Nokia Lumia 735(730 - dual sim)
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
● Android OS ● Windows OS ● Symbian OS ●
- miodrage
- WP_guru
- Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
- :: iPhone 14 Pro Max
- Kontakt:
Re: Nokia Lumia 735(730 - dual sim)
Evo za ove sa music oroblemina: http://www.windowscentral.com/core-musi ... pfree-deal
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!
Uh miodrage, znaš koliko ga čekam da opet bude free. Hvaaalaaaa 

Za gašenje muzike sam koristio ovaj, samo klik i ćao https://www.windowsphone.com/sr-latn-cs ... 16c3c51382 .
A ko ima instaliran Core ne treba mu Stop Music sa Storea, klikne na ploču koja se vrti u gornjem desnom ćošku , i onda : stop and quit.
A ko ima instaliran Core ne treba mu Stop Music sa Storea, klikne na ploču koja se vrti u gornjem desnom ćošku , i onda : stop and quit.
zainteresovan sam da uzmem nokiu 735...
dvoumio sam se između 640 i 735.... pošto do sada nisam imao WP, ali sam koristio Android (koji mi se zapucavao iako je jedino Galerija bila korišćena sa slikama i videima) hteo bih da uzmem ovakav tel.
Molim za pomoć korisnika 735 :
-da li ovaj model ili neki od WP ima led notifikaciju za propuštene poruke, poziva, Viber poruke?? to mi je jako bitna opcija, bilo kakvo blinkanje za propušteno... Da li će možda ovo proraditi sa W10
-šta je po vašem mišljenju bolje uzeti 735 ili 640?
dvoumio sam se između 640 i 735.... pošto do sada nisam imao WP, ali sam koristio Android (koji mi se zapucavao iako je jedino Galerija bila korišćena sa slikama i videima) hteo bih da uzmem ovakav tel.
Molim za pomoć korisnika 735 :
-da li ovaj model ili neki od WP ima led notifikaciju za propuštene poruke, poziva, Viber poruke?? to mi je jako bitna opcija, bilo kakvo blinkanje za propušteno... Da li će možda ovo proraditi sa W10
-šta je po vašem mišljenju bolje uzeti 735 ili 640?
Uh, ne mogu da se setim dal na ovom modelu ili 930 ima led dioda koja ce biti aktivirana za obavestenja kada stigne win10. Ako ne mrzi il sacekaj ko pamti to il proguglaj malo. Ako ne ima glance screen 

- Evindzer
- Prijatelj foruma
- Pridružio se: Ned, 24. Avg 2014. 20:07
- :: Samsung Beleška 10
- :: Široka Noklica
930 ima svakako, i dobiće mogućnost korišćenja sa dolaskom 10-ke. Mada, to me ne interesuje mnogo, i kad ga dobijem, sumnjam da ću ga koristiti; kad treba, uključim ekran i vidim ima li čega propuštenog.
Do dolaska 10-ke, tako nečega nema na WP.
Do dolaska 10-ke, tako nečega nema na WP.

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
73x ima Led, ali ce tek sa win10 da bude aktivno. 930 nema, spekulise se da ce win znak da blinka.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
miodrage, jesi siguran da 930 nema?
Čitao sam gomilu tekstova na netu koji kažu da ima.

Čitao sam gomilu tekstova na netu koji kažu da ima.

- miodrage
- WP_guru
- Kontakt:
Sam Microsoft je potvrdio da ce imati tu opciju, ali, rastavljenjem uredjaja (neki hrabri ljudi, sa drugih foruma), nije nadjena zasebna LED dioda. Videcemo.
Gde kupiti oridjinal masku za ovaj model? Jel bolja varijanta preko neta? Ima li jeko iskustva s tim?
- Evindzer
- Prijatelj foruma
Aha. Razumeo, hvala.miodrage napisao:Sam Microsoft je potvrdio da ce imati tu opciju, ali, rastavljenjem uredjaja (neki hrabri ljudi, sa drugih foruma), nije nadjena zasebna LED dioda. Videcemo.
- filip11314
- Mobil manijak
- Pridružio se: Ned, 26. Okt 2014. 16:37
- :: Xiaomi Mi 10
Imaš maske na kp po ceni od oko 1150 dinara. Ili ProMobi po ceni od oko 1200 dinara za crnu, belu i zelenu i oko 1400 za narandžastu.
Generalni sponzori foruma: Samsung & Apple
-
- Redovni učesnik
- Pridružio se: Ned, 17. Nov 2013. 18:07
- :: Lumia 730
Da se vratim na problem - zbog svadbe sam prolongirao rešavanje problema, koji je i dalje prisutan. Elem, nakon prve, usledila je i druga reklamacija Tehnomaniji, gde su me opet, pisanim putem, obavestili kako je neophodno da telefon ode u servis, iako im je stavljeno do znanja da je meni telefon neophodan, a da drugi nemam! Poenta cele priče - NE kupujte mobilne telefone u Tehnomaniji!!! Ili će vas poslati lično u ovlašćeni servis (Promobi) ili će uzeti telefon na reklamaciju, a prema njihovim rečima to traje najmanje 2 nedelje! Meni veoma bitna stavka da se nikad više ne zayebem i kupim na ovaj način telefon je i mogućnost dobijanja zamenskog telefona, jer vam ga Tehnomanija i Promobi neće obezbediti, dok operater (za VIP sam siguran) HOĆE! Drugi razlog je prebacivanje odgovornosti što mene kao krajnjeg korisnika ne bi trebalo da zanima, ali drugi je to par čarapa. Ja više živaca za budale nemam, a kako je ostao neki dinar od svadbe, dobro ću razmisliti kako će telefon završiti radni vek... Kako god, sumnjam da će mi u skorije vreme pasti napamet da gledam WP telefone, iako sam navijao za taj OS, džaba im sve kad fušerišu sa uređajima.Mr. Jingles napisao:Ukratko, Tehnomanija odobrila drugi telefon, u promobiju me na finjaka iskulirali uz insistiranje da promenim sim karticu (?!?!), što sam i uradio, međutim problem je ostao (pazi čuda). Nakon toga, Tehnomaniji sam prijavio problem sa servisom i objasnio moj problem, nakon čega je napravljena reklamacija i sad čekam šta dalje... Biće zanimljivo, svakako...
Mislim da ti je zapao samo los model i da ne treba generalizovati da su sve lumije lose. Pa i kola kad kupis nova moze da si se desi da ispadne neki felerican model sto ne znaci da je recimo mercedes losa marka, desava se svima osim tebi da budes malo veci maler i da zapadne bas kod tebe. A i ovi nasi po pitanju garancije... Kao u mernoj jedinici jednorogovo mleko da treba da ti zamene telefon...
- knezevic76
- Mobil fan
- Pridružio se: Sub, 06. Sep 2014. 13:35
- Kontakt:
Sony experia Z odnet u comtrade na reklamaciju za problem sa mikrofonom i iznenadnim gašenjem.Posle par dana zvali i rešili problem.
LG G3 se sam ugasi od sebe, jednom u 2-3 nedelje. Odnet u servis, istestirali ga, zamenili ploču i gotova stvar.
Znači sve je do ovlašćenog servisa.
Samo u ovoj zemlji nekima ne ide u glavu da treba da rade svoj posao i kad su reklamacije u pitanju. Kao da popravljaju uređaje iz svog džepa. Ustvari samo sebi prave lošu reklamu.
LG G3 se sam ugasi od sebe, jednom u 2-3 nedelje. Odnet u servis, istestirali ga, zamenili ploču i gotova stvar.
Znači sve je do ovlašćenog servisa.
Samo u ovoj zemlji nekima ne ide u glavu da treba da rade svoj posao i kad su reklamacije u pitanju. Kao da popravljaju uređaje iz svog džepa. Ustvari samo sebi prave lošu reklamu.
- Evindzer
- Prijatelj foruma
I prave lošu reklamu, i rade na svoju štetu. Posle takvog ponašanja, nijedan korisnik se više neće vratiti njima.
-
- Redovni učesnik
@ 9R94 - o nelogičnostima u pakovanju između lumia 620 i 730 sam pričao već, ne bih da se ponavljam. Iako spadaju pod isti model, 730 i 735 su nebo i zemlja! Zašto je 730 feleričan model, ne znam, ali znam da me za moje pare neće praviti budalom ljudi koji ne znaju ni šta je ikona u glavnom meniju na lumiji, što dovoljno govori o stručnosti ovlašćenog, podvlačim ovlašćenog servisa! I još se bune što im reklamiram uređaj koji su mi dali kao zamenu i vređaju inteligenciju ubeđivajući me da ću zamenom SIM kartice povratiti ikonicu u meniju, da će mi proraditi GPS u offline modu! A od zamene kartice jedino se gubitak 3G mreže popravio, ALI je wifi postao problem jer sam telefon u nedelju dana 4x restartovao zbog odbijanja logovanja na poznatu wifi mrežu!
Tako ti je to kod nas, daj coveku malo nacina da zavisis od njega i videces kako ce da tr keca i bas isto misljenje imam sto su ljudi iznad napisali za servis. Za pakovanje ne znam sta da ti kazem, ja sam uz ovu moju 520 dobio i slusalice i usb kabal al da nisu pakovanja kao sto su pre bila i nisu a i kompanije gledaju svaki dinar da ustede i cuvaju se kazni zbog healty enviroment kao i prisustvo interneta pa vise nema ni cd sa nokia pc suite jer je sada logicno da svako ima mobilni internet pa update moze da odradi preko OTA ili da skine navedeni program preko racunara.
Ovo za wifi pokusaj da resetujes modem, meni nekad s vremena na vreme zabode, nadje on mrezu al nece da se spoji i reset modema resi problem.
Ovo za wifi pokusaj da resetujes modem, meni nekad s vremena na vreme zabode, nadje on mrezu al nece da se spoji i reset modema resi problem.
-
- Redovni učesnik
Nemam ja protiv eko pakovanja ništa, naprotiv drago mi je. Ali kažeš da si uz 520 dobio slušalice i usb punjač... Ja sam uz noviji i bolji model dobio običan punjač snage 0.75A, bez slušalica!? Uz 620 slušalice i usb punjač snage 1.3A!?
Problem sa wifi je definitivno do telefona. 2x sa društvom u kafiću, jednom na kućnoj i jednom kod mojih u društvu žene. I svi se lepo uloguju, samo meni odbija. Posle reseta, sve kako treba.
Problem sa wifi je definitivno do telefona. 2x sa društvom u kafiću, jednom na kućnoj i jednom kod mojih u društvu žene. I svi se lepo uloguju, samo meni odbija. Posle reseta, sve kako treba.
-
- Sertifikovani Trol
- Pridružio se: Pet, 05. Nov 2010. 08:36
- :: Samsung Galaxy A52s
- :: Nokia 8.1
Ja sam uz 520 dobio obican punjac, USB kabl od 10cm (!?) i najgore moguce slusalice... Eno ih u fioci jer smo i devojka i ja za 1200 din uzeli 50x kvalitetnije. Tako da bolje da nista nisu dali nego sto su trosili plastiku na ono s****...