Nokia Lumia 930

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
ssrki
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Čet, 25. Avg 2011. 18:06
:: Huawei p30

Re: Nokia Lumia 930

Post od ssrki »

Naravno, možeš i odmah da ga instaliraš. Odličan je iako je i dalje technical preview
Huawei p30 aurora

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com
Pridružio se: Čet, 06. Jul 2006. 20:36
:: Sony Xperia Z5P
:: Sony Xperia Z

Post od VeNoM »

ssrki update mi ne prijavljuje ništa. to mu dodje ono tipa onair ili već kako.
Nokia:2X7110,7650,2X3310,N95-8GB,X6!
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

Evo uputstva kako instalirati Windows 10 http://allaboutwindowsphone.com/feature ... 0_Mobi.php
Nisam probao jer nemam 3h za proces i još par sati posle za igranje [WHITE SMILING FACE]

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma
Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
:: Samsung Beleška 10
:: Široka Noklica

Post od Evindzer »

marko75, čim ti niko bolji i stručniji od mene ne odgovara, to verovatno znači da ti slikama nema spasa i da ćeš morati da započneš novu kolekciju. :wink:
Tu aplikaciju koju si pomenuo nikad nisam koristio, da budem iskren, nikad ranije nisam ni čuo za nju, a sa svoje strane mogu da ti preporučim "Photo Lock Free" koju za potrebe slične tvojima :oops: koristim par godina, i sve ovo vreme radi odlično.

marko75
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 25. Maj 2012. 20:31
:: Nokia Lumia 930

Post od marko75 »

Evindzer-u brate moj,kad bi ti znao koje i kakve slike su u pitanju,i ti bi plakao zajedno sa mnom.Ova aplikacija je Photo Private&Lock,izdavac neki "Metro8" i radila je fantasticno do pre par dana,kad se odjednom pojavila ta poruka "Something Unexpected Happen,Please Try Later".Posto si jedini koji se javio,da te pitam,mozda znas za ovo:kad udjem u prodavnicu,pa na ovu aplikaciju,pa u opisu pise:You can easily access your private photos via WIFI from desktop/laptops web browser(make sure your desktop/laptop is in the same WIFI network as your windows phone).When connected to your windows phone from web browser,you can select and transfer multiple photos with one click.Transferring is also protected by same password.Objasni mi ovo ako znas,ako je tebi jasno kako ovo da odradim,iz web browsera sa laptopa da pristupim telefonu preko wifi-a.Nista ne razumem.

vla-do
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Sre, 19. Nov 2008. 02:06

Post od vla-do »

marko75, otidji na sajt kreatora aplikacije, tamo mora da postoji bolje objašnjenje.
Koliko sam razumeo, to se preko web browsera (isti wifi) poveže komp i telefon.
Probaj naći uputstvo na youtube, verovatno će biti bolje objašnjeno. [emoji6]

marko75
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Pet, 25. Maj 2012. 20:31
:: Nokia Lumia 930

Post od marko75 »

vla-do,neces verovati ali ne postoji sajt izdavaca aplikacije,ne mogu cak ni mejl da nadjem pa da im pisem i trazim resenje.

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

Nadji koja je ip adresa uredjaja. Onda u browseru to upises, i dodas iza toga:8080 ili je mozda neki drugi port, to ne znam, verovatno ima u samoj aplikaciji.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

marko75, znam koliko i ti - odnosno, sigurno si pokušao sve što bih i ja na tvom mestu. Jedino što mogu da ti kažem: smatram da mora nekako da se može kontaktirati developer, on će najbolje znati da ti pomogne..
Na kraju krajeva, kreni ispočetka; i ja sam pogubio brdo nezamenjivih slika (ali na lap topu, ne na telefonu), pa sam počeo od nule i sad imam novu kolekciju 8) :D; stare bi bile dobrodošle, ali nema veze, treba vedro koračati u budućnost bez vezivanja za prošlost. :lol: :D :lol:

ssrki
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od ssrki »

VeNoM napisao:ssrki update mi ne prijavljuje ništa. to mu dodje ono tipa onair ili već kako.
Od prilike tako. Treba samo da se prijaviš kao windows insider, skineš istoimenu aplikaciju sa store-a i to ti je to. Kad udjes i aplikaciju prijaviš se sa svojim outlook nalogom. Potrebno je 10ak minuta za sve. Nakon toga odes u ažuriranje telefona i eto. Ja ga imam već dva meseca. Ovo je trenutno build, 10512, u četvrtak ili petak očekujem i 10534

EDIT:
snenad napisao:Evo uputstva kako instalirati Windows 10 http://allaboutwindowsphone.com/feature ... 0_Mobi.php
Nisam probao jer nemam 3h za proces i još par sati posle za igranje [WHITE SMILING FACE]
Proces traje isto kao i kod običnog update-a, možda malo duže. Za prijavljivanje i skidanje apo sa store-a ti treba 10 minuta
Poslednja izmena od Ninolina u Sre, 02. Sep 2015. 17:46, izmenjeno 1 put ukupno.
Rezlog: Nemoj da pišeš postove jedan za drugim. Koristi opciju Izmeni.
Huawei p30 aurora

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

ssrki koja je razlika izmedju denima i 10 ?
Motorola:MpX200,MpX220! SonyEricsson:T28,P910,W950,X1,X Z, XZ5 Premium!Asus T101, zENpAD7!

ssrki
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od ssrki »

Pa nemam pojma, ima vise opcija za podešavanja, naročito početni ekran. Notifikacijski centar je malo 'bogatiji'. Naravno, sve je malo drugačije, podešavanja su lepo podeljena pa je lakše da se pronadje nešto........
Huawei p30 aurora

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Skoro sve je promenjeno, po meni dosta na bolje. I "vizuelno" i, dosta bitnije, same mogucnosti. Samo jos nije finalizirano hehe.
Pravo pitanje je u stvari "da li apdejtovati ili ne", ko god se dvoumi mozemo taksativno da navedemo mane poslednje build verzije pa vidite jel moze da se zivi s tim. Sledeci build ce sigurno dosta toga popraviti, cesti su apdejti native app, tako da ide to sporo ali u dobrom pravcu :)
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

snenad
Mobil stručnjak
Mobil stručnjak
Pridružio se: Pon, 09. Jul 2007. 14:46
:: LG G2mini (LG-D620r)

Post od snenad »

Kakva je srpska tastatura? Da li imamo word prediction?

ssrki
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac

Post od ssrki »

Ima, i rečnik i swipe
Huawei p30 aurora

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

Autokorekt i te gluposti (bez uvrede prema onima koji ih koriste) ionako uvek onemogućim na telefonu, a možda bi bilo fino ako ubace ćirilicu, iako i na Androidu skoro uvek kucam samo latinicom. Ja sam svakako zadovoljan Denimom (i vrline i mane sistema smo nabrajali, pa se neću ponavljati), tako da ću definitivno preskočiti PFD varijante i sačekati zvaničnu 10-ku. 8)
VeNoM, čim se raspituješ za PFD, pretpostavljam da ti je Denim dosadio? :wink:

VeNoM
V.I.P. MobilniSvet.com
V.I.P. MobilniSvet.com

Post od VeNoM »

Evindzer ko kaže da mi je dosadio?on je toliko dobar da mi več mnogo nedostaje. prešao sam na 10. vizuelno je lepši ima lepih tvikovanja i na tome se stvar završava.
problemi
lockscreen ima dilej.
whatsapp viber idu veoma lepo sporo tj učitavanja njihova
instagram svaki put traži log in
baterija mi nema procente i ne mogu da nadjem gde se to nalazi ako može da se namesti
data protok mi pokazuje da sam prekoračio 1.5gb a nisam ni 10 mb skinuo
tastatura serb neće da mi se skine
itd
sve u svemu... ništa mi se ovo ne svidja.

novak
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Ned, 04. Jan 2009. 06:09

Post od novak »

Moras da znas da je ovo jos uvijek beta verzija i da su ocekivane greske. Tek kad izadje zvanicna verzija moci cemo dati objektivan i realan sud

Vlada Zem
Expert
Expert
Pridružio se: Ned, 14. Maj 2006. 13:25
:: N9

Post od Vlada Zem »

Venom, sta ti pise pod "OS version", prosto mi neke stvari neverovatne.
Uvek lako mozes da se vrnes na Denim
zvezde granda ne mogu u mp3 ali mogu u 3pm

Evindzer
Prijatelj foruma
Prijatelj foruma

Post od Evindzer »

Upravo tako, batali PFD 10-ku, vrati se na Denim i sa njim sačekaj do zime, dok ne izađe konačna i zvanična verzija novog sistema.

Odgovori