nokia 7373

Fabrički OS, Symbian, MeeGo, Windows, Android
Pravila foruma
Ukoliko želite da pogledate teme vezane za određeni OS, možete to uraditi preko sledećih prečica:
Android OSWindows OSSymbian OS
kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

fain2daniel postoji ona kombinacija * 3 i zelena slusalica se drze zajedno i drzi se za paljenje telefona, al to je za symbian telefone, tako da neznam ni jedan nacin na koji bi osposobio telefon, izgleda da ce morati u servis na box.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

maaleena
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Ned, 18. Mar 2007. 18:34

Post od maaleena »

e meni e ovaj telefon dosao glave, odnosno ne telefon, nego vise prodavnica u kojoj sam je kupila, jer se vidi da nesto nije ok a oni me prave ludom. Ali tako ti je to.
Drugarica ga ima i kod nje radi savrseno.
pusa

onixica
Povremeni posetilac
Povremeni posetilac
Pridružio se: Uto, 06. Feb 2007. 11:53

Post od onixica »

a niko da nam odg za masku... :smutny:

inace, problem sa mem. karticom se resio sam od sebe, na neki cudnovatan nacin :blinky: :D bitno je da radi :D

maaleena
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od maaleena »

ljudi znam da sam dosadna, ali kad me bas brine ovaj moj telefon.
U servisu je od prosle srede, danas sam zvala radnju, i kazu mi da je prosao sve testove i da je hardverski sve ok sa telefonom, a da su menjali softver i da treba oci jos neka dva nokijina testa i da prover, ali za sada sve testove koje je prosao su pokazali da je tel u ok stanju. Kazu da se prosto zabagovao iz ko nza kojih razloga, a meni se to vec drugi put desava, i meni je to jako sumnjivo.
ukratko sta se desava, iskjucuje se dok je u stand baju 2 puta u toku dana, jednom nedeljno, i desava mi se da folder u kome su poslate poruke, poruke budujos u stanju cekaja, a znam da su ljudi rimii poruke, a onaj older gde su izvestaji normalno radi i tu lepo kaze da su sve poruke primljene. Ona mene uedjuje da je to do 064 kartice, ia da treba da zovem opeatereda mi restartuju folder za poruke. Ja mislim da ona mene pokusava da napravi ludom, plasim se da je telefon u nekom kvaru koji se ne moze resiti ili je lose dekodiranje ili sta vec, a oni pokusavaju da mi istekne garancija, pa ja posle da se slikam.
pomagajte, naravno ako mozete, a ja cu vam iti zahvalna. :roll:
hvala unapred

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 30. Jun 2007. 00:06

Post od Stefan33 »

miodrage napisao:Ili to, ili kabl za njega. Ja bih ti licno preporucio kabl, jer preko njega mozes vishe stvari da odradis, i konekcija ti je brza.
:uhuh:
meni je konekcija preko bt brza nekih 30x

kljun
Mobil manijak
Mobil manijak
Pridružio se: Čet, 26. Jul 2007. 20:56
Kontakt:

Post od kljun »

Stefan33 sve zavisi kako ga prikacis na USB, tj. koji mod odaberes, ako uzmes Mass storage e onda ce ti biti brze od Bluetooth-a, a preko PC Suite je dosta spor.
Nokia N82 + 8GB + Altec Lansing Headphones, SE K810i L.F.C. - Y.N.W.A. moj album

pinkitanja
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 11. Okt 2006. 10:59

Post od pinkitanja »

ljudi..ajd mi u par recenica samo recite da li se isplati kupovati ovaj telefon?ja hocu da kupim crni..
trenutno imam N70 ali ovaj crni mi se bas bas svidja...sta mislite?da li ga kupim tj. da zamenim N70 sa 7373???? :D

Stefan33
Mobil poznavalac
Mobil poznavalac
Pridružio se: Sub, 30. Jun 2007. 00:06

Post od Stefan33 »

a za cega da ga koristis??sta je proritet?

pinkitanja
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik
Pridružio se: Sre, 11. Okt 2006. 10:59

Post od pinkitanja »

pa za svasta..
prvenstveno za poruke i slike..i muziku... :oops:
pa ja volim stalno da menjam mobilne...ali bas ne znam za ovaj...bas mi se svidja..ali...

loki13
Expert
Expert
Pridružio se: Pet, 01. Dec 2006. 12:22
:: Htc Desire 500 dual
:: Nokia E71

Post od loki13 »

pinkitanja, [pa ako ti se bas svidja-onda menjaj!!!
Jedina stvar koju gubis u odnosu na n70,je symbian,a dobijas:
1.dizajn (jedno 100X lepsi za zensku ruku)
2. brzinu
3. trajanje baterije (ne mnogo vise od n70,ali opet osetno)
4. dosta bolji ekran
....
:D :D :D
D500&E71

maaleena
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od maaleena »

pinki tanja ja ti ne bih rekla da ga menjas, evo malopre sam bas naletela na temu gde se ist zale na gasenje telefona. Bolje se odluci za 7390, sigurnije je veruj mi. :)

kapoerista90
Expert
Expert
Pridružio se: Sre, 24. Okt 2007. 05:49

Post od kapoerista90 »

bre to za gasenje moze biti fabricka greska... to se moze desiti na svakom mobu... mozda je samo takva serija :D
Nokia E71... Elegant, but deadly

miodrage
WP_guru
WP_guru
Pridružio se: Pon, 13. Mar 2006. 23:35
:: iPhone 14 Pro Max
Kontakt:

Post od miodrage »

smartphone da se menja za dumbphone... vrlo nelogicno, ali opet tako svojstveno zenskoj populaciji. pinkitanja, tvoje pare, tvoj izbor, od mene imas preporuku da ne radis to, ali ako se tebi svidja... Ja konkretno NIKAD ne bih isao sa konja na magarca. loki13, je naveo otprilike sta ces da dobijes/izgubis, ali Symbian je operativni sistem... to je, za mene licno, NENADOKNADIV gubitak.
Ceterum censeo, Androidam delendam esse!

maaleena
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od maaleena »

ljudi ja ako ne dobijem infarkt od ovog mog telefona, necu nikad. Dobila sam telefon iz servisa, odnosno iz radnje. I vlasnica tvrdi da je hardverski sa njim sve ok, da je ispravan, i reklaje kao u fazonu sad imamo potvrdu iz servisa da je telefon ispravan i sad se lakse dise.
Ja sam naravno rekla ok, super hocu da vidim tu potvrdu. Dobilasam potvrdu, to je ustvvari papir na kome pise naziv servisa u kome je uradjen test. Servis je veoma ozbiljan i ne bih ovim putem spominjala, ali zvanican servis, koji postoji i u drugim zemljama.
Prva stavr, naravno poslala sam ljudima koji se razumeju, odmah taj papir, i narvno da taj test podrazumeva samo testiranje mreze, i nicega vise. A onda sam zvala i servis u kojem je to navodno uradjeno i oni naravno kazu da telefon uopste nije bio kod njih. proveravali su sve niokije 7373 sa mojim imej brojem i nigde. Naravno veoma su ljubazni i poslala sam im papir koji sam ja dobila, kao i moju garanciju, naravno kod njih telefon nije ni usao.
A onda sam poludela zvala radnju i oni kazu da je bio u omservisu, ali na crno. Sto ja licno neverujem, jer radnja mene laze d samog starta.
A da vam ne pricam kad sam uzela telefon, memorijska kartica je bila zakljucana, onda sam zvala radnju, a vlasnica je zvala servis. Oni nemaju pojma sta se tudesilo, oni nisu stavljali pasword, i tako sam donila novu mem. karticu. Ma vise cu stvarno da poludim.
Zvala sam radnju i svasta im rekla, sad cekam njihov poziv, cekam ga vec sat vremena.
pomozite
hvala unapred

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator
Pridružio se: Pon, 05. Jun 2006. 12:11

Post od gameforce »

maaleena, sa bratom, drugom ili nekim KRUPNIM likovima idi do radnje i TIHIM glasom bez nerviranja ostavi telefon na pultu i zahtevaj (odlučno ali tiho...jako tiho) da ti zamene sve što ne valja.
Dotična gospoda ne treba da pričaju NIŠTA već samo da gledaju lika iza tezge netremice sa rukama prekrštenim na grudima.
Ukoliko počne objašnjavanje BILO KAKVOG TIPA istog sekunda bez rasprave uzeti telefon u ruke i pozvati:
Tržišnu inspekciju
Odeljenje Beograd, Omladinskih brigada 1, tel. 602-555, faks 3117-417
- Odsek za rešavanje prijava građana (dežurna služba), 27. marta 43-45, 3227-376, 3227-788 (07.30-22.00)
- Odsek za kontrolu kvaliteta industrijsko-neprehrambenih proizvoda, Omladinskih brigada 1, tel. 602-334
- Odsek za kontrolu usluga, Omladinskih brigada 1, tel. 2694-592

I mirno saopštiti (tihim glasom) da čekaš inspektora U RADNJI.

Veruj, najviše prodavce boli ako ne mogu da pronadju argument u tvom ponašanju!!!

Dva dotična gospodina neka stanu na vrata i naprave gužvu (ne zabranjivati ulazak) tako da svi ostali kupci ne mogu da dospeju do pulta.

Prisustvovao sam jednom takvom dogadjaju.
Za 2 min se stvorio vlasnik radnje i promenio telefon bez reči uz izvinjenje! ;)
Zbog neslaganja sa "uredjivačkom politikom" svojevoljno napustio forum.
Rebel in heart.

maaleena
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od maaleena »

Gameforce hvala puno, vlasinica je upitaju i sa njom sam do sada komuniciala. Sad razmisljam o tome, bas o toj varijanti, jer ja se vc nerviram od marta od kad sam ga kupila. A oni su vec mnogo lazi upotrebili i meni je vec preko glave. Ocito da se radnja, vlasnica ne razumeju u tehniku, tehnoloiju, a misle da ce mene zeznuti. tesko, javljam sta sam uradila, ali necu sedeti skrstenih ruku.
ja sam njoj vec recima pretila inspekcijom, aona je meni rekla kao pazi kome pretis. Spremna sam na sve. A da vam nepricam sto sam i vezu nasla u innspekcijii, ali problem je sto je fon kupljen na rn, i nema acun, ali mislim da ni to radnji nije bas fino.
Hvala ti puno i veliki pozdrav

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od gameforce »

maaleena, pa to je bar lako.
Namestiš uz pomoć te svoje veze da neko kupi tel kod nje bez računa i onda ulazi inspektor i zatvori im radnju :lol: :lol: :lol: :lol:
Dinkić se potrudio da to ide EXPRESNO!
Rebel in heart.

maaleena
Neredovni učesnik
Neredovni učesnik

Post od maaleena »

Gameforce izgleda da sam resila problem, ali to cemo tek stra videti Sutra idem sa tatom. Zvalasam ih malopre i tat joj je sve po spisku, i najvrovatnije sutra dobijamnazad pare. Ali ja sutra sa tatom i drugarima idem u radnju za svaki slucaj, a ako ne bude fina, onda nek se przi
Hvalatebi od srca,

Vrh
Redovni učesnik
Redovni učesnik
Pridružio se: Čet, 16. Nov 2006. 11:06

Post od Vrh »

mislim ovo je strasno,stoka je to,ova devojka ce doziveti sok svaki put kad pomisli na kupovinu telefona,a zasto?Zbog stoke....gameforce, svaka cast na savetu...ni manje ni vise...samo tako...
Blackberry 9700

gameforce
Ex-Moderator
Ex-Moderator

Post od gameforce »

Vrh, govori tiho i nosi psa pod miškom :wink:
Rebel in heart.

Odgovori