Nokia N95
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- Aleksandarrr
- Povremeni posetilac
- Pridružio se: Čet, 11. Dec 2008. 00:58
- Ninolina
- Moderator
- Pridružio se: Sre, 07. Dec 2005. 08:42
- :: Galaxy Note 9 White
- :: Galaxy Watch Active2
Aleksandarrr, jel i on uzeo Kingstonovu karticu? Mnogi su se žalili na njih... probaj PQI ili Transcend ili Scandisk... ne znam da se neko na njih žalio... a i ja sam imala PQI u više telefona i uvek je sve super funkcionisalo... 

*** ALL WHITE with Teddy *** GALAXY NOTE 9 White Snapdragon *** GALAXY WATCH ACTIVE 2 Aluminum 44mm ***
- Aleksandarrr
- Povremeni posetilac
Evo sta kaze...sawas napisao:Odem i zamenim karticu, uzmem Transcend. Opet isto. Nabudzim novi firmware, formatiram karticu i OPET isto
Ja imam kingston 4GB i mislio sam da pokusam sa nekom od 2 GB ali kad sam video da covek ima problema i sa drugom karticom, odustao sam od kupovine.
DakleM... nije sigurno da je do kartice i ostaju, kao moguci uzroci neki software (koji zbrljavi karticu kada je koristi) ili sam tel...
Cudno mi je to sto, kada "nestanu" folderi i fajlovi sa kartice, u memory details i dalje stoji da je zauzeto npr. 300 MB iako na kartici ne vidim nista osim onih par default foldera (praznih)...
- Aleksandarrr
- Povremeni posetilac
- toda81
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 11. Nov 2007. 17:35
- :: Note 4 N9100 dual
Iste probleme sa nestajanjem fajlova sa E sanm imao i ja.Resenje jeste u formatu mmc,ali ni to ne znaci da ce sve biti ok zato sto se meni i dalje desi da mi po neki fajl nestane i zato sta mi je bitno ja preko x-plore-a stavim da taj fajl bude read only ili system i posle toga nema sense da nestane 

Note IV N9100 dual
- Aleksandarrr
- Povremeni posetilac
Ni sam ne znam koliko puta sam formatirao karticu i ne vredi.
Vidis, to "read only" nije losa "fora"... moracu da probam, mada nisam siguran da li ce npr. garmin moci da koristi potrebne fajlove ako su read only...
Btw, vec drugi dan svi folderi i fajlovi su na broju (nakon deinstaliranja n-gage)... 'bem li ga

Vidis, to "read only" nije losa "fora"... moracu da probam, mada nisam siguran da li ce npr. garmin moci da koristi potrebne fajlove ako su read only...
Btw, vec drugi dan svi folderi i fajlovi su na broju (nakon deinstaliranja n-gage)... 'bem li ga

HTC HD2
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 10. Dec 2006. 00:46
- Aleksandarrr
- Povremeni posetilac
Resenje mog problema je zamena mc! Kupio sam SanDisk 2GB i radi savrseno (a bas sam se trudio da je nateram da pobrljavi
)...
Prodavac u ComTrade-u mi rece da su se mnogi zalili na slican problem kada je u pitanju kombinacija N95 i Kingston 4GB... dakle, zaobidjite ovu kombinaciju za svaki slucaj.

Prodavac u ComTrade-u mi rece da su se mnogi zalili na slican problem kada je u pitanju kombinacija N95 i Kingston 4GB... dakle, zaobidjite ovu kombinaciju za svaki slucaj.
HTC HD2
-
- Redovni učesnik
- kljun
- Mobil manijak
- Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
- Kontakt:
postoji, kucaj u youtube samo n95, i tu ces naci uputsvo za otvaranje telefona, gde ima i kako se zateze slajd.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album
-
- Redovni učesnik
Uzeo sam polovan n95 povoljno, medjutim uvalili su mi divco bateriju, gde mi preporucujete da kupim bateriju i koliko se krece cena (to je bese BL-5f). I jos jedno pitanje, da li postoji mogucnost da se pogase na active desktop-u neke stavke ili moraju sve da budu aktivirane ili nijedna (npr. da mi ne stoji wlan i search a da imam kalendar).
poz
poz

migi, plugin za Share Online i Search bi mogao da makneš pomoću ove aplikacije.
Za WLAN bi ti trebao patch, ali prvo moraš da hakuješ telefon i instaliraš ROMPatcher-preko njega ćeš aktivirati patch-eve.
Za WLAN bi ti trebao patch, ali prvo moraš da hakuješ telefon i instaliraš ROMPatcher-preko njega ćeš aktivirati patch-eve.
-
- Redovni učesnik
samo-partizan, kako pisu, nista znacajnije nije unapredjeno novim apdejtom koji naravno nije moguce hakovati
Ovde procitaj kraci opis -> KLIK
Ovde procitaj kraci opis -> KLIK
● PRAVILA FORUMA ● СРБИ ЗА СРБЕ ●