Nokia N82

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
Odgovori
IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Čet, 30. Jun 2005. 11:01
Kontakt:

Post od IDzO »

Mnogo nas ima, jbt mnogo nas ima...
Izgleda da je N82 dobila epitet Best Buy! ;)

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pet, 23. Dec 2005. 23:45
Kontakt:

Post od Sensei »

Ima vas jos vise nego sto se odje javljaju, znam jer mi dnevno stigne po desetak poruka na pp za pomoc oko garmina, i svi imaju N82, malo vec pocelo da smara al ajd...
Izgleda da ja ipak necu preci u vas klan, ne volim da se utapam u masu pa to ti je... :D
Samsung Galaxy S II I9100, Sony Ericsson Xperia Neo

markolaza
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Ned, 10. Jun 2007. 20:21
:: Nokia

Post od markolaza »

Kako da formatiram memorijsku karticu na ovom telefonu ? Da li moze neko da mi kaze, hvala unapred :) :)

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Ides u tools>utilities>memory (i udjes u nju)>options>format memory card

Napravi back up ako ces vracati neke podatke! :wink:

markolaza
Mobil fan
Mobil fan

Post od markolaza »

Samo jos jedno pitanje ako moze.IDzO hvala na predhodnom odgovoru.Da li moze umesto maps na desnoj strani da se stavi neka druga opcija ?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

tools>settings>general>personalisation>standby mode>shortcuts>right selection key>i onda odaberes sta zelis! :wink:

markolaza
Mobil fan
Mobil fan

Post od markolaza »

IDzO, mozda sam te udavio, ali ako mozes da mi kazes jos nesto.Da li tastatura mora automatski da se zakljucava ili moze da se podesi drugacije ?

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Nisi me udavio! Jbg pa forumi i sluze da pitas kada nesto ne znas a ko ima volje taj ce i da ti objasni! :wink:

Ne mora se tastatura sama zakljucavati!
To podesavas ovako: tools>settings>general>security>phone and sim card>keypad autolock period>i tu onda podesis NONE!
Sada ti sam zakljucavas tastaturu!

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Sensei, ovo je trenutni hit :) Ni N95 nije bolja, nego ti ljudi ne koriste forum... Dobar deo ne zna ni da N95 ima dupli slajd :lol: :lol: :lol:
Nokia E71... Elegant, but deadly

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

kapoerista90, to se apsolutno slazem sa tobom, da vecina ljudi koji nose N95 ne znaju ni 10% sta sve taj telefon moze! Ali bas zbog toga se opet izdvajam iz mase, jer ja itekako znam da ga koristim :D
Kad bih uzeo N82 bio bih samo jos jedan od desetine ljudi sa foruma koji ga imaju i (uglavnom) znaju da koriste...ovako se ipak koliko-toliko razlikujem od ostalih a vjeruj mi da mi je to jako bitno :)

llulle
Mobil fan
Mobil fan
Pridružio se: Pet, 01. Sep 2006. 19:32

Post od llulle »

a n95 je kao retkost,pffff,ja sam se dvoumio izmedju n95 8gb i n82 i uzeo sam n82 zato sto je monoblok-jako mi je to bitno iako nosim d520 kao drugi fon ali zato sto nema smisla sad da prodajem,dobicu mnogo losiji fon za te pare.
znam desetine ljudi koji nose n95 i cudim se i sad,odakle im 400/500e ili koliko su vec dali
a pre god. dana su nosili 3310,k500 i sl. i trazili od mamica i tatica neki lep telefon na preklop
menjao sam k850 a jos nisam SREO ni cuo da neko od drugova ili poznanika ima,ni u to nisam mogao da poverujem

monoblok rules
nokia c7

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Ne vidim u cemu je problem ako mnogo njih ima (sada u ovom slucaju) N82? Nikada nisam gledao ko sta nosi i kupuje ili da li njih mnogo ima istu stvar kako i ja! Bole me brige sta ko nosi! :) Ja sebi kupujem ono sto mi se svidja i ono sto hocu da imam (naravno ako mogu da priustim), a to da li to isto ima 50% foruma ne igra mi nikakvu ulogu!
Nije ovo kao da sam otisao da vatam Pokemone pa da moram da imam razlicitu kuglu od ostalih ucesnika! :lol: :lol: :lol:

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

Ma nije stvar samo u tome sto ga svako ima, ok opet priznajem ni to mi se ne svidja, ali nije samo zbog toga!
Jednostavno telefon mi nema smek, ali to ne znaci da volim fenserske telefone, vec prosto da bih kupio neki telefon on mora da ima u sebi jos nesto osim funkcija sto me privlaci.
Ponavljam, vjerovatno je na mene uticalo to sto ga svako ima da vise ne zelim da ga kupim, ali nije uticalo na moje misljenje o telefonu, i dalje tvrdim da je vrhunski telefon, samo sto nije za mene...

IDzO, to za pokemone nazalost ne mogu da ti odgovorim jer ih stvarno ne pratim :P

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Ma to stoji da je fon extra ali sto je jos vaznije je to da ti u 95ici imas skoro sve sto i N82!
Jednostavno tebi se vise svidela 95ica od 82ke i vise je smekerski i na kraju si uzeo taj fon! Tu nema nikakvih nesuglasica! ;)

Nego meni je debilno (ne odnosi se samo na telefone ili na tebe) kada neko kaze: "ja necu da kupim XY stvar (a pri tome je odlicna) samo zato sto ih brdo ljudi poseduje!!!" to nema nikakvog smisla! pa onda niko nije trebao da kupuje Gorenje TV i frizidere jer je pola yuge to imala u kuci :):):)

Nisam ih ni ja pratio ali jbg kad imas klince u rodbini i kada smaraju naucis nesto i o Pokemonima! :P

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

Nemoj sad da se izvlacis, cuo sam ja za tebe, ti si onaj sto uzimas klincima slicice pokemona na ulici :P :P :P

Slazem se sa tvojom konstatacijom sto se tice televizora i frizidera, ali kad je u pitanju mobilni telefon stvari su ipak malo drugacije...jer to je nesto sto stalno nosis sa sobom, pa samim tim prakticno postaje dio tebe, i koji telefon nosis puno govori o tebi, a ja cijenim individualnost kao osobinu, ok znam da ni N95 ne govori puno o mojoj individualnosti ali makar se dobro osjecam dok ga nosim, a to je najvaznije, zar ne? Da svako nosi onaj telefon koji njemu najvise odgovara!
Zato jako cijenim miodrage-a, jer on je nosio E61 kad niko drugi nije(i danas ga nosi), i bas ga je bolelo briga sto 80% ljudi misli da je cigla, kad se njemu svidja i savrseno mu odgovara to je najvaznije.

p.s.
upravo sam usao u grupu istaknutih clanova foruma pa moram malo da se pohvalim :D :D :D

bOOdala
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sre, 28. Nov 2007. 22:40
:: Sony Xperia Z ultra
:: Nokia 7600

Post od bOOdala »

Sensei napisao:vec prosto da bih kupio neki telefon on mora da ima u sebi jos nesto osim funkcija sto me privlaci.
...volan,menjach,brisach...i narawno - toplu dushu

-Meni se wishe swidja n95

:D

IDzO
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Kontakt:

Post od IDzO »

Sada si postao Manijak kao i vecina forumasa! :lol:

Pa ne moze telefon da govori o coeku nista! Kako moze telefon koji nosis za pojasom da govori ko je kakva osoba?

Vijali su me ovi i MUP-a da vratim slicice ali ne dam! To je mojeee! :) :P
Poslednja izmena od IDzO u Sre, 02. Jul 2008. 18:00, izmenjeno 1 put ukupno.

Vincent
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Pon, 30. Jan 2006. 18:06

Post od Vincent »

Sensei, ma jasno, to je od svega najvažnije. Dobro si rekao, N95 ne odslikava individualizam :P :D Najvažnije je da je svako zadovoljan svojim telefonom! Pa meni svi živi pričaju da mi je N91 cigla, a meni baš puca za to kad je za mene N91 trenutno najbolji telefon i ne planiram da ga mijenjam dok crkne! (P. S. Nije cigla, života mi :) ) Svakom svoje!
Ja bih radije uzeo N82 nego N95, dovoljno sam po forumu pisao koliko i zbog čega ne volim N95, ali ga svakako priznajem za softverski izuzetno moćan telefon sa kojim se puno može uraditi.
Ove nove ružne japanske crtaće neću komentirati... Transformers & stari Ninja Turtles rule! :)

Pozdrav! :wink:
iPhone 4 16GB Black & N91 8GB facelifted to Silver.
Perfected by Sennheiser PX-200 White and Sennheiser HD-205 Black!

Sensei
Mobil manijak
Mobil manijak
Kontakt:

Post od Sensei »

bOOdala napisao:...i narawno - toplu dushu
E bas to!!! :lol:

IDzO, itekako moze, npr. snobovi se prepoznaju na kilometar...onda kad vidim nekog sa izgrebanim, prljavim telefonom odmah znam barem jednu njegovu osobinu... Ima jos dosta primera ali recimo da je ove najlakse uociti...

Vrati djeci slicice, kako ti nije zao :P

p.s.
mobil manijak sam postao daaaaaavno, istaknuti clanovi foruma je posebna grupa, nema veze sa brojem postova :)

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

Kod mene u skoli trenutno ima samo 3 N82. Ja sam je drugi uzeo. I ja koliko toliko znam da je koristim. Batica koji je uzeo pre mene me pitao koliko kosta taj GPS reciever sto imam u telefonu :shock: Onda zakljuci koliko zna svoj tel. E sad, ja se odvajam od svih, zato sto mi na telefonu (koji kosta pun kofer eura) zvoni Nokia Tune :lol: :lol: :lol:
Nokia E71... Elegant, but deadly

Odgovori