisible shield
inace jel promena Product Code-a ista kao i na svim ostalim telefonima [n95-8g i sl.?]
edit:
ladno mi se posle dva dana koriscenja totalno izgrebala fabricka folija na display-u. znaci strasno.... moracu da uzmem invisible shield
to je normalno da ti se folija izgrebe....ja sam je posle mesec dana skinuo< kad sam konacno nasao original n97 futrolu cp323 i sad nema frke...mada koliko sam gledao na youtube-u, ima do j**a otporan display...tako da mislim da nece biti frke...nadam se...
BTW > jedva cekam sutradan da ubacim novi firmware...
BTW > jedva cekam sutradan da ubacim novi firmware...
- Miškoni
- Administrator
- Pridružio se: Pet, 30. Jul 2004. 07:08
- :: Samsung S7
- :: Huawei Y6
misho, firmver je potpuno isti za sve regione, razlikuje se samo jezička podrška i ona glupost oko FM transmitera.
Kad smo već kod njega, Nokia je prilično neobaveštena oko regulative u Srbiji, maksimalna dozvoljena snaga za FM opseg je do 500mW ili da domet ne prelazi 500m (uređaji ne smeju da koriste dodatne antene već samo one ugrađene). Tako je bar nekad bilo a pošto je Srbija potpisnik evropskih konvencija koje regulišu korišćenje radio-frekvencija ovaj standard bi trebalo da važi i kod nas kao i u ostalim zemljama EU.
Kad smo već kod njega, Nokia je prilično neobaveštena oko regulative u Srbiji, maksimalna dozvoljena snaga za FM opseg je do 500mW ili da domet ne prelazi 500m (uređaji ne smeju da koriste dodatne antene već samo one ugrađene). Tako je bar nekad bilo a pošto je Srbija potpisnik evropskih konvencija koje regulišu korišćenje radio-frekvencija ovaj standard bi trebalo da važi i kod nas kao i u ostalim zemljama EU.
● PRAVILA FORUMA ●
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Mirko BGD, ako si to radio već na N95 8GB, a verujem da jesi onda je procedura ista:) treba ti NSS i to obavezno najnovija verzija, nadješ product code koji ti treba, upišeš ga u previdjeno polje i klikneš na write:) i to je to:)
*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***